Apple Watch is een horloge naar een compleet nieuw concept. Met Apple Watch hou je contact, krijg je berichten, bel je een vriend en open je veelgebruikte apps, op een nieuwe manier. Apple Watch helpt je zelfs gezonder te leven.
Voorraad
Niet op voorraad
ProductnaamPrijs
Er zijn geen opties voor dit product beschikbaar

Overzicht

Eigenschappen

Een nieuw concept.

Apple Watch doet véél meer dan alleen het uur weergeven. Het is de ultieme aanvulling op je iPhone met een interface die speciaal is ontwikkeld voor gebruik op je pols. Het zit boordevol geavanceerde technologieën, die de legendarische reputatie van Apple alle eer aandoen: een ongeëvenaarde gebruiksvriendelijkheid met een feilloos gevoel voor detail.

Voortaan doe je alles, alsof het niets is.

Bel een vriend om hem te feliciteren met zijn verjaardag. Beluister je favoriete album. Check de status van je vlucht of dim de lichten. Allemaal direct vanaf je pols. Dankzij de ingebouwde apps en apps die je uit de App Store downloadt, is je Apple Watch al snel niet meer weg te denken uit je dagelijks leven. Met Apple Watch krijg je belangrijke berichten, meldingen en waarschuwingen en hou je contact houden met anderen. Je opent snel de gegevens en apps die je het meest gebruikt, op een compleet nieuwe manier. En als gezondheidscoach helpt Apple Watch je gezonder te leven.

Ieder zijn eigen Apple Watch.

Bij de keuze voor een horloge draait het om persoonlijke smaak. Net als bij alles wat je draagt, zijn de looks net zo belangrijk als de functie. Daarom gebruikt Apple voor Apple Watch karakteristieke materialen en heeft het een hele reeks verwisselbare bandjes ontworpen, zodat je makkelijk kunt variëren. Apple Watch is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, die je vervolgens volledig kan personaliseren naar kleur en polsbandje. Ze werken allemaal op dezelfde manier en ze kunnen ook allemaal exact evenveel. Het verschil zit in de materialen waaruit ze zijn gemaakt.

Apple Watch Sport. Geanodiseerd aluminium.

Apple Watch Sport heeft een kast van geanodiseerd aluminium, met een legering die 60 procent sterker is dan standaardaluminium, en toch net zo licht, dus perfect voor allerhande activiteiten. Apple Watch Sport is verkrijgbaar in vier uitvoeringen: zilver, spacegrijs, geelgoud en roségoud.

Ion-X-glas. Versterkt op moleculair niveau.

Het haarscherpe Retina display wordt beschermd door lichtgewicht aluminosilicaatglas dat uitstekend bestand is tegen krassen en deukjes. Het is hetzelfde materiaal dat wordt gebruikt voor de ramen van spaceshuttles en hoge­snelheids­treinen.

Superflexibele sportbandjes.

De verwisselbare polsbandjes voor Apple Watch zijn allemaal met dezelfde precisie ontworpen als het horloge zelf. De horlogebandjes uit de Sport-collectie zijn gemaakt van hoog­waardig fluorelastomeer. Dit maakt ze niet alleen sterk maar ook verrassend flexibel, licht en zacht. Het soepele materiaal valt mooi rond je pols en voelt aangenaam op je huid. En dankzij de innovatieve pinsluiting heb je geen last van het uiteinde: dat zit discreet en comfortabel opgeborgen. Elke Apple Watch kan bovendien gecombineerd worden met àlle beschikbare bandjes. En dat zijn er heel veel, in verschillende materialen. Elk verwisselbaar bandje voor Apple Watch schuift perfect op zijn plek. Je drukt op de ontgrendelknop, haalt het huidige bandje eruit en kiest vervolgens een bandje dat past bij je outfit, bij wat je doet of bij hoe je je voelt.

Doe hem om als je opstaat, laad hem op als je gaat slapen.

