Apple Watch Series 4 Nike+

Spacegrijs aluminium met antraciet/zwart Nike sportbandje

Apple Watch Nike+ is je ideale loopmaatje via de Nike Run Club-app. En nu is er ook de Nike Training Club, een app die je toegang geeft tot een wereld vol verschillende work-outs en experts. Voor een betere conditie kun je nu dus zowel aan je uithoudingsvermogen als aan je kracht werken. Met een nieuwe Apple Watch, die vanbinnen en vanbuiten helemaal is vernieuwd.

Niet zomaar veranderd. Compleet veranderd.

Apple Watch Series 4 voelt helemaal vertrouwd, maar is compleet veranderd. Hij verlegt de grenzen van wat een horloge allemaal kan. Hij heeft het grootste Apple Watch-display ooit, een nieuwe elektrische hartslagsensor en een vernieuwde Digital Crown met voelbare feedback. En Nike+ heeft àlles van Apple Watch Series 4. Exclusieve wijzerplaten, sportbandjes van Nike én exclusieve toegang tot apps van Nike.

Het grootste Apple Watch-display ooit.

Hoewel de Watch nagenoeg gelijk is gebleven qua grootte, en tegelijk een stuk dunner is, zorgen smallere randen voor ruim 30 procent meer beeldoppervlak. De ronde hoeken van het display lopen heel mooi gelijk met de contouren van de kast. Afbeeldingen en het touch-oppervlak komen nu tot aan de verste uithoeken van het scherm. De interface is volledig opnieuw vormgegeven. Er is ruimte voor extra informatie en meer detail. De nieuwe Infograaf-wijzerplaat kan tot acht wijzerplaatfuncties bevatten, zodat je in één oogopslag meer kunt zien en doen

Proactieve gezondheidsmonitor. Beschermt je. Beweegt je.

Waarschuwing bij een lage of hoge hartslag. Valdetectie en SOS-noodmelding. Plus nieuwe Ademhaling-wijzer­platen. Apple Watch Series 4 helpt je elke dag weer om gezond te leven en gezond te blijven.

Work-outs die alles geven.

Automatische work-outdetectie. Nieuwe work-outs voor yoga en wandelen. Geavanceerde features voor hardlopers, zoals meldingen over je pasritme en tempo. En je kunt in één oogopslag tot wel vijf soorten meetgegevens zien. Welke work-out je ook doet.

Uitgebreide activiteiten­tracker. Gemaakt om te motiveren.

Nieuwe wedstrijden. Je activiteiten delen met vrienden. Persoonlijke coaching. Elke maand een nieuwe uitdaging. En medailles voor je geleverde prestaties. Kortom, genoeg motivatie om je Activiteit-ringen iedere dag weer rond te krijgen.

Zoveel denkwerk. In zo’n klein kastje.

De nieuwe Apple Watch is op elk vlak verbeterd. Krachtiger, veelzijdiger en toch dunner dan ooit. En de batterij gaat tot wel 18 uur mee. Apple Watch Series 4 is uitgerust met de nieuwe krachtige S4-chip, die tot twee keer sneller is dan de vorige generatie. Apps openen sneller en de prestaties zijn op alle fronten beter.

Wijzerplaten van Nike.

Dankzij de afgeronde hoeken en kleinere randen is het display ruim 30 procent groter dan bij de vorige versie. De felgekleurde, exclusieve wijzer­platen van Nike zetten de toon voor elke stap, elke training en elk moment van de dag.

Nike Run Club-app. Vol features om er volop voor te gaan.

Hardlopers overal ter wereld houden dagelijks hun trainingsgegevens bij met de Nike Run Club-app. En dankzij de nieuwe persoonlijke aanmoedigingen is er nu nog meer reden om ermee aan de slag te gaan.

Nike Training Club-app. Zweet slimmer.

Kies uit meer dan 180 gratis work-outs van de beste Nike Master Trainers om je conditie aan te scherpen en je loopprestaties te verbeteren. Je krijgt meldingen met aanbevolen work-outs om je Trainen-ring vol te maken.

Alle vrijheid. En toch verbonden.

Walkietalkie, telefoon­gesprekken en berichten. Apple Music en Apple Podcasts. En met Opdrachten biedt Siri je slimme nieuwe manieren om je favoriete apps te gebruiken. Het zit allemaal gewoon om je pols.

Hay Colour Glass low blauw