Miombo Woodlands verspreidt een mix aan aroma's, perfect in evenwicht en subtiel gekruid met anijs en cederhout basisnoten. De geur is geïnspireerd op het Miombo bos, hartje Zuid-Afrika, ‘s werelds grootste ongerepte droogbos van bladverliezende bomen.
Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
Geurdiffuser Miombo Woodlands
€ 85,00

Overzicht

Eigenschappen

Haute parfumerie voor het interieur.

De collectie huisparfums van Baobab is haute parfumerie voor het interieur. De parfums bestaan uit een reeks ingenieuze sprays en diffusers met geurstokjes. Het Waalse Baobab (in 2002 opgericht na een fascinerende doorreis in Tanzania) selecteert ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Daaruit worden geuren ontwikkeld door een meesterparfumier uit Grasse, het mekka van de wereldwijde parfumindustrie. De subtiele en sensuele geuren van Baobab geven je woning net die extra uitstraling en verfijning.

Anijs en cederhout.

Miombo Woodlands combineert een heerlijke mix aan aroma's, perfect in evenwicht en subtiel gekruid met anijs en cederhout basisnoten. De diffuser - in doorschijnend glas met een inhoud van 500 ml - gaat gemiddeld 9 maanden mee in ruimtes van 40 tot 60 m², afhankelijk van de vochtigheid, temperatuur en de grootte van de ruimte waar je de geurfles plaatst.

Gebruikswijze.

Open het deksel, verwijder de waterdichte dop en schroef het deksel weer op. Stop vervolgens de meegeleverde houten stokjes in de fles. Voor een optimale geurverspreiding gedurende een langere periode kan je de stokjes regelmatig omdraaien.

Afmetingen

Inhoud 500 ml Hoogte fles 19,5 cm Hoogte stokken 42 cm

Baobab geurdiffuser Miombo Woodlands