Apple Watch Series 4

Spacegrijs aluminium met zwart geweven sportbandje

Apple Watch Series 4 is zowel vanbinnen als vanbuiten volledig opnieuw ontworpen. Dat merk je tot in het kleinste detail. Van de afgeronde hoeken van het grotere, nieuwe display, tot zijn kracht, snelheid en tal van nieuwe mogelijkheden. Apple Watch Series 4 houdt je actiever, gezonder en beter connected.


Niet zomaar veranderd.

Compleet veranderd.

Apple Watch Series 4 heeft het grootste Apple Watch-display ooit. Een nieuwe elektrische hartslagsensor. En een vernieuwde Digital Crown met voelbare feedback. Apple Watch Series 4 voelt helemaal vertrouwd, maar is compleet veranderd. Hij verlegt de grenzen van wat een horloge allemaal kan.

Het grootste Apple Watch-display ooit.

Hoewel de Watch nagenoeg gelijk is gebleven qua grootte, en tegelijk een stuk dunner is, zorgen smallere randen voor ruim 30 procent meer beeldoppervlak. En door het gebruik van LTPO, een nieuwe displaytechnologie, is het energie­verbruik verbeterd en gaat de batterij een hele dag mee.

Meer informatie per vierkante millimeter.

De ronde hoeken van het display lopen mooi gelijk met de contouren van de kast. Afbeeldingen en het touch-oppervlak komen nu tot aan de verste uithoeken van het scherm. Ook de interface is volledig opnieuw vormgegeven. Er is ruimte voor extra informatie en meer detail. De nieuwe Infograaf-wijzerplaat kan tot acht wijzerplaatfuncties bevatten, zodat je in één oogopslag meer kunt zien en doen.

Digital Crown. Het wiel opnieuw uitgevonden.

De Digital Crown is zo ontworpen dat je makkelijk op Apple Watch kunt navigeren en tegelijkertijd vrij zicht houdt op het display. Bij Apple Watch Series 4 is het mechanisme compleet vernieuwd. Je voelt nu een minutieus geklik tijdens het scrollen.

Zoveel denkwerk.
In zo’n klein kastje.

De nieuwe Apple Watch is op elk vlak verbeterd. Krachtiger, veelzijdiger en toch dunner dan ooit. En de batterij gaat tot wel 18 uur mee.

Nieuwe S4-chip.

De S4 is meer dan alleen een processor. Het is een complete Silicon in Package (SiP), waarbij het hele systeem in één onderdeel is samengebracht. Hierdoor past er buiten­gewoon veel functionaliteit in een kleine ruimte. Apple Watch is zelfs het enige product ter wereld dat volledig op een SiP draait.

Tot 2 keer sneller.

Deze CPU van de vierde generatie is sneller dan ooit. Apps openen sneller en de prestaties zijn op alle fronten beter.

50% luidere speaker.

De speaker van Apple Watch Series 4 is groter en daardoor nog krachtiger. Het resultaat is een veel betere geluids­kwaliteit voor Siri en Walkietalkie. De microfoon is bovendien naar de andere kant van de kast verplaatst voor goed verstaanbare telefoon­gesprekken met minder echo.

Proactieve gezondheidsmonitor.

Beschermt je.
Beweegt je.

Apple Watch Series 4 inspireert je om gezonder te leven én gezond te blijven. De Watch helpt je met het verbranden van calorieën en met het kanaliseren van stress. Nieuwe Ademhaling-wijzerplaten laten je regelmatig even diep ademhalen. En Apple Watch Series 4 waarschuwt je ook voor mogelijke gezondheidsproblemen, zoals een lage of hoge hartslag.

Altijd oog voor je hart.

De optische hartslagsensor onderaan maakt al vanaf het begin deel uit van Apple Watch. Je kunt er op elk gewenst moment je hartslag mee controleren. Hij merkt het nu ook als je hartslag onder een bepaalde drempelwaarde komt als je 10 minuten achtereen niet actief bent. Je krijgt dan een melding van een lage hartslag. Dit kan namelijk een symptoom zijn van bradycardie, een hartritmestoornis die ernstige gevolgen kan hebben als het hart niet voldoende zuurstofrijk bloed naar het lichaam pompt.

Valdetectie en SOS-meldingen

Apple Watch Series 4 merkt het als je een zware val maakt en kan hulp inroepen via SOS-meldingen. In de Gezondheid-app op je iPhone krijg je bovendien een handig overzicht van je globale gezondheid. Van je hart, activiteiten, slaap en voeding tot je vooruitgang in fitness-apps.

Je ultieme sportmaatje.
En personal coach.

Apple Watch Series 4 is meer dan alleen het beste sporthorloge. Het is zoals een personal trainer die je steunt en motiveert in al je sportbeoefeningen - van hardlopen tot yoga en zwemmen. Hij houdt al je prestaties bij, analyseert ze en motiveert je met slimme tips van de start tot de finish. Apple Watch Series 4 is gemaakt voor de atleet in elk van ons.

Work-outs die alles geven.

Apple Watch Series 4 is uitgerust met automatische work-outdetectie. En helpt je om je persoonlijke doelstellingen te halen. Met nieuwe work-outs voor yoga en wandelen en geavanceerde features voor hardlopers, zoals meldingen over je pasritme en tempo. En je kunt in één oogopslag tot wel vijf soorten meetgegevens zien. Welke work-out je ook doet.

Grote stap voor hardlopers.

