Met Electrum, een reeks van drie geurdiffusers, trekt Baobab Collection naar het oude Egypte. Kheops, een verwijzing naar de oudste en grootste van drie piramides, combineert de zachte geur van cisteroos bloemen met het ruwe van kamelenleer.
Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
Geurverspreider Electrum Kheops
€ 115,00

Overzicht

Eigenschappen

Haute parfumerie voor het interieur.

De collectie huisparfums van Baobab is haute parfumerie voor het interieur. De parfums bestaan uit een reeks ingenieuze sprays en diffusers met geurstokjes. Het Waalse Baobab (in 2002 opgericht na een fascinerende doorreis in Tanzania) selecteert ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Daaruit worden geuren ontwikkeld door een meesterparfumier uit Grasse, het mekka van de wereldwijde parfumindustrie. De subtiele en sensuele geuren van Baobab geven je woning net die extra uitstraling en verfijning.

De farao's en hun piramides.

Baobab Collection haalt voor de prestigieuze Electrum-reeks inspiratie uit de rijke geschiedenis van het Oude Egypte, in de derde eeuw voor Christus. In die periode was Electrum - dat natuurlijke lagen bevat van platinum en koper - het meest gebruikte edelmetaal. Het is harder en duurzamer dan goud, en leende zich daardoor perfect voor de eerste muntstukken. Electrum was ook fel gegeerd bij de farao's, die het onder meer als toplaag gebruikten bovenop de piramides, voor een schitterend effect in de blakende zon.

Kheops, Khephren en Mykerinos.

Met de Electrum-geurdiffusers Kheops, Khephren en Mykerinos reist Baobab naar de drie grootste piramides in het Oude Egypte. De diffusers zitten elk in een prestigieuze roestvrij stalen houder, die recht uit de piramides lijkt te komen. 

Kheops, de oudste van de zeven wereldwonderen.

Kheops is de oudste en grootste van drie piramides die over een periode van twintig jaar zijn gebouwd rond 2560 voor Christus. Kheops is bovendien de oudste van de zeven klassieke wereldwonderen. De piramide is ook vandaag nog grotendeels intact en levert nog steeds bergen aan inspiratie op.

Cisteroos en kamelenleer.

Met de Kheops geurverspreider van Baobab Collection haal je niet alleen een stukje geschiedenis in huis, maar vooral een overheerlijke geur. Kheops combineert de frisse geur van cisteroos bloemen met het ruwe van kamelenleer. Het is de meest mannelijke geur uit de reeks van drie.

Gebruikswijze.

Open het deksel, verwijder de waterdichte dop en schroef het deksel weer op. Stop vervolgens de meegeleverde houten stokjes in de fles. Voor een optimale geurverspreiding gedurende een langere periode kan je de stokjes regelmatig omdraaien.

Afmetingen

Inhoud 500 ml Hoogte fles 19,5 cm Hoogte stokken 42 cm

Baobab geurdiffuser Electrum Kheops