AppleCare voor iPad

Met het AppleCare Protection Plan voor iPad heb je tot twee jaar lang recht op deskundige ondersteuning en profiteer je van extra mogelijkheden voor reparatie van je hardware door Apple. De dekking gaat in op de oorspronkelijke aankoopdatum van je iPad.

Prijs

€ 79,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Twee jaar ondersteuning.

Met het AppleCare Protection Plan voor iPad heb je tot twee jaar lang recht op deskundige ondersteuning en profiteer je van extra mogelijkheden voor reparatie van je hardware door Apple. De dekking gaat in op de oorspronkelijke aankoopdatum van je iPad. Als je in het bezit bent van het AppleCare Protection Plan, kun je direct contact opnemen met een Apple expert die het antwoord weet op vragen over iOS, iCloud en de iPad‑apps van Apple. In landen binnen de Europese Economische Ruimte en Zwitserland kun je je Apple product zelfs ter plekke laten repareren. Zoals vastgelegd in het Belgisch Burgerlijk Wetboek vormen de voordelen van het AppleCare Protection Plan een aanvulling op het recht van de consument op gratis reparatie of vervanging door de verkopende partij van goederen die tot twee jaar na levering niet voldoen aan de koopovereenkomst.

Complete deskundige ondersteuning

Omdat Apple zelf iPad, iOS én een groot aantal apps maakt, is iPad een volledig geïntegreerd systeem. Alleen met het AppleCare Protection Plan kun je via één nummer service en ondersteuning krijgen van Apple deskundigen, dus de meeste problemen zijn met één telefoontje opgelost.

  • Direct contact met Apple deskundigen
  • Lokale Apple reparatiepunten voor hardware in heel Europa

Dekking voor Apple hardware

Het AppleCare Protection Plan biedt dekking voor de reparatie of vervanging van je product, waarbij zowel de vervangende onderdelen als het arbeidsloon zijn gedekt. In landen binnen de Europese Economische Ruimte en Zwitserland worden alle reparaties bovendien uitgevoerd door een door Apple erkende technicus. De servicedekking omvat het volgende:

  • Je iPad
  • Batterij
  • AirPort
  • Meegeleverde USB‑kabel en lichtnetadapter

Hulp met software

Je belt gewoon onderweg of vanaf huis of kantoor met een van onze deskundigen, die vragen beantwoordt over onder andere de volgende onderwerpen:

  • iOS en iCloud
  • Draadloze netwerken
  • iPad-apps van Apple, zoals FaceTime, Keynote, Numbers en Pages

Belangrijke informatie

Het AppleCare Protection Plan kan alleen binnen twaalf maanden na de oorspronkelijke aankoopdatum van je iPad worden aangeschaft.

AppleCare voor iPad