Apple Watch Series 4

Zilver aluminium met wit sportbandje

Apple Watch Series 4 is zowel vanbinnen als vanbuiten volledig opnieuw ontworpen. Dat merk je tot in het kleinste detail. Van de afgeronde hoeken van het grotere, nieuwe display, tot zijn kracht, snelheid en tal van nieuwe mogelijkheden. Apple Watch Series 4 houdt je actiever, gezonder en beter connected.

Niet zomaar veranderd. Compleet veranderd.

Apple Watch Series 4 heeft het grootste Apple Watch-display ooit. Een nieuwe elektrische hartslagsensor. En vernieuwde Digital Crown met voelbare feedback. Apple Watch Series 4 voelt helemaal vertrouwd, maar is compleet veranderd. Hij verlegt de grenzen van wat een horloge allemaal kan.

Het grootste Apple Watch-display ooit.

Hoewel de Watch nagenoeg gelijk is gebleven qua grootte, en tegelijk een stuk dunner is, zorgen smallere randen voor ruim 30 procent meer beeldoppervlak. De ronde hoeken van het display lopen heel mooi gelijk met de contouren van de kast. Afbeeldingen en het touch-oppervlak komen nu tot aan de verste uithoeken van het scherm. De interface is volledig opnieuw vormgegeven. Er is ruimte voor extra informatie en meer detail. De nieuwe Infograaf-wijzerplaat kan tot acht wijzerplaatfuncties bevatten, zodat je in één oogopslag meer kunt zien en doen.

Proactieve gezondheidsmonitor. Beschermt je. Beweegt je.

Waarschuwing bij een lage of hoge hartslag. Valdetectie en SOS-noodmelding. Plus nieuwe Ademhaling-wijzer­platen. Apple Watch Series 4 helpt je elke dag weer om gezond te leven en gezond te blijven.

Work-outs die alles geven.

Automatische work-outdetectie. Nieuwe work-outs voor yoga en wandelen. Geavanceerde features voor hardlopers, zoals meldingen over je pasritme en tempo. En je kunt in één oogopslag tot wel vijf soorten meetgegevens zien. Welke work-out je ook doet.

Uitgebreide activiteiten­tracker. Gemaakt om te motiveren.

Nieuwe wedstrijden. Je activiteiten delen met vrienden. Persoonlijke coaching. Elke maand een nieuwe uitdaging. En medailles voor je geleverde prestaties. Kortom, genoeg motivatie om je Activiteit-ringen iedere dag weer rond te krijgen.

Alle vrijheid. En toch verbonden.

Walkietalkie, telefoon­gesprekken en berichten. Apple Music en Apple Podcasts. En met Opdrachten biedt Siri je slimme nieuwe manieren om je favoriete apps te gebruiken. Het zit allemaal gewoon om je pols.

Zoveel denkwerk. In zo’n klein kastje.

De nieuwe Apple Watch is op elk vlak verbeterd. Krachtiger, veelzijdiger en toch dunner dan ooit. En de batterij gaat tot wel 18 uur mee. Apple Watch Series 4 is uitgerust met de nieuwe krachtige S4-chip, die tot twee keer sneller is dan de vorige generatie. Apps openen sneller en de prestaties zijn op alle fronten beter.

Digital Crown. Het wiel opnieuw uitgevonden.

De Digital Crown is zo ontworpen dat je makkelijk op Apple Watch kunt navigeren en tegelijkertijd vrij zicht houdt op het display. Bij Apple Watch Series 4 is het mechanisme compleet vernieuwd. Je voelt nu een minutieus geklik tijdens het scrollen.

Pantone Universe kerstbal roze