Apple Watch Series 7

Apple Watch Series 7 heeft een groter en geavanceerder display dan Apple Watch SE. Het scherm staat altijd aan, is helderder en Apple Watch Series 7 biedt voorts baanbaanbrekende innovaties voor je gezondheid en conditie, verbeterde valbestendigheid en een snellere laadtijd.


Groot scherm.
Enorm verschil.

Meer schermruimte zorgt ervoor dat alles beter leesbaar is en makkelijker in het gebruik. Voor Series 7 heeft Apple groter gedacht dan ooit.Op de rand van het onmogelijke.

Het display mag dan groter zijn, de afmetingen van de Watch zelf zijn nauwelijks veranderd. In het vernieuwde ontwerp zijn de randen 40% smaller. Dat betekent bijna 20% meer schermruimte dan bij Series 6 of Apple Watch SE. En ruim 50% meer dan bij Series 3.
Always‑on Retina‑display.
Alles over jou, helderder in beeld.

Voor een blik op de klok of andere handige informatie is het niet nodig om het scherm aan te raken of je pols op te tillen, want het display staat altijd aan. En binnenshuis is het scherm nu 70% helderder als je arm omlaag is.


Strak en naadloos.
Design dat de grenzen opzoekt.

Door de breking van het licht langs de randen lijken het display en de kast naadloos in elkaar over te lopen.


Tik met groter gemak.

Een plezier voor je ogen.
En voor je vingers.

Binnen het hele systeem zijn de knoppen speciaal opnieuw ontworpen voor het grotere display. Zo zijn apps als Rekenmachine en Stopwatch eenvoudiger dan ooit in het gebruik.
Stel timers in om de tijd bij te houden voor meerdere dingen tegelijk. Op het grotere scherm is alles in één oogopslag nog duidelijker te zien.


Een pak steviger.

Voor het grotere always-on Retina-display heeft Apple het design ingrijpend aangepast. Mede dankzij deze innovaties is het glas aan de voorkant nu barst­bestendiger dan ooit.


Barstbestendig

Het sterkste glas aan de voorkant ooit.


Stofbestendig

Conform IP6X.


Waterbestendig

Zwemproof volgens WR50‑norm.


Op alle fronten sterker.


50% dikker glas aan de voorkant. Op het hoogste punt is het glas van de voorkant meer dan twee keer zo dik als dat van Apple Watch Series 6, en daardoor extra stevig.
Sterk ontwerp. Het glas aan de voorkant heeft nu een vlakke onderzijde en is zo beter bestand tegen barsten.

OLED-display. De touch-sensor is geïntegreerd in het OLED-paneel, zodat ze samen één geheel vormen. Daardoor is het display minder dik en heeft het dunnere randen.
Sterker.
Robuuster.
En tegelijk
eleganter
dan ooit.Apple Watch Series 7 heeft zachtere, meer afgeronde hoeken. En het display heeft een unieke lichtbrekende rand, zodat de wijzerplaten schermvullend kunnen worden weergegeven en apps naadloos overgaan op de kast.Een gezonde toekomst.
Vol in beeld.

Meet het zuurstofgehalte in je bloed met een baanbrekende sensor en app. Maak een ecg, waar je ook bent. Check je hartslag. En maak gebruik van andere innovaties zoals de Mindfulness-app en het bijhouden van je slaap­patroon om van top tot teen gezond te blijven. Series 7 brengt je gezondheid beter in beeld.
Monitor je hartslag.

Een hoge, lage of onregelmatige hartslag (hartritmestoornissen) kunnen duiden op een ernstig gezondheidsprobleem. Veel mensen herkennen de symptomen niet, waardoor de oorzaak onbekend blijft en een remedie uitblijft. Met vaak ernstige gevolgen. De Hartslag-app maakt je attent op deze onregelmatigheden. Zo kun je snel actie ondernemen en je arts raadplegen.
Maak een ecg wanneer je wilt.

