Met het AppleCare Protection Plan voor iPod Classic en iPod touch krijg je bovenop de wettelijke garantie twee jaar lang deskundige telefonische ondersteuning door Apple. Je geniet bovendien van extra mogelijkheden voor reparatie van je hardware door Apple.
Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
AppleCare voor iPod Classic /iPod Touch
€ 59,00

Overzicht

Eigenschappen

Twee jaar ondersteuning

Tot twee jaar vanaf de aankoopdatum van je iPod Classic of iPod touch kan je met het AppleCare Protection Plan via een rechtstreeks telefoonnummer gebruikmaken van de technische ondersteuning van Apple.

Bovendien biedt het plan wereldwijd dekking voor de lokale reparatie van je iPod, de batterij en de meegeleverde accessoires, waarbij zowel de vervangende onderdelen als het arbeidsloon zijn gedekt.

Het AppleCare Protection Plan bevat:

  • Complete deskundige ondersteuning. Als je in het bezit bent van het AppleCare Protection Plan, kan je direct telefonisch contact opnemen met een Apple expert die je helpt met tal van zaken, zoals het gebruik van je iPod.
  • Extra Apple hardwareherstellingsopties. Het AppleCare Protection Plan biedt extra mogelijkheden voor de herstelling van Apple hardware, in alle landen van de wereld, waarbij zowel de vervangende onderdelen als het arbeidsloon zijn gedekt. Bovendien worden alle reparaties uitgevoerd door een door Apple erkende technicus. AppleCare dekt de iPod zelf, de batterij* en de meegeleverde Apple-accessoires (Apple koptelefoon en USB-kabel). *Servicedekking is beschikbaar indien de batterij tot minder dan vijftig procent van de oorspronkelijk opgegeven waarde kan worden opgeladen.
  • Hulp met software. Of je nu thuis zit of op het werk, of onderweg bent, je kan Apple rechtstreeks vragen stellen over een breed scala aan iPod-gerelateerde onderwerpen, waaronder het gebruik van iOS en iCloud voor iPod touch, synchronisatie met iTunes, het downloaden van video's en podcasts in de iTunes Store, de HD-video-opnamefunctie en FaceTime voor iPod touch, het verbinden van iPod touch met een Wi-Fi-netwerk en het gebruik van iPod-apps van Apple.

 

Aanvulling op de consumentenwetgeving en Apple's commerciële garantie.

Het AppleCare Production Plan is een aanvulling op de consumentenwetgeving en komt bovenop Apple's commerciële garantie.

In België hebben consumenten conform het Burgerlijk Wetboek tot 2 jaar na aankoop recht op gratis reparatie of vervanging van een product indien dat product niet in overeenstemming is met de gesloten verkoopsovereenkomst. Dat kan om verborgen gebreken gaan of om technische tekortkomingen. Surf voor meer informatie over de consumentenwetgeving en de wettelijke toepassing ervan door Apple en zijn verdelers naar deze pagina.

 

Voorwaarden

  • Het AppleCare Protection Plan moet binnen twaalf maanden na de oorspronkelijke aankoopdatum van je iPod worden aangeschaft en biedt tot twee jaar dekking, gerekend vanaf de oorspronkelijke aankoopdatum van je iPod. 
  • Aan telefonische ondersteuning zijn mogelijk telefoonkosten verbonden. De beschikbaarheid van de reparatiemogelijkheden hangt af van het land waarin de reparatie wordt aangevraagd en de plaats waar de Apple Authorized Service Provider zich bevindt. Voor reparatie aangeboden producten kunnen worden gerepareerd of worden voorzien van vervangende onderdelen die wat prestaties en betrouwbaarheid betreft gelijk zijn aan nieuwe onderdelen. Apple kan de klant tevens verzoeken om bepaalde eenvoudig te installeren onderdelen zelf te vervangen.
AppleCare voor iPod Classic en iPod Touch