Je wilt je Apple Watch de hele dag gebruiken: doe hem dus om als je ontwaakt en laad hem op als je gaat slapen. En Apple maakte dat heel makkelijk. Het idee was dat je je Apple Watch zou kunnen opladen in het donker. Met je ogen dicht. Al half in slaap. Apple combineerde magnetische technologie met inductie. En het werkt heel eenvoudig. Als je de connector bij de achterkant van je Watch houdt, klikt hij automatisch op de juiste plaats.

De hele dag door.

Iedereen gebruikt Apple Watch op een andere manier. En wat je ermee doet, bepaalt de gebruiksduur van de batterij. Apple spreekt over een batterijduur van 18 uur, maar de meeste mensen zullen 'm veel langer kunnen gebruiken. Apple Watch vervangt je iPhone niet, het is een praktische en handige aanvulling waarmee je veelvuldige activiteiten veel sneller en makkelijker zal uitvoeren. Daarom hier wat cijfers op een rijtje. Tot 48 uur tijdweergave. Tot 6,5 uur audioweergave. Tot 3 uur gesprekstijd. Tot 6,5 uur training. Tot 72 uur spaarstand.

De Digital Crown. Een moderne draai aan een klassieke functie.

Bij mechanische horloges werd de kroon, de draaiknop, van oudsher gebruikt om de datum en tijd in te stellen en het mechanisme op te winden. Apple heeft dit als uitgangspunt genomen om iets te ontwikkelen waarmee op een klein display genavigeerd kan worden. Draai aan de Digital Crown om in en uit te zoomen op foto’s, snel door lijsten te scrollen en gegevens te selecteren, zonder dat je zicht op het scherm wordt belemmerd. Met Tijdreizen bekijk je snel je agenda van vandaag, morgen of gisteren. Je hoeft alleen maar aan de Digital Crown te draaien.

Force Touch. Voelt of je tikt of drukt.

Apple Watch herkent niet alleen aanraking, maar is ook drukgevoelig. Daarmee ontstaat een nieuwe dimensie voor de gebruikersinterface. Druk stevig op het display om extra functies weer te geven in apps zoals Berichten, Muziek en Agenda. Je kunt Force Touch ook gebruiken om uit verschillende wijzerplaten te kiezen, een training te pauzeren of beëindigen, naar een adres te zoeken in Kaarten, en nog veel meer.

Taptic Engine. Technologie met een menselijke touch.

De lineaire aandrijving binnen Apple Watch zorgt dat je een tikje op je pols voelt wanneer je een melding krijgt, op het display drukt of Digital Touch gebruikt. De Taptic Engine zorgt voor een voelbaar onderscheid tussen verschillende soorten meldingen en handelingen. Dus zelfs zonder hoorbare en zichtbare signalen merk je het verschil tussen de wekker en een inkomend telefoongesprek.

Apps die volledig tot hun recht komen op je pols.

Anders dan met je iPhone, iPad of Mac gebruik je je Apple Watch meestal maar een paar seconden per keer, vaak als je onderweg bent. De iPhone-apps die je dagelijks gebruikt, zijn niet gewoonweg verkleind, maar speciaal op Apple Watch afgestemd. Met een snelle blik, een tikje of een vraag aan Siri krijg je heel wat gedaan.

Snelle blikken. Precies wat je wilt weten, wanneer je het wilt weten.

Snelle blikken zijn snel leesbare overzichtjes van de informatie die je het meest opvraagt. Veeg omhoog over de wijzerplaat om ze weer te geven. Je ziet snel wat er nog op de planning staat of waar je bent op de kaart. Tik op een snelle blik om de bijbehorende app te openen.

Berichten, telefoontjes en mail. Helemaal op maat voor je pols.

