Met Apple Watch hou je het uur bij, krijg je berichten en meldingen en hou je contact houden met anderen. Allemaal direct vanaf je pols. En als gezondheidscoach helpt Apple Watch je gezonder te leven.
Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
Apple Watch 38mm spacezwart roestvrij staal, spacezwarte schakelarmband

€ 1.219,00

€ 499,00

Overzicht

Eigenschappen

Roestvrij staal.

Apple Watch heeft een kast van koudgesmeed roestvrijstaal (316L). Het is 80 procent harder dan normaal roestvrij staal, waardoor het minder kwetsbaar is voor beschadigingen en corrosie. Aan het roestvrij staal is bovendien een slijtvaste, diamantachtige koolstoflaag aangebracht. 

Display van saffierkristal.

Het display wordt beschermd door ultrahard, gepolijst saffierkristal dat met precisietechniek is vervaardigd. Saffier is na diamant het hardste transparante materiaal op aarde. 

Schakelarmband.

De schakelarmband, vervaardigd van hetzelfde roestvrij staal als de horlogekast, bestaat uit meer dan honderd losse onderdelen. Het fabricageproces is zo nauwkeurig dat het bijna negen uur duurt om de onderdelen voor één enkel bandje te vervaardigen. Dit komt deels doordat de schakels heel subtiel in breedte verschillen. De speciaal ontworpen vlindersluiting past naadloos binnen het geheel, en zorgt voor een dun profiel. Je kunt moeiteloos schakels toevoegen of verwijderen, zonder extra gereedschap.

Doe hem om als je opstaat, laad hem op als je gaat slapen.

Je wilt je Apple Watch de hele dag gebruiken: doe hem dus om als je ontwaakt en laad hem op als je gaat slapen. Apple combineerde hiervoor magnetische technologie met inductie. Als je de connector bij de achterkant van je Watch houdt, klikt hij automatisch op de juiste plaats.

De hele dag door.

Apple spreekt over een batterijduur van 18 uur bij intensief gebruik, maar de meeste mensen zullen 'm veel langer kunnen gebruiken. Daarom hier wat cijfers: tot 48 uur tijdweergave. Tot 6,5 uur audioweergave. Tot 3 uur gesprekstijd. Tot 6,5 uur training. Tot 72 uur spaarstand.

De Digital Crown. Een moderne draai aan een klassieke functie.

Draai aan de Digital Crown om in en uit te zoomen op foto’s, snel door lijsten te scrollen en gegevens te selecteren, zonder dat je zicht op het scherm wordt belemmerd.

Force Touch. Voelt of je tikt of drukt.

Apple Watch herkent niet alleen aanraking, maar is ook drukgevoelig. Druk op het display om extra functies weer te geven in apps, om uit verschillende wijzerplaten te kiezen, een training te pauzeren of beëindigen, naar een adres te zoeken in Kaarten, en nog veel meer.

Berichten, telefoontjes en mail. Helemaal op maat voor je pols.

Til je pols op om een bericht of e‑mail te lezen. Berichten beantwoorden doe je door een bericht te dicteren of één van de standaardantwoorden te kiezen. Voor korte telefoontjes gebruik je de ingebouwde luidspreker en microfoon. Langere gesprekken kun je direct overzetten naar je iPhone.

Hulp nodig? Vraag het Siri.

Met Siri kun je je Apple Watch op een snelle en leuke manier bedienen. Om Siri wat te vragen, hoef je alleen de Digital Crown ingedrukt te houden. Geen handen vrij? Til dan je pols op en zeg “Hé Siri” voor hulp bij van alles en nog wat.

Gezondheidscoach.

Werken aan je conditie betekent veel meer dan alleen hardlopen, fietsen of trainen in de fitness. Het gaat ook over alles wat je doet gedurende de dag. Daarom meet Apple Watch alle manieren waarop je beweegt. Hij houdt zelfs bij hoe vaak je rechtstaat en moedigt je aan om in beweging te blijven.

Verdere kenmerken.

 • Apple Watch 38mm is geschikt voor een pols van 135-195 mm.
 • Achterzijde - keramisch.
 • Hartslagsensor, versnellingsmeter en gyroscoop.
 • Omgevingslichtsensor.
 • Luidspreker en microfoon.
 • Wifi (802.11b/g/n 2,4 GHz).
 • Bluetooth 4.0.
 • Waterbestendig - Apple Watch is spatwater- en waterbestendig maar niet waterdicht. Het is dus geen probleem om Apple Watch te dragen en te gebruiken bij het sporten, terwijl het regent en tijdens het handenwassen, maar het wordt niet aanbevolen om Apple Watch onder te dompelen.
 • Ingebouwde apps zijn onder meer Kaarten met stapsgewijze route- beschrijvingen en informatie over het openbaar vervoer, Mail, Berichten, Agenda, Weer, Foto's en Muziek.
 • De App Store bevat duizenden apps van derden waarmee Apple Watch nog veelzijdiger wordt. En er komen elke dag vele tientallen apps bij.
 • Vereisten -  Voor Apple Watch heb je een iPhone 5 of recenter en iOS 8.2 of hoger nodig.
 • Standaard meegeleverd - Apple Watch, magnetische oplaadkabel (2 m), USB-lichtnetadapter (5 W), schakelarmband, beknopte gebruikershandleiding.

Afmetingen

Hoogte 38,6 mm - breedte 33,3 mm - diepte 10,5 mm Schakelarmband 1 maat voor pols 135-195 mm

Apple Watch spacezwart roestvrij staal 38mm spacezwarte schakelarmband