Apple Watch Series 3

Zilverkleurig aluminium met mistgrijs sportbandje

Activiteit-app met slimme coaching. Verbeterde hartslag-app. Inge­bouwde GPS en hoogtemeter. Je favoriete playlists direct op je pols. Apple Watch Series 3 maakt het makkelijker dan ooit om actief, gemotiveerd en connected te blijven.

Sneller, krachtiger en nog veelzijdiger.

Apple Watch Series 3 heeft een nieuwe draadloze chip en is meer dan de helft sneller dan de vorige generatie. Het is niet alleen 's werelds populairste polshorloge, het is ook de meest gebruikte hartslagmeter. Het beste sporthorloge voor de ene en een hot fashion item voor de andere. Een geavanceerde activiteitentracker, een slimme coach, een veelzijdige gezondheidstool en een altijd alerte assistent. En vermits Apple Watch Series 3 waterbestendig is tot 50 meter diepte hoef je je geen zorgen te maken over een spatje water.


Superieur sporthorloge

Verleg je grenzen.

Haal méér uit je work-outs.

Met ingebouwde gps en een nieuwe hoogtemeter is Apple Watch Series 3 ideaal voor buitensporten. Naast hardlopen, fietsen en zwemmen kun je nu ook gegevens van intensieve intervaltrainingen (HIIT) bijhouden in de vernieuwde Work-out-app. En met meer muziek om je pols dan ooit, ben je niet meer te stoppen.

GPS en hoogtemeter

Ga verder. Ga hoger. Ga dieper.

Het ingebouwde gps legt de afstand, snelheid en route vast van je work-outs buiten. En de hoogtemeter houdt bij hoeveel hoogtemeters je aflegt. Na afloop kun je thuis op je iPhone alles tot in detail bekijken.

Muziek

Fijner trainen met je favoriete playlists om je pols.

Met Apple Watch Series 3 kun je meer muziek meenemen. En je favoriete Apple Music-playlists syncen automatisch met je Watch. Dus je kunt er elke training voor gaan.

Zwemproof

Altijd klaar voor het zwembad of de zee.

Apple Watch Series 3 is zwemproof en meet ook je work-outs in het zwembad en open water. Als je klaar bent, blazen geluidstrillingen het water uit de speaker.

Work-out-app

Meet alles. Van een ontspannen wandeling tot stevige fietstocht.

Of je nu gaat wandelen of intensief trainen: elke beweging telt en alles telt mee. Doe je verschillende soorten work-outs achter elkaar? Switch naadloos van de ene naar de andere. Na afloop krijg je een uitgebreide samenvatting.

Connected in de fitness. Blijf synchroon.

Met een simpel tikje koppel je je Watch binnenkort draadloos met compatibele fitness­apparaten (van onder meer Cybex, LifeFitness, Matrix, Schwinn, StairMaster, Star Trac en TechnoGym). Gegevens zoals je hartslag, snelheid en calorieverbruik lopen dan volledig synchroon.

Blijf bij je favoriete apps.

Of je nu circuittrainingen of yoga doet, gebruik gewoon de apps die je al kende. Want ook die work-outs tellen mee om je Activiteit-ringen rond te krijgen. Apple Watch Series 3 werkt onder meer samen met Nike+ Run Club (hardlopen), ViewRanger (wandelroutes), Xensr Sessions (surfen), Seven-7 Minute Workout (persoonlijk trainingsschema), Ace Tennis (tennissen) en My Swim Pro (zwemmen).

Zie hoe je vooruitgaat.

Net als alle andere vormen van beweging tellen ook je work-outs mee voor je ringen voor Bewegen, Trainen en Staan. Op je iPhone kun je de geschiedenis van je ringen en work-outs bekijken. Zo zie je hoe je door de tijd heen presteert.
Geavanceerde activiteiten­tracker

Drie ringen.
Eén doel.

Blijf in beweging.

Apple Watch Series 3 houdt de hele dag bij hoeveel je beweegt. En alles telt mee. Of je nu naar je werk fietst, met de kinderen verstoppertje speelt of je in het zweet werkt in de fitness.

Bewegen, Trainen, Staan

Maak er een sport van om elke dag alle drie je ringen te sluiten.

Drie eenvoudige ringen geven precies aan hoe actief je dagelijks bent en motiveren je om vaker te bewegen tot de ringen helemaal gesloten zijn. Check of je misschien te lang hebt gezeten, hoeveel stappen je hebt gezet en hoeveel calorieën je hebt verbrand. Probeer elke dag een half uur actief te zijn. Dat hoeft niet per se in één keer.

Slimme coaching

Een duwtje in de rug op het juiste moment.