Via de Ecg-app kun je met Apple Watch Series 7 een ecg maken, die gelijk staat aan een elektro­cardiogram met één afleiding. Een buitengewone prestatie voor een wearable, en het kan artsen cruciale informatie bieden. De Ecg-app kan aangeven of je hartslag tekenen vertoont van atrium­fibrilleren (een ernstige vorm van onregelmatige hartslag), of juist een normaal ritme heeft.


Je vinger kan je veel vertellen over je hart.

De elektroden in de Digital Crown en achter op de Watch werken samen met de Ecg-app om zo de elektrische signalen van je hart vast te leggen. Door de Digital Crown aan te raken, kun je al binnen 30 seconden een ecg-golfvorm genereren.
Meet je zuurstofsaturatie, maatstaf voor je algemene conditie.

Het zuurstofgehalte in je bloed is een goede maatstaf voor je algehele conditie. Je kunt eruit afleiden hoe goed je zuurstofopname is en hoeveel zuurstof er beschikbaar is voor je lichaam. Met de uiterst slimme sensor aan de onderkant van Apple Watch Series 7 en de app op je Apple Watch kun je de zuurstofsaturatie meten wanneer je maar wilt.Een nieuw licht op je gezondheid.

De zuurstofsaturatiesensor bestaat uit vier led-clusters en vier fotodioden. Groene, rode en infrarode leds schijnen licht op de bloedvaten in je pols, en fotodioden meten de hoeveelheid licht die wordt weerkaatst. Geavanceerde algoritmen berekenen vervolgens de kleur van je bloed, wat een goede indicatie is voor het zuurstofgehalte.

Blijf in balans.
En ga door.

Gezondheid draait niet alleen om een fit lichaam, maar ook om een gezonde geest. De nieuwe Reflectie-feature in de Mindfulness‑app helpt je met een prachtige animatie om je gedachten te ordenen, zodat je bewuster door het leven gaat. En de vernieuwde Ademhaling-feature helpt je om geconcentreerd en in het hier en nu te blijven. Rustiger ook. Als je regelmatig even de tijd neemt om goed adem te halen, kan dat een hoop stress wegnemen.Wie slaapt die wint.

De Slaap-app houdt meer bij dan alleen je slaappatroon. De app helpt je ook om een vaste slaaproutine te ontwikkelen, zodat je elke nacht opnieuw je uurtjes slaap haalt. En houdt zelfs je ademfrequentie bij terwijl je slaapt.
In no time opgeladen.Voor Apple Watch Series 7 is het complete oplaad­systeem herzien, zodat je nog sneller van start kunt. Met de nieuwe oplaad­architectuur en USB‑C‑snellader is drie kwartier genoeg om de batterij op zo’n 80% te krijgen.


Tot wel 33%

sneller opladen dan Series 6


8 min.

is goed voor 8 uur slaap bijhouden


Motiveert
maximaal.

Kies uit tientallen work‑outs. Hou bij hoe actief je bent. Blijf in beweging met 75 miljoen songs op Apple Music. Apple Watch Series 7 gaat tot het uiterste. En dankzij het grote display zie je al je resultaten en work‑out­gegevens sneller en duidelijker, ook in het water.Work-outs met jou in het middelpunt.

Squatten, serveren, steppen. Hoe je ook wilt bewegen, Apple Watch heeft er een work‑out voor. Voortaan kun je zelfs endorfines aanmaken met tai chi en pilates. Het startsein geef je gewoon vanaf je pols.Fietsen steekt een tandje bij.

Je Apple Watch merkt het voortaan vanzelf wanneer je begint te trappen en geeft je een seintje om een work‑out te starten. Valdetectie werkt nu ook met fietsen en andere work-outs. Dus als je tegen de vlakte gaat, kan je Watch hulp inroepen.


En om ervoor te zorgen dat jij je ogen veilig op de weg houdt, kun je work‑out­­gegevens zoals je snelheid en afstand laten voorlezen. Fiets je op een e‑bike, dan wordt het aantal calorieën nu realistischer berekend.

H2O? Go go go.

Apple Watch is waterbestendig tot 50 meter. Dus je houdt probleemloos je zwemroute bij in open water of je baantjes in het zwembad.Van start
tot finish
gemotiveerd.