Met een simpele swipe op het scherm krijgen hardlopers extra informatie over hun prestaties. Of ze voor of achterlopen op hun schema, bijvoorbeeld. Je krijgt je aantal stappen per minuut te zien, je hartslag en nog veel meer.

Werkt ook met andere apps.

Koppel je Apple Watch eenvoudig met toestellen uit de gym of fitness of met een groot aantal fitness apps van andere fabrikanten en synchroniseer je hartslag, snelheid en calorieverbruik tussen je apps, fitnesstoestellen en je Apple Watch. En terwijl jij je in het zweet werkt, worden je resultaten toegevoegd aan je Activiteit-ringen op je Apple Watch.

Zweet-, surf- en zwembestendig.

Apple Watch Series 4 is waterbestendig tot 50 meter diepte en monitort ook watersport work-outs.

Muziek en podcasts geven je een energieboost.

Geniet ook tijdens het sporten van je favoriete muziek, recht vanaf je pols.

Geavanceerde activiteiten­tracker.

Gemaakt om te motiveren.

Apple Watch houdt de hele dag bij hoeveel je beweegt. En alles telt mee. Of je nu naar je werk fietst, met de kinderen verstoppertje speelt of je in het zweet werkt in de fitness.

Drie ringen. Eén doel.

Drie ringen: Bewegen, Trainen, Staan. Eén doel: maak ze elke dag vol. Je kunt zo heel simpel en op een leuke manier gezonder leven. Dus waarom zou je er geen gewoonte van maken? Dat is het idee achter de Activiteit-app op Apple Watch.

Maak er een sport van om elke dag alle drie je ringen te sluiten.

De Activiteitringen op Apple Watch geven precies aan hoe actief je dagelijks bent en motiveren je om vaker te bewegen tot de ringen helemaal gesloten zijn. Check of je te veel zit, hoeveel stappen je hebt gezet, hoeveel calorieën je hebt verbrand en het aantal minuten dat je actief was. Probeer elke dag een half uur actief te zijn. Dat hoeft niet per se in één keer.

Bewegen en calorieën verbranden.

Apple Watch houdt bij hoeveel actieve calorieën je verbrandt. Dit zijn de calorieën die je verbrandt door simpelweg te bewegen. Dat kan variëren van de trap nemen tot ravotten met de kids, uit de bol gaan op een festival of de schuur opruimen. Elke dag regelmatig bewegen is een belangrijk onderdeel van gezond leven.

Trainen.

Sluit je Trainen-ring door je minstens 30 minuten in te spannen aan het niveau van een stevige wandeling of intensiever, zoals hardlopen, zwemmen of fitnessen. Selecteer een work-out uit de Work-out-app op je Apple Watch of doe iets anders in een flink tempo. Je kan deze Training-minuten in één keer verdienen of verspreid over meerdere keren op een dag.

Staan.

Te lang achter elkaar blijven zitten, is niet goed voor je gezondheid. Daarom moedigt Apple Watch je elke dag aan om je Staan-doel te halen. Dat haal je door in de loop van de dag in twaalf verschillende uren telkens een keer op te staan en minimaal een minuut rond te lopen.

Leef gezonder.

Elke dag 30 minuten bewegen verkleint de kans op een beroerte, hart- en vaatziekten, diabetes en over­gewicht. Het kan je ook helpen beter te slapen, beter in je vel te zitten en stress te verminderen. Met een actievere levensstijl kan je je bloed­suiker­spiegel en andere risicofactoren beter reguleren.

Een tikje op je pols.

Als je een poosje hebt gezeten, spoort Apple Watch je subtiel aan om op te staan. Zorg dat 'Herinneringen om te staan' is ingeschakeld in de Apple Watch-app op je iPhone.

Even iets doen.

Als je dan toch staat, kun je net zo goed even iets gaan doen. Een glaasje water halen. Een paar rek- en strekoefeningen doen. Of even binnenwippen bij een collega. Regelmatig even bewegen, helpt je energie op peil te houden en komt je productiviteit ten goede.

De motivatie die je nodig hebt om je ringen elke dag vol te maken.

Apple Watch is net een personal trainer die jou zoveel mogelijk motiveert. Zo krijg je gepersonaliseerde suggesties en elke maand een nieuwe uitdaging op basis van je vorderingen. Zodra je je ringen hebt volgemaakt, zet Apple Watch je prestatie kracht bij met kleurrijke animaties. En als je een persoonlijk record of een mijlpaal haalt, ontvang je een speciale medaille.

Een duwtje in de rug op het juiste moment.

Deel je activiteiten met vrienden en probeer de nieuwe Activiteit-wedstrijden. Krijg persoonlijke coaching, elke maand een nieuwe uitdaging en medailles voor je prestaties.

Altijd alerte assistent.

Regel je dag.
Zo vanaf je pols.

Via Apple Watch blijf je in contact met anderen. Je krijgt richtingaanwijzingen voor de Kaarten-app, je wordt herinnerd aan afspraken in je agenda en roept de hulp in van Siri. Dankzij Apple Watch regel je je hele dag. Allemaal vanaf je pols.

Alle vrijheid. En toch verbonden.

Stuur en ontvang berichten, neem telefoons aan of vraag Siri om zelf iemand te bellen. Wil je even overleggen met iemand die ook een Apple Watch heeft? Gebruik dan de nieuwe, handige functie Walkietalkie. Dankzij Apple Watch blijf je altijd bereikbaar.

Apple Watch Series 4 spacegrijs aluminium met zwart geweven sportbandje