Met AppleCare voor MacBook Air en 13-inch MacBook Pro krijg je bovenop de consumentenwet tot drie jaar deskundige telefonische ondersteuning door Apple. Je geniet bovendien van extra mogelijkheden voor reparatie van de hardware door Apple.
Voorraad
Niet op voorraad
ProductnaamPrijs
AppleCare MacBook Air/Pro 13-inch
€ 249,00

Overzicht

Eigenschappen

Drie jaar ondersteuning

Tot drie jaar vanaf de aankoopdatum van je 13-inch MacBook Pro of 11- of 13-inch MacBook Air kan je met het AppleCare Protection Plan via een rechtstreeks telefoonnummer gebruikmaken van de technische ondersteuning van Apple.

Bovendien biedt het plan wereldwijd dekking voor de lokale reparatie van je Mac en de meegeleverde accessoires, waarbij zowel de vervangende onderdelen als het arbeidsloon zijn gedekt.

Omdat Apple de computer, het besturingssysteem én een groot aantal meegeleverde programma's maakt, is de Mac een volledig geïntegreerd systeem. Alleen met het AppleCare Protection Plan kun je via één nummer service en ondersteuning krijgen van Apple deskundigen, dus de meeste problemen zijn met één telefoontje opgelost.

Het AppleCare Protection Plan bevat:

  • Complete deskundige ondersteuning. Als je in het bezit bent van het AppleCare Protection Plan, kan je direct telefonisch contact opnemen met een Apple expert die je helpt met tal van zaken, zoals het gebruik van je Mac, de hardware, de werking van OS X en meegeleverde en gratis software van Apple. 
  • Extra Apple hardwareherstellingsopties. Het AppleCare Protection Plan biedt extra mogelijkheden voor de herstelling van Apple hardware, in alle landen van de wereld, waarbij zowel de vervangende onderdelen als het arbeidsloon zijn gedekt. Bovendien worden alle reparaties uitgevoerd door een door Apple erkende technicus. AppleCare dekt de Mac zelf, het Apple RAM-geheugen, de meegeleverde Apple-accessoires, maar ook andere Apple accessoires die je gelijktijdig of binnen de looptijd van je AppleCare Protection Plan hebt aangekocht als aanvulling en ondersteuning voor je Mac (zie de onderstaande voorwaarden) zoals een Apple beeldscherm (indien gelijktijdig aangekocht met de Mac), de Apple USB SuperDrive (enkel geldig voor MacBook Air) en de WiFi-basisstations AirPort Express, AirPort Extreme en AirPort Time Capsule. 
  • Hulp met software. Of je nu thuis zit of op het werk, of onderweg bent, je kan Apple rechtstreeks vragen stellen over een breed scala aan onderwerpen, waaronder de werking van het OS X-besturingssysteem en Apple's iLife en iWork software. Je kan ook hulp vragen bij het installeren van een printer of een AirPort draadloos netwerk.

 

Aanvulling op de consumentenwetgeving en Apple's commerciële garantie.

Het AppleCare Production Plan is een aanvulling op de consumentenwetgeving en komt bovenop Apple's commerciële garantie.

In België hebben consumenten conform het Burgerlijk Wetboek tot 2 jaar na aankoop recht op gratis reparatie of vervanging van een product indien dat product niet in overeenstemming is met de gesloten verkoopsovereenkomst. Dat kan om verborgen gebreken gaan of om technische tekortkomingen. Surf voor meer informatie over de consumentenwetgeving en de wettelijke toepassing ervan door Apple en zijn verdelers naar deze pagina.

Voorwaarden

  • Het AppleCare Protection Plan moet binnen twaalf maanden na de oorspronkelijke aankoopdatum van je Mac worden aangeschaft en biedt tot drie jaar lang extra service- en reparatiemogelijkheden, gerekend vanaf de oorspronkelijke aankoopdatum van je Mac. De voordelen die je conform het AppleCare Protection Plan hebt, vormen een aanvulling op de rechten die je volgens de consumentenwetgeving geniet.
  • Aan telefonische ondersteuning zijn mogelijk telefoonkosten verbonden. De beschikbaarheid van de reparatiemogelijkheden hangt af van het land waarin de reparatie wordt aangevraagd en de plaats waar de Apple Authorized Service Provider zich bevindt. Voor reparatie aangeboden producten kunnen worden gerepareerd of worden voorzien van vervangende onderdelen die wat prestaties en betrouwbaarheid betreft gelijk zijn aan nieuwe onderdelen. Apple kan de klant tevens verzoeken om bepaalde eenvoudig te installeren onderdelen zelf te vervangen.
  • Het AppleCare Protection Plan biedt voorts ondersteuning voor het installeren van je Mac met een AirPort WiFi-basisstation van Apple. Om in aanmerking te komen voor installatie-ondersteuning voor AirPort of Time Capsule, mogen die laatste niet eerder dan twee jaar voor de aanschaf van de Mac zijn gekocht of moet het binnen de dekkingsperiode van het AppleCare Protection Plan zijn gekocht.
AppleCare voor MacBook Air/13-inch MacBook Pro