Aurum is het Latijnse woord voor goud en met haar prestigieuze uitstraling en heerlijke geur van verse pompelmoes en amber brengt de Aurum geurkaars van Baobab Collection een warme, gezellige én exclusieve sfeer in elk interieur.
Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
Baobab geurkaars Aurum max one
€ 55,00

Overzicht

Eigenschappen

Goud.

Samen met de Platinum-reeks is Aurum één van de meest prestigieuze geurkaarsen die Baobab Collection ooit op de markt bracht. Hoewel de kaars natuurlijk niet echt gemaakt is uit goud, heeft ze wel die exclusieve uitstraling, een typisch recept van Baobab Collection. De witte kaars zit in een glas dat delook van goud weerspiegelt. Ze is verpakt in een stijlvolle zwarte doos, die elke ruimte meteen vult zodra je ze opent.

Pompelmoes en amber.

De Baobab Aurum geurkaars verspreidt een warme en gezellige geur van pompelmoes met een vleugje amber.

Baobab Collection.

Het Waalse Baobab Collection ging in 2002 van start, na een fascinerende en avontuurlijke doorreis in Tanzania. Het pure, authentieke en ruwe Afrikaanse continent leverde bergen inspiratie op aan thema's, kleuren en aroma's. Baobab selecteert ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Daaruit worden geuren ontwikkeld door een meesterparfumier uit Grasse, het mekka van de wereldwijde parfumindustrie.

Artisanaal. Made in Belgium.

De naam van de collectie, Baobab, verwijst nog steeds naar de Afrikaanse roots, al worden de Baobab kaarsen sinds 2004 volledig artisanaal in België geproduceerd. De glazen vaas is mondgeblazen en het volledige productieproces van de kaars is handwerk. Als de kaars is opgebrand, kan je de pot nog steeds als vaas of decoratief object gebruiken.

Nuttige weetjes:

  • Voor je de kaars na gebruik opnieuw aansteekt, knip je de wieken best bij zodat ze niet langer zijn dan 1 cm. Kortere wieken voorkomen een donkere rook na enkele uren branden.
  • Laat de kaars branden tot de oppervlakte volledig vloeibaar is. Zo vermijd je dat de kaars wordt uitgehold.
  • Breng de wieken ongeveer vijf minuten na het doven van de kaars - voor de was volledig vast wordt - terug naar hun originele, verticale positie. Op die manier kan je de wieken bij een volgend gebruik makkelijk bijknippen én weer aansteken.
  • Brand de laatste centimeters niet op om te vermijden dat de wieken plat gaan liggen in de vloeibare was en tegen het glas branden. Een wiek die bij het glas brandt, kan het glas doen breken.

Afmetingen

Hoogte 6,5 cm - 30 branduren 1 wiek

Baobab geurkaars Aurum max one