ArchitectMade Birds

De Birds van Kristian Vedel waren één van meest succesvolle Deense houten producten uit de jaren ‘50. Vandaag is de bird een designicoon, overal ter wereld. Hij voelt zich thuis in elk interieur en bovendien kan je zélf bepalen of je Bird vandaag vrolijk is, boos, verdrietig, alert of nieuwsgierig.

* Verplichte velden

Prijs

Vanaf-prijs: € 59,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Hét Deense succesproduct uit de jaren '50.

De Deense designer Kristian Vedel ontwierp zijn Birds al in 1959. Hoewel oorspronkelijk enkel de kleinste vogel in productie ging, werd het al snel één van de meest succesvolle Deense houten producten uit de jaren '50. Vandaag is de hele collectie in productie bij ArchitectMade.

Handgemaakt.

De Birds zijn er in 3 maten en 2 kleurvarianten (natuureik of donkereik). Ze zijn handgemaakt in een klein houtbewerkingsatelier in Denemarken, waar alleen gebruik wordt gemaakt van eerste kwaliteit eikenhout.

Emoties.

Doordat je het hoofdje in alle richtingen kan kantelen, kunnen de Birds elke gemoedstoestand uitdrukken. Van blij tot alert, verdrietig en nieuwsgierig. En omdat het hoofdje los staat, kan de lichaampjes ook omkeren en dus zelf bepalen of het een mannetje of een vrouwtje wordt.

Afmetingen.

Small: hoogte 7,5 cm
Large: hoogte 12 cm
Chubby: hoogte 10,5 cm