Met het AppleCare Protection Plan voor Apple Displays krijg je bovenop de wettelijke voorzieningen in de consumentenwet tot 3 jaar deskundige telefonische ondersteuning door Apple. Je geniet bovendien van extra mogelijkheden voor reparatie van je hardware.
Voorraad
Niet op voorraad
ProductnaamPrijs
AppleCare voor Apple displays
€ 99,00

Overzicht

Eigenschappen

Drie jaar ondersteuning

Een Apple beeldscherm vormt de perfecte aanvulling op je Mac. En alleen met het AppleCare Protection Plan kan je via één nummer technische ondersteuning krijgen. Tot drie jaar vanaf de aankoopdatum van je Apple beeldscherm kan je via een rechtstreeks telefoonnummer gebruikmaken van de bekroonde technische ondersteuning van Apple en vragen stellen over Apple hardware, zoals je Apple beeldscherm, de ingebouwde camera, de microfoon en het luidsprekersysteem. Bovendien kan je wereldwijd terecht voor reparatie van je Apple beeldscherm, waarbij zowel de vervangende onderdelen als het arbeidsloon zijn gedekt.

Het AppleCare Protection Plan bevat:

  • Complete deskundige ondersteuning. Alleen met het AppleCare Protection Plan kan je via één nummer service en ondersteuning krijgen van Apple deskundigen, dus de meeste problemen zijn met één telefoontje opgelost. Het plan omvat direct contact met Apple deskundigen en wereldwijd lokale Apple reparatiepunten voor hardware.
  • Extra Apple hardwareherstellingsopties. Het AppleCare Protection Plan biedt mogelijkheden voor de lokale reparatie van Apple hardware, waarbij zowel de vervangende onderdelen als het arbeidsloon zijn gedekt. Bovendien worden alle reparaties uitgevoerd door een door Apple erkende technicus. De dekking omvat je Apple beeldscherm, de ingebouwde camera, microfoon en luidsprekers en het meegeleverde netsnoer.
  • Hulp met software. Of je nu thuis zit of op het werk, of onderweg bent, je kunt de deskundigen van Apple rechtstreeks vragen stellen over een breed scala aan Apple beeldscherm-gerelateerde onderwerpen, waaronder aansluiting van het scherm op je Mac, het gebruik van audio en videochatten.

 

Aanvulling op de consumentenwetgeving en Apple's commerciële garantie.

Het AppleCare Production Plan is een aanvulling op de consumentenwetgeving en komt bovenop Apple's commerciële garantie.

In België hebben consumenten conform het Burgerlijk Wetboek tot 2 jaar na aankoop recht op gratis reparatie of vervanging van een product indien dat product niet in overeenstemming is met de gesloten verkoopsovereenkomst. Dat kan om verborgen gebreken gaan of om technische tekortkomingen. Surf voor meer informatie over de consumentenwetgeving en de wettelijke toepassing ervan door Apple en zijn verdelers naar deze pagina.

Voorwaarden

  • Het AppleCare Protection Plan moet binnen twaalf maanden na de oorspronkelijke aankoopdatum van je Apple beeldscherm worden aangeschaft en biedt tot drie jaar lang extra service- en reparatiemogelijkheden, gerekend vanaf de oorspronkelijke aankoopdatum van je Mac. De voordelen die je conform het AppleCare Protection Plan hebt, vormen een aanvulling op de rechten die je volgens de consumentenwetgeving geniet.
  • Aan telefonische ondersteuning zijn mogelijk telefoonkosten verbonden. De beschikbaarheid van de reparatiemogelijkheden hangt af van het land waarin de reparatie wordt aangevraagd en de plaats waar de Apple Authorized Service Provider zich bevindt. Voor reparatie aangeboden producten kunnen worden gerepareerd of worden voorzien van vervangende onderdelen die wat prestaties en betrouwbaarheid betreft gelijk zijn aan nieuwe onderdelen. Apple kan de klant tevens verzoeken om bepaalde eenvoudig te installeren onderdelen zelf te vervangen.
Pure by Pascale Naessens schaal groen 26 cm