Apple Watch SE Nike

Apple Watch SE Nike is je ideale loopmaatje in combinatie met de Nike Run Club-app. Met een wereld aan work-outs, coaching en inspiratie om je conditie te verbeteren. Een groot Retina-display waarop je in een oogopslag meer kunt zien. Geavanceerde sensoren die precies bijhouden hoe je beweegt. Veelzijdige features voor je gezondheid en veiligheid. Met Apple Watch SE Nike heb je meer om je pols voor minder dan je dacht.

Heeft àlles van
Apple Watch SE.
En méér.

Nike Run Club-app

Met deze app wordt elke run bijzonder. En met de aanmoedigingen van vrienden vliegen de kilometers voorbij.

Exclusieve wijzer­platen.

Kies je eigen stijl uit de collectie wijzer­platen van Nike, plus alle wijzerplaten van Apple Watch SE.

Sportbandjes van Nike.

Een Nike sportbandje is gemaakt van hoogwaardig fluorelastomeer en heeft voorgevormde perforaties. Het bandje is stevig, ademend en nog belangrijker: comfortabel.

Sterke features.
Zachte prijs.

Al goed nieuws wat de klok slaat.


Het iconische design van Apple Watch. Met een dunner en groter display.

Het Retina-display van Apple Watch SE is even dun en net zo groot als dat van Apple Watch Series 6. Je krijgt dus in één oogopslag méér te zien.


Krachtig, nauwkeurig en betrouwbaar.

Dankzij Apple's krachtige S5 dual-core SiP-chip en geavanceerde sensoren is Apple Watch SE in staat om je gezondheids- en sportprestaties uiterst nauwkeurig op te volgen.


Je trainingsmaatje zit om je pols. En waakt over je gezondheid.

Apple Watch SE houdt je hartslag en bewegingen nauwlettend in het oog om je op maat te coachen. Geavanceerde sensoren detecteren als je een zware val maakt en kunnen SOS-meldingen sturen.


Altijd op de hoogte.

Als Apple Watch verbonden is met je iPhone, blijf je overal in contact met alles wat belangrijk voor je is.

Ga verder, hoger, dieper.

Overtref je doelen moeiteloos.

De Activiteit-ringen geven inzicht in hoe actief je op een dag bent aan de hand van drie meetwaarden: bewegen, trainen en staan. En personal coaching, wedstrijd, medailles en je favoriete muziek houden je gemotiveerd.


Kom er ook in. Het water is heerlijk.

Apple Watch SE is waterbestendig tot 50 meter. Neem dus lekker een duik en houd je baantjes bij in het zwembad, of je route in open water.


Work-outs die je aan het werk zetten.

Er zijn tientallen work-outs om uit te kiezen, zoals lopen, wandelen, yoga, fietsen, intensieve intervaltraining en dansen. Je kunt Apple Watch SE ook koppelen met bepaalde fitness­apparaten. Allemaal om ervoor te zorgen dat je alles uit je work-out haalt.

Voor al je sprints, push-ups, poses en sprongen.

Til simpelweg je pols op om gegevens te zien over afstand, tempo, ronden, pasritme, verbrande calorieën en je hartslag. En met de always-on hoogte­meter kun je in real time hoogteverschillen bijhouden.

Klinkt je als muziek in de oren.

Met Apple Music geniet je van 70 miljoen nummers aan muzikale motivatie op je pols. Daarnaast kun je de nieuwste podcasts beluisteren of je verdiepen in een audioboek. Alle inspiratie die je nodig hebt voor je volgende work-out. En al die daarna.

Bovenop je gezondheid.
Een horloge waar je je goed bij voelt.


Apple Watch SE is niet alleen leuk om dragen, hij inspireert je ook om gezonder te leven en meer te bewegen. Je krijgt vitale informatie en ontwikkelt gezondere gewoontes.


Monitort je hartslag.

Apple Watch SE houdt je hartslag bij en laat je weten wanneer er iets aan de hand is. Zo kun je op tijd in actie komen en een arts raadplegen. In een noodsituatie kun je zelfs direct hulp inroepen.


Maakt je zen.

Via mindfulness kanaliseert Apple Watch SE stresssignalen door je een minuut diep in- en uit te laten ademen.


Waarschuwt voor gehoorschade.