Het trainings­maatje dat om je pols past.

Activiteit-ringen

Bewegen, Trainen en Staan. Drie ringen die laten zien hoe actief je de hele dag bent. Probeer ze elke dag vol te maken. Voor extra motivatie zijn er medailles, persoonlijke coaching en wedstrijdjes.

Activiteiten delen.

Deel je Activiteit-ringen met familie en vrienden en moedig elkaar aan.

Wedstrijden

Daag je vrienden uit voor een zevendaagse wedstrijd. En win de medaille!
Muziek, podcasts en audioboeken.

Met Apple Music geniet je van 75 miljoen nummers aan muzikale motivatie op je pols. En ook met een podcast of audioboek vliegt je training voorbij.
Blijf verbonden.

Alles wat je nodig hebt.
Waar je ook gaat.


Doe je Apple Watch om en je bent vertrokken. Op het grote scherm van Series 7 staat alles wat belangrijk voor je is altijd op de voorgrond. En met een mobiele data­verbinding hou je makkelijk contact met vrienden en familie, en kun je snel bij je muziek, meldingen, foto’s en meer.

Heb je een Apple Watch met Cellular? Dan kan je zelfs je iPhone thuis laten!

Cellular vereist een abonnement voor mobiel netwerk, verkrijgbaar bij een telecom provider.

Alle vrijheid. En toch verbonden.

Neem telefoontjes aan tijdens een wandeling. En stuur een smiley naar collega's op kantoor. Op een Apple Watch met mobiel internet ben je altijd verbonden.
Wallet bewaart alles op één plek.

Haal je deur van het slot. Start je auto. Laat je instapkaart zien. Betaal je aankopen. En nog veel meer. In de Wallet-app staat alles wat belangrijk is op één plek.

Siri. Een simpel antwoord op alle moeilijke vragen.

Wat is de hoofdstad van Christmaseiland? Waar is het dichtstbijzijnde tankstation? Welk liedje hoor ik? Vraag maar raak.Kaarten.
Wijst je de weg.

Of je nu te voet of met de auto op pad bent, Kaarten maakt het je gemakkelijk. Met subtiele tikjes laat de Taptic Engine je weten wanneer je links of rechts moet afslaan. Zo hoef jij niet op je Watch te kijken.
Apps speciaal ontworpen om alles te kunnen.

In de App Store vind je duizenden apps waarmee je van je Apple Watch het perfecte persoonlijke device maakt voor alles wat je graag doet. Surfen, fotografie, astronomie en nog veel meer. Download de apps rechtstreeks op je Apple Watch en je hebt alles wat je nodig hebt direct bij de hand.

Wijzerplaten die 24/7 om jou draaien.

Je kunt je wijzer­platen naar wens instellen. Lekker minimalistisch of vol handige functies. Stel je eigen wijzerplaat in met je favoriete info. Hou je bijvoorbeeld van surfen, dan kun je in één oogopslag het getij, de water­temperatuur en de wind­snelheid weergeven. En ontdek nog veel meer handige wijzer­platen in de App Store of online. Je kunt ze zelfs delen met vrienden en familie in een mail of tekstbericht.Personaliseer je Watch.

Met talloze polsbandjes in diverse materialen.


Twee geweldige soorten materiaal. Allebei even mooi.

Apple Watch is verkrijgbaar in prachtig roestvrij staal en 100% recycleerbaar aluminium.

Ruil je oude Watch in voor korting op een nieuwe.

Heeft je oude Apple Watch zijn beste tijd gehad, ruil 'm dan in voor korting op een nieuwe. Goed voor jou én het klimaat. Want Apple recycleert 'm tot het kleinste onderdeel. Bereken de waarde op onze inruilpagina.


Waarom Pure Lifestyle?

Pure Lifestyle is je Apple Authorised Reseller uit Ninove. Ons team van Apple experts werkt fulltime voor onze Apple-afdeling en garandeert je de allerbeste service. Sowieso installeren wij gratis je nieuwe Watch. We zorgen ervoor dat je perfect overweg kan met je nieuwe maatje en je mag gratis naar workshops en opleidingen.