AppleCare voor 15-inch MacBook Pro

Met AppleCare voor de 15-inch MacBook Pro krijg je bovenop de wettelijke voorzieningen in de consumentenwet tot drie jaar deskundige telefonische ondersteuning door Apple. Je geniet bovendien van extra mogelijkheden voor reparatie van de hardware door Apple.

Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
AppleCare voor 15-inch MacBook Pro
€ 349,00

Overzicht

Eigenschappen

Drie jaar ondersteuning

Met het AppleCare Protection Plan voor Mac heb je tot drie jaar lang recht op deskundige ondersteuning en profiteer je van extra mogelijkheden voor reparatie van je hardware door Apple.

Als je in het bezit bent van het AppleCare Protection Plan, hoef je de telefoon maar te pakken om antwoord te krijgen op vragen over je Mac, macOS en Apple apps als Foto’s, iMovie, GarageBand, Pages, Numbers en Keynote. Je kunt je Apple product zelfs ter plekke laten repareren als je in het buitenland bent.

De voordelen van het AppleCare Protection Plan vormen een aanvulling op het recht van de consument, zoals vastgelegd in het Belgisch Burgerlijk Wetboek, op gratis reparatie of vervanging door de verkopende partij van goederen die tot twee jaar na levering niet voldoen aan de koopovereenkomst.

Voorwaarden

  • Het AppleCare Protection Plan moet binnen twaalf maanden na de oorspronkelijke aankoopdatum van je Mac worden aangeschaft en biedt tot drie jaar lang extra service- en reparatiemogelijkheden, gerekend vanaf de oorspronkelijke aankoopdatum van je Mac. De voordelen die je conform het AppleCare Protection Plan hebt, vormen een aanvulling op de rechten die je volgens de consumentenwetgeving geniet. Voor meer informatie klik je hier. Servicedekking is alleen beschikbaar voor de Mac en de oorspronkelijk meegeleverde accessoires en biedt bescherming tegen materiaal- of fabricagefouten en batterijen die minder dan 80% van de oorspronkelijke capaciteit hebben.

  • Aan telefonische ondersteuning zijn mogelijk gesprekskosten verbonden.

  • De beschikbaarheid van serviceopties hangt af van het land waarin de service wordt aangevraagd en de plaats waar de door Apple erkende serviceaanbieder zich bevindt. Voor reparatie aangeboden producten kunnen worden gerepareerd of worden voorzien van vervangende onderdelen die wat prestaties en betrouwbaarheid betreft gelijk zijn aan nieuwe onderdelen. Apple kan de klant tevens verzoeken om bepaalde eenvoudig te installeren onderdelen zelf te vervangen.

  • AirPort-apparaten mogen niet eerder dan twee jaar voor de aanschaf van de Mac zijn gekocht of moeten binnen de dekkingsperiode van het AppleCare Protection Plan zijn gekocht.