De manier waarop je communiceert met iPhone wordt met Apple Watch nog directer. Til je pols op om een bericht of e‑mail te lezen. Berichten beantwoorden doe je door een bericht te dicteren of één van de standaardantwoorden te kiezen. Voor korte telefoontjes gebruik je de ingebouwde luidspreker en microfoon. Langere gesprekken kun je direct overzetten naar je iPhone.

Berichtgeving. Je voelt wat er toe doet.

Als je wilt, geeft Apple Watch je een tikje bij elke melding. Je krijgt dezelfde berichten als op je iPhone – of alleen de berichten die jij belangrijk vindt – direct op je pols.

Hulp nodig? Vraag het Siri.

Met Siri kun je je Apple Watch op een snelle en leuke manier bedienen. Om Siri wat te vragen, hoef je alleen de Digital Crown ingedrukt te houden. Geen handen vrij? Til dan je pols op en zeg “Hé Siri” voor hulp bij van alles en nog wat.

Antwoord in een handomdraai.

Je hebt niet altijd genoeg tijd om een lang antwoord te typen op een bericht of e‑mail. Met Apple Watch is het heel eenvoudig om een snel en toch duidelijk antwoord te sturen. Een tikje is voldoende om een kort standaardbericht te sturen op basis van de context van het bericht en de bewoordingen die je het meest gebruikt.

Zeg het met gevoel.

Je hoeft zelfs geen woorden te gebruiken. Met Digital Touch op Apple Watch kun je op een leuke, spontane manier contact leggen met andere Apple Watch-dragers, van pols naar pols. Teken snel iets met je vinger en gebruik zo veel kleuren als je wilt. De ander ziet je tekening ontstaan en kan een eigen creatie terugsturen.

Een slimmere kijk op gezondheid en fitness.

Werken aan je conditie betekent veel meer dan alleen hardlopen, fietsen of trainen in de fitness. Het gaat ook over alles wat je doet gedurende de dag. Daarom meet Apple Watch alle manieren waarop je beweegt, of je nu de hond uitlaat, de trap oploopt of met je kinderen speelt. Hij houdt zelfs bij hoe vaak je rechtstaat en moedigt je aan om in beweging te blijven.

Verdere kenmerken.

 • Apple Watch Sport 42 mm met fluorelastomeer sportbandje is geschikt voor een pols van 140-210 mm. Het meegeleverde sportbandje kan zowel worden afgesteld in de maat S/M als in M/L.
 • Achterzijde - composiet.
 • Hartslagsensor, versnellingsmeter en gyroscoop.
 • Omgevingslichtsensor.
 • Luidspreker en microfoon.
 • Wifi (802.11b/g/n 2,4 GHz).
 • Bluetooth 4.0.
 • Waterbestendig - Apple Watch is spatwater- en waterbestendig maar niet waterdicht. Het is dus geen probleem om Apple Watch te dragen en te gebruiken bij het sporten, terwijl het regent en tijdens het handenwassen, maar het wordt niet aanbevolen om Apple Watch onder te dompelen.
 • Ingebouwde apps zijn onder meer Kaarten met stapsgewijze route- beschrijvingen en informatie over het openbaar vervoer, Mail, Berichten, Agenda, Weer, Foto's en Muziek. De App Store bevat duizenden apps van derden waarmee Apple Watch nog veelzijdiger wordt. En er komen elke dag vele tientallen apps bij.
 • Vereisten -  Voor Apple Watch heb je een iPhone 5 of recenter (iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone SE, iPhone 6/6 Plus, iPhone 6s/6s Plus) en iOS 8.2 of hoger nodig.
 • Standaard meegeleverd - Apple Watch Sport, magnetische oplaadkabel (2 m), USB-lichtnetadapter (5 W), sportbandje (in S/M en M/L), beknopte gebruikershandleiding.

Afmetingen

Hoogte 42 mm - breedte 35,9 mm - diepte 10,5 mm Polsband S/M - Pols van 140-185 mm Polsband M/L - Pols van 160-210 mm

Apple Watch Sport zilver alu 42mm koningsblauw sportbandje