Met het AppleCare Protection Plan voor Apple TV krijg je bovenop de wettelijke garantie twee jaar lang deskundige telefonische ondersteuning door Apple. Je geniet bovendien van extra mogelijkheden voor reparatie van je hardware door Apple.
Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
AppleCare Protection Plan voor Apple TV
€ 29,00

Overzicht

Eigenschappen

Twee jaar ondersteuning

Tot twee jaar vanaf de aankoopdatum van je Apple TV kan je met het AppleCare Protection Plan via een rechtstreeks telefoonnummer gebruikmaken van de technische ondersteuning van Apple.

Bovendien biedt het plan wereldwijd dekking voor de lokale reparatie van je Apple TV en de meegeleverde accessoires, waarbij zowel de vervangende onderdelen als het arbeidsloon zijn gedekt.

Het AppleCare Protection Plan bevat:

  • Complete deskundige ondersteuning. Als je in het bezit bent van het AppleCare Protection Plan, kan je direct telefonisch contact opnemen met een Apple expert die je helpt met tal van zaken, zoals het gebruik van je Apple TV en het streamen van materiaal.
  • Extra Apple hardwareherstellingsopties. Het AppleCare Protection Plan biedt extra mogelijkheden voor de herstelling van Apple hardware, in alle landen van de wereld, waarbij zowel de vervangende onderdelen als het arbeidsloon zijn gedekt. Bovendien worden alle reparaties uitgevoerd door een door Apple erkende technicus. AppleCare dekt de Apple TV zelf en de meegeleverde Apple-accessoires (Apple remote en stroomkabel).
  • Hulp met software. Of je nu thuis zit of op het werk, of onderweg bent, je kan Apple rechtstreeks vragen stellen over een breed scala aan Apple TV-gerelateerde onderwerpen, waaronder verbinding maken met een AirPort-WiFi-netwerk, tv-programma's huren bij de iTunes Store (indien beschikbaar) en materiaal streamen vanaf je iPhone, iPad of iPod touch.

 

Aanvulling op de consumentenwetgeving en Apple's commerciële garantie. 

Iedere Apple TV heeft gratis telefonische technische ondersteuning gedurende 90 dagen na aankoop van de Apple TV. Het AppleCare Production Plan maakt daar 2 jaar van. AppleCare is bovendien een aanvulling op de consumentenwetgeving.

In België hebben consumenten conform het Burgerlijk Wetboek tot 2 jaar na aankoop recht op gratis reparatie of vervanging van een product indien dat product niet in overeenstemming is met de gesloten verkoopsovereenkomst. Dat kan om verborgen gebreken gaan of om technische tekortkomingen. Surf voor meer informatie over de consumentenwetgeving en de wettelijke toepassing ervan door Apple en zijn verdelers naar deze pagina.

 

Voorwaarden.

  • Het AppleCare Protection Plan moet binnen twaalf maanden na de oorspronkelijke aankoopdatum van je Apple TV worden aangeschaft en biedt tot twee jaar dekking, gerekend vanaf de oorspronkelijke aankoopdatum van je Apple TV.
  • Het AppleCare Protection Plan biedt voorts ondersteuning voor het installeren van Apple TV met een AirPort WiFi-basisstation van Apple. Om in aanmerking te komen voor installatie-ondersteuning voor AirPort, mag die laatste niet eerder dan twee jaar voor de aanschaf van de Apple TV zijn gekocht of moet het binnen de dekkingsperiode van het AppleCare Protection Plan zijn gekocht.
  • Aan telefonische ondersteuning zijn mogelijk telefoonkosten verbonden. De beschikbaarheid van de reparatiemogelijkheden hangt af van het land waarin de reparatie wordt aangevraagd en de plaats waar de Apple Authorized Service Provider zich bevindt. Voor reparatie aangeboden producten kunnen worden gerepareerd of worden voorzien van vervangende onderdelen die wat prestaties en betrouwbaarheid betreft gelijk zijn aan nieuwe onderdelen. Apple kan de klant tevens verzoeken om bepaalde eenvoudig te installeren onderdelen zelf te vervangen.
AppleCare voor Apple TV