Apple Watch SE waarschuwt je voor gehoorschade als je je in een te luide omgeving bevindt of als je muziek té luid staat.


Houdt je menstruatiecyclus bij.

Apple Watch SE houdt je menstruatiecyclus bij.

Wie slaapt die wint.

Met de nieuwe Slaap-app op Apple Watch hou je je slaappatroon bij. De app helpt je om je een routine aan te meten en je slaapdoelen te halen. En je kunt je slaappatroon bekijken om te zien hoe vaak je die doelen haalt.

Alles draait om jouw gezondheid.

Je kunt reminders krijgen om je handen 20 seconden lang te wassen. Een tikje ontvangen wanneer het geluidsniveau te hoog is. Je menstruatie­cyclus bijhouden vanaf je pols. Of even tot jezelf komen met de Ademhaling-app. Zo heb je je gezondheid beter in de hand.

Valdetectie en SOS-melding.

Met de ingebouwde versnellings­meter en gyroscoop kan Apple Watch SE detecteren wanneer je hard valt. Als je vervolgens niet kunt bewegen, worden hulpdiensten ingeschakeld. In een noodsituatie kun je ook direct hulp inroepen door de knop aan de zijkant ingedrukt te houden.

Onderweg.
Op de hoogte.

Alles binnen handbereik.
Waar je ook bent.

Bel naar kantoor, beantwoord een bericht of een dringende e-mail, navigeer met het ingebouwde kompas en krijg richtingaanwijzingen met de auto of te voet in Kaarten. Als Apple Watch verbonden is met je iPhone, blijf je overal in contact met alles wat belangrijk voor je is.

Siri heeft veel te vertellen. En doet nog meer.

Zoek je een restaurant in de buurt? Of de planning voor morgen? Of de naam van dat nummer dat je net hoorde? Vraag het gewoon. En Siri doet het.

Geen cash. Geen probleem.

Doe aankopen in winkels waar je contactloos kunt betalen. Laat je boardingpass zien voor een vlucht. Of je kaartjes voor de film. Betaal veiliger, makkelijker en zonder contant geld.


Personaliseer je Watch voor elke gelegenheid.

Je Apple Watch bevat standaard een sportbandje in een passende uitvoering. En omdat er zoveel losse bandjes verkrijgbaar zijn, kan je je Watch-bandje achteraf aanpassen aan je outfit, uitstap of stemming.


Een wijzerplaat voor ieder moment.

Of je nu graag surft, wandelt of fotografeert, er is een wijzerplaat voor iedereen en ieder moment. Het is nu bovendien nog makkelijker om nieuwe wijzer­platen te ontdekken in de App Store, op websites, blogs en social media. En je kunt ze al net zo makkelijk met vrienden en familie delen in een e-mail of tekstbericht.

En nog heel veel meer.

Apple Watch is niet alleen het beste sporthorloge en je eigen personal coach, het is ook je personal assistant. Je Watch houdt je op de hoogte van wat reilt en zeilt en van alles wat belangrijk voor je is. Zo vertelt hij je wanneer je op basis van actuele verkeersinfo en afstand best kan vertrekken naar je volgende afspraak. Hij brengt je via Kaarten op het juiste adres en zorgt voor reminders.



Weer

Weer

Bekijk de weersomstandigheden van de dag, plus voorspellingen voor de komende paar uur of de komende tien dagen. Of bekijk informatie over de lucht­kwaliteit, UV-index en windkracht.

Agenda

Agenda

Bekijk op je pols hoe je dag eruitziet. Tik op de Agenda-complicatie op je wijzerplaat of vraag het aan Siri.

Herinneringen

Herinneringen

Krijg elke dag handige reminders. En stel met je stem heel eenvoudig nieuwe taken in.

Walkietalkie

Walkietalkie

Een leuke manier om te praten met andere Apple Watch-gebruikers. Sneller dan een telefoontje en persoonlijker dan een tekstbericht. Over en uit.

Camera-afstandsbediening

Camera-afstandsbediening

Gebruik Apple Watch als afstandsbediening voor de camera van je iPhone. Bekijk een preview en stel dan een timer in, of maak de foto meteen.

App Store

App Store

Ontdek en download moeiteloos de nieuwste apps. Blader door zorgvuldig samen­gestelde collecties, lees recensies en installeer apps, allemaal makkelijker dan ooit.




Apple Watch SE Nike