Apple Watch Series 3 is net een personal trainer die jou zoveel mogelijk motiveert. Aan het begin van de dag krijg je een update van je vorderingen. En ’s avonds een tip om je ringen te sluiten. Je krijgt ook elke maand een nieuwe uitdaging op basis van de geschiedenis van je activiteiten en work-outs.

Activiteiten delen

Blijf gemotiveerd. Versla je vrienden of juich ze toe.

Vergelijk je Activiteit-ringen met die van je vrienden om jezelf te motiveren. Blijf op de hoogte van hun vorderingen. En reageer direct met een aanmoediging of een grapje.

Prestaties

Apple Watch viert iedere mijlpaal met je.

Telkens wanneer je een ring sluit of een doel haalt, is het even feest op het display van Apple Watch Series 3. Ook persoonlijke records en andere belangrijke mijlpalen krijgen speciale aandacht.

Rolstoelgebruikers

Fitness voor iedereen.

Voor rolstoel­gebruikers houdt Apple Watch Series 3 rekening met hun roltechniek en het terrein om tot accurate Activiteit-gegevens te komen. Bovendien zijn er nu twee work-outs speciaal voor rolstoelgebruikers.Veelzijdige gezondheidstool

Hou je hoofd bij je lichaam.

Bewuster met je gezondheid omgaan.

Omdat je Apple Watch Series 3 altijd om hebt, kan hij je helpen om bewuster met je gezondheid om te gaan. Je kunt bijvoorbeeld je hartslag in de gaten houden, je stressniveau in goede banen leiden, of andere voor jou relevante apps toevoegen.

Hartslag-app

Polst continu je hartslag.

Apple Watch Series 3 monitort de hele dag je hartslag bij rust, beweging en herstel na een work-out. De Hartslag-app geeft ook een melding als je hartslag boven een bepaalde waarde komt wanneer je tien minuten niet actief bent geweest.

Ademhaling-app

Breng je geest tot rust. Ontspan je lichaam.

Een mooie animatie en subtiele tikjes op je pols helpen je om je te concentreren op je ademhaling, zodat je meer in balans komt. Herinner­ingen helpen je om mindful te leven. En je kunt je hartslag zien als je klaar bent met je sessie.

Externe gezondheidsapps

Drink vaker. Slaap beter. Voel je beter.

De juiste apps kunnen je actief helpen bij jouw specifieke levens­stijl. Wil je meer water drinken? Lekkerder slapen? Beter omgaan met je diabetes? Er zijn speciale apps voor. Zet ze op je Apple Watch Series 3 en kijk welke het beste werken

Gezondheid-app op iPhone

Eén app voor alle data over je gezondheid en conditie.

De Gezondheid-app op je iPhone bewaart gegevens uit al je gezondheids- en fitnessapps. Alle informatie staat dus handig bij elkaar. Je geeft zelf aan wat je in het dashboard wilt zien en kunt je gegevens in een grafiek bekijken. Bekijk de nieuwe hartslagweergave voor meer gedetailleerde informatie uit de Hartslag-app.
Altijd alerte assistent.

Regel je dag.
Zo vanaf je pols.

Blijf connected.

Bel terug na een gemiste oproep. Vraag Siri een bericht te sturen. Vraag de route naar een restaurant. Met Apple Watch Series 3 kun je belangrijke informatie ontvangen en er meteen iets mee doen.

Bellen en berichten.

Stuur berichten, bel en ontvang uitnodigingen.

Verstuur heel eenvoudig een tekstbericht. Krijg een telefoon of vraag aan Siri om zelf iemand op te bellen. Voer een FaceTime-audiogesprek en check zelfs je voicemail. Met SOS kun je in noodgevallen ook snel en makkelijk hulp inschakelen.

Siri

Siri is nu sneller en slimmer dan ooit.

Vraag Siri om een herinnering in te stellen. Iets voor je uit te zoeken. Of een nieuwe work-out te starten. Siri is behulpzamer en veelzijdiger dan ooit. Til gewoon je arm op, zeg “Hé Siri” en stel je vraag.

Wijzerplaten

Veel ontwerpen. En allemaal aan te passen.

Pas wijzer­platen zo aan dat je altijd de belangrijkste info in beeld hebt. Of foto’s waar je vrolijk van wordt. Of je favoriete apps. Swipe om van wijzerplaat te wisselen. Begin je dag met de slimme Siri-wijzerplaat en schakel bijvoorbeeld over naar Toy Story als je de kinderen ophaalt.

Apps en meldingen

Mis nooit meer iets belangrijks.

Apple Watch Series 3 houdt je volledig op de hoogte én connected. Dankzij de krachtige dual-core­processor gaat het openen van apps twee keer zo snel. En als je je favorieten in het Dock bewaart, blijven ze automatisch up-to-date.

Apple Watch Series 3 zilver aluminium mistgrijs sportbandje