Madagascar Vanilla kenmerkt zich door haar zoete vanillegeur, ideaal voor de slaap- of woonkamer. Dit huisparfum uit de Baobab Collection combineert haar zachte aroma met de exotische geur van de Frangipani boom en een basistoets van sandelhout.
Voorraad
Niet op voorraad
ProductnaamPrijs
Geurverspreider Madagascar Vanilla
€ 85,00

Overzicht

Eigenschappen

Haute parfumerie voor het interieur.

De collectie huisparfums van Baobab is haute parfumerie voor het interieur. De parfums bestaan uit een reeks ingenieuze sprays en diffusers met geurstokjes. Het Waalse Baobab (in 2002 opgericht na een fascinerende doorreis in Tanzania) selecteert ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Daaruit worden geuren ontwikkeld door een meesterparfumier uit Grasse, het mekka van de wereldwijde parfumindustrie. De subtiele en sensuele geuren van Baobab geven je woning net die extra uitstraling en verfijning.

Het 'Grote' Eiland.

De Baobab geur Madagascar Vanilla haalt z'n inspiratie letterlijk in Madagascar, het 'Grote' eiland in de Indische Oceaan, ten oosten van Mozambique. Madagascar is wereldwijd de grootste producent van vanillebonen. Madagascar Vanilla vult je woonkamer met zijn strakke vormgeving én heerlijk zachte geur van vanille met extracten van de Frangipani boom en sandelhout.

De diffuser - in doorschijnend glas met een inhoud van 500 ml - gaat gemiddeld 9 maanden mee in ruimtes van 40 tot 60 m², afhankelijk van de vochtigheid, temperatuur en de grootte van de ruimte waar je de geurfles plaatst.

Gebruikswijze.

Open het deksel, verwijder de waterdichte dop en schroef het deksel weer op. Stop vervolgens de meegeleverde houten stokjes in de fles. Voor een optimale geurverspreiding gedurende een langere periode kan je de stokjes regelmatig omdraaien.

Afmetingen

Inhoud 500 ml Hoogte fles 19,5 cm Hoogte stokken 42 cm

Baobab geurdiffuser Madagascar Vanilla