Met Electrum, een reeks van drie geurdiffusers, trekt Baobab Collection naar het oude Egypte. Khephren, een verwijzing naar één van de drie grootste en oudste piramides, combineert de verfrissende geur van eau de cologne met een touch van cyprus en cedrat limoen.
Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
Geurdiffuser Electrum Khephren
€ 115,00

Overzicht

Eigenschappen

Haute parfumerie voor het interieur.

De collectie huisparfums van Baobab is haute parfumerie voor het interieur. De parfums bestaan uit een reeks ingenieuze sprays en diffusers met geurstokjes. Het Waalse Baobab (in 2002 opgericht na een fascinerende doorreis in Tanzania) selecteert ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Daaruit worden geuren ontwikkeld door een meesterparfumier uit Grasse, het mekka van de wereldwijde parfumindustrie. De subtiele en sensuele geuren van Baobab geven je woning net die extra uitstraling en verfijning.

De farao's en hun piramides.

Baobab Collection haalt voor de prestigieuze Electrum-reeks inspiratie uit de rijke geschiedenis van het Oude Egypte, in de derde eeuw voor Christus. In die periode was Electrum - dat natuurlijke lagen bevat van platinum en koper - het meest gebruikte edelmetaal. Het is harder en duurzamer dan goud, en leende zich daardoor perfect voor de eerste muntstukken. Electrum was ook fel gegeerd bij de farao's, die het onder meer als toplaag gebruikten bovenop de piramides, voor een schitterend effect in de blakende zon.

Kheops, Khephren en Mykerinos.

Met de Electrum-geurdiffusers Kheops, Khephren en Mykerinos reist Baobab naar de drie grootste piramides in het Oude Egypte. De diffusers zitten elk in een prestigieuze roestvrij stalen houder, die recht uit de piramides lijkt te komen.

Cedrat limoen en cyprus

Met de Khephren diffuser van Baobab Collection haal je niet alleen een stukje geschiedenis in huis, maar vooral een overheerlijke geur. Khephren combineert de verfrissende geur van eau de cologne met een vleugje cedrat limoen en cyprus.

Gebruikswijze.

Open het deksel, verwijder de waterdichte dop en schroef het deksel weer op. Stop vervolgens de meegeleverde houten stokjes in de fles. Voor een optimale geurverspreiding gedurende een langere periode kan je de stokjes regelmatig omdraaien.

Zwarte of natuurhouten geurstokjes.

Bij de Electrum geurdiffuser - verpakt in een stijlvolle zwarte doos - levert Baobab Collection naar je eigen voorkeur zwarte of natuurhouten geurstokjes gratis mee. Maak gerust je keuze bij de bestelling.

Afmetingen

Inhoud 500 ml Hoogte fles 19,5 cm Hoogte stokken 42 cm

Baobab geurdiffuser Electrum Khephren