Het Wild Grass huisparfum uit de Baobab Collection verspreidt een heerlijke en pittige geur van cederhout, revitaliserende citrus en verfrissende dragon.
Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
Baobab geurverspreider Wild Grass
€ 85,00

Overzicht

Eigenschappen

Haute parfumerie voor het interieur.

De collectie huisparfums van Baobab is haute parfumerie voor het interieur. De parfums bestaan uit een reeks ingenieuze sprays en diffusers met geurstokjes. Het Waalse Baobab (in 2002 opgericht na een fascinerende doorreis in Tanzania) selecteert ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Daaruit worden geuren ontwikkeld door een meesterparfumier uit Grasse, het mekka van de wereldwijde parfumindustrie. De subtiele en sensuele geuren van Baobab geven je woning net die extra uitstraling en verfijning.

Wild gras na een stevig onweer.

De naam én geur van dit huisparfum uit de Baobab Collection verwijst naar de dreigende onweerswolken in Afrika die elke dag van het regenseizoen over de savanne trekken. De stortbuien die daarop volgen, doen nieuw gras ontspruiten. 

Citrus en dragon.

Wild Grass combineert een heerlijke geur van cederhout met revitaliserende citrus en verfrissende dragon. De diffuser - in doorschijnend glas met een inhoud van 500 ml - gaat gemiddeld 9 maanden mee in ruimtes van 40 tot 60 m², afhankelijk van de vochtigheid, temperatuur en de grootte van de ruimte waar je de geurfles plaatst.

Gebruikswijze.

Open het deksel, verwijder de waterdichte dop en schroef het deksel weer op. Stop vervolgens de meegeleverde houten stokjes in de fles. Voor een optimale geurverspreiding gedurende een langere periode kan je de stokjes regelmatig omdraaien.

Afmetingen

Inhoud 500 ml Hoogte fles 19,5 cm Hoogte stokken 42 cm

Baobab geurdiffuser Wild Grass