Apple Watch Series 7 Nike

Apple Watch Nike heeft àlles van Apple Watch Series 7. En zoveel méér. Apple Watch Nike met de Nike Run Club‑app is je ideale loopmaatje. De nieuwe wijzerplaat van Nike beweegt met je mee. Tempo­grafieken en reeksen zie je nu direct in de Nike Run Club-app. En dat is nog maar het begin.Gemaakt om te gaan.


Stuitert met je mee.

Apple Watch Nike is gemaakt om samen met jou te bewegen. En dat is precies wat de nieuwe Bounce-wijzerplaat doet. De interactieve animatie reageert op hoe jij beweegt. Kies je favoriete kleur en verlooptint en geef jezelf zo een extra boost tijdens je training met Apple Watch.
Nike Run Club op Apple Watch.

Nike Run Club is je trainer, je community en je logboek. Net als jij wordt de Nike Run Club-app steeds beter. Meer en meer geavanceerde features vinden hun weg naar je pols, zodat jij nog beter kunt trainen.Binnenkort beschikbaar

Work-outgegevens waar je altijd op kunt rekenen.

Als je je prestaties wilt verbeteren, is het wel handig om je trainings­gegevens direct bij de hand te hebben. Op het display van Apple Watch Series 7 zijn je work‑out­­gegevens altijd zichtbaar, ook als je arm omlaag is.


Hou je tempo bij

Een tempo­­grafiek is een handig hulpmiddel om je doelen te bereiken. Je ziet zo heel precies hoe je het tijdens je run hebt gedaan, rechtstreeks op je Apple Watch.Recordreeks

Het valt niet altijd mee om elke week de tijd te vinden om te lopen. Maar als het lukt, en je een mooie reeks hebt neergezet, krijg je van Nike Run Club een badge. Elke week dat je je reeks verlengt, verdien je weer een nieuwe.
Je nieuwe favoriete bandjes.

Aan het nieuwe geweven sportbandje van Nike ziet iedereen meteen dat je graag loopt. En de andere nieuwe sportbandjes van Nike geven je work‑outs nog meer kleur.
Heeft àlles van
Apple Watch Series 7.

Van het grootste, meest geavanceerde display ooit op Apple Watch tot het nieuwe, robuuste ontwerp. Apple Watch Series 7 is eenderde sneller opgeladen, heeft 18 uur batterij-autonomie en motiveert je maximaal om te bewegen. De Watch houdt je gezondheid in de gaten en houdt je verbonden met vrienden en familie.


Grootste, meest geavanceerde display ooit op Apple Watch.Baanbrekende innovaties voor je gezondheid en conditie.Tot wel 33%
sneller
opladen.Sterkste
Apple Watch
ooit.

Groot scherm.
Enorm verschil.

Voor Series 7 heeft Apple groter gedacht dan ooit. Hoewel de grootte van de kast nauwelijks is aangepast, heeft Series 7 een beduidend groter en helderder always-on Retina-display. In het vernieuwde ontwerp zijn de randen 40% smaller. Door de breking van het licht langs de randen lijken het display en de kast haast naadloos in elkaar over te lopen.Barstbestendiger dan ooit.

Voor het grotere always-on Retina-display heeft Apple het design ingrijpend aangepast. Mede dankzij deze innovaties is het glas aan de voorkant nu barst­bestendiger dan ooit.Een gezonde toekomst.
Vol in beeld.

Series 7 brengt ook je gezondheid beter in beeld. Meet het zuurstofgehalte in je bloed met een baanbrekende sensor en app. Maak een ecg, waar je ook bent. Check je hartslag. En maak gebruik van andere innovaties zoals de Mindfulness-app en het bijhouden van je slaap­patroon om van top tot teen gezond te blijven.
Motiveert maximaal.

Het trainings­maatje dat om je pols past. Kies uit tientallen work‑outs. Probeer elke dag je Activiteit-ringen (Bewegen, Trainen en Staan) vol te maken. Ze laten zien hoe actief je de hele dag bent. Voor extra motivatie zijn er medailles, persoonlijke coaching en wedstrijden met vrienden. En dankzij het grote display zie je al je resultaten en work‑out­gegevens sneller en duidelijker, ook in het water. Tot op 50 meter diepte.Alle vrijheid.
En toch verbonden.

Neem telefoontjes aan tijdens een wandeling. En stuur een smiley naar collega's op kantoor. Op een Apple Watch met Cellular (mobiel internet) ben je altijd verbonden en kun je snel bij je muziek, meldingen, foto’s en meer. Laat je iPhone gerust thuis.


Cellular vereist een abonnement voor mobiel netwerk, verkrijgbaar bij een telecom provider.

Je favoriete muziek.
Recht vanaf je pols.

Met Apple Music geniet je van 75 miljoen nummers aan muzikale motivatie op je pols. En ook met een podcast of audioboek vliegt je training voorbij.


Ruil je oude Watch in voor korting op een nieuwe.

Heeft je oude Apple Watch zijn beste tijd gehad, ruil 'm dan in voor korting op een nieuwe. Goed voor jou én het klimaat. Want Apple recycleert 'm tot het kleinste onderdeel. Bereken de waarde op onze inruilpagina.


Waarom Pure Lifestyle?

Pure Lifestyle is je Apple Authorised Reseller uit Ninove. Ons team van Apple experts werkt fulltime voor onze Apple-afdeling en garandeert je de allerbeste service. Sowieso installeren wij gratis je nieuwe Watch. We zorgen ervoor dat je perfect overweg kan met je nieuwe maatje en je mag gratis naar workshops en opleidingen.

Apple Watch Series 7 Nike