Apple Watch Series 3 Nike+

Zilver aluminium met platina/zwart sportbandje van Nike

Twee van de meest innovatieve merken ter wereld zetten de volgende stap in hun langlopende samen­werking. Apple Watch Nike+ heeft nu een hoogtemeter en synct automatisch je playlists. Je ideale loopmaatje is nu nog beter in vorm.

Functies die er helemaal voor gaan.

Van ingebouwde gps tot hoogtemeter. Apple Watch Series 3 Nike+ heeft alles wat je nodig hebt om je hardlooptrainingen naar een hoger plan te tillen. Je kunt je Watch zelfs draadloos koppelen met compatibele fitnessapparaten. En hij is zwemproof, dus neem gerust een duik na je training.

Exclusieve wijzerplaten van Nike.

Naast de talrijke wijzerplaten in Apple Watch Series 3 krijg je bij Apple Watch Nike+ nog een reeks exclusieve wijzerplaten. Kies uit de verschillende digitale en analoge designs. Start de Nike+ Run Club-app direct vanaf de wijzerplaat door op het Nike-logo te tikken.

Sportbandje van Nike

Licht. Flexibel. Ademend.

Het sportbandje van Nike is gemaakt van hetzelfde supersterke lichtgewicht fluorelastomeer als het originele Apple Watch-sportbandje. De onder druk gevormde gaatjesstructuur zorgt voor meer ventilatie en nog minder gewicht.

Nike+ Run Club-app

Je ideale loopmaatje.

Of je nu net begint met hardlopen of een echte kilometervreter bent, in de Nike+ Run Club-app vind je alles wat je nodig hebt om tot je beste loopprestaties te komen. Je maakt deel uit van een club met miljoenen andere lopers en krijgt onderweg deskundig advies. Nike+ Run Club helpt je om verder én harder te lopen. En méér te genieten.

Ken je runs. Van begin tot eind.

Train slimmer met extra run-data. Een training vergelijken met de vijf ervoor? Swipe gewoon naar links. Markeer tussentijden door op pauze te drukken, op je scherm te tikken of twee keer op de knop aan de zijkant te drukken. Na het lopen krijg je een uitgebreid gegevens­overzicht, inclusief hoogtemeters.

Blijf lopen. Blijf lachen.

Een duwtje in de rug kan het verschil maken. Ontvang grappige emoji's van vrienden en berichten over goed hardloopweer. En laat je motiveren door prestaties van je hardloopmaatjes en je eerder behaalde resultaten.

Just Do It. Sunday.

Ga elke zondag 5 km hardlopen en probeer deze gewoonte zo lang mogelijk vol te houden. Geef je training een boost met de exclusieve Nike+ Run Club-playlists op Apple Music.

Apple Watch Series 3

Van berichten tot muziek en Siri.

Apple Watch Nike+ heeft alle features van Apple Watch Series 3.


Superieur sporthorloge

Verleg je grenzen.

Haal méér uit je work-outs.

Met ingebouwde gps en een nieuwe hoogtemeter is Apple Watch Series 3 ideaal voor buitensporten. Naast hardlopen, fietsen en zwemmen kun je nu ook gegevens van intensieve intervaltrainingen (HIIT) bijhouden in de vernieuwde Work-out-app. En met meer muziek om je pols dan ooit, ben je niet meer te stoppen.

Muziek

Fijner trainen met je favoriete playlists om je pols.

Met Apple Watch Series 3 kun je meer muziek meenemen. En je favoriete Apple Music-playlists syncen automatisch met je Watch. Dus je kunt er elke training voor gaan.

Zwemproof

Altijd klaar voor het zwembad of de zee.

Apple Watch Series 3 is zwemproof en meet ook je work-outs in het zwembad en open water. Als je klaar bent, blazen geluidstrillingen het water uit de speaker.

Work-out-app

Meet alles. Van een ontspannen wandeling tot stevige fietstocht.

Of je nu gaat wandelen of intensief trainen: elke beweging telt en alles telt mee. Doe je verschillende soorten work-outs achter elkaar? Switch naadloos van de ene naar de andere. Na afloop krijg je een uitgebreide samenvatting.
Geavanceerde activiteiten­tracker

Drie ringen.
Eén doel.

Bewegen, Trainen, Staan

Maak er een sport van om elke dag alle drie je ringen te sluiten.

Drie eenvoudige ringen geven precies aan hoe actief je dagelijks bent en motiveren je om vaker te bewegen tot de ringen helemaal gesloten zijn. Check of je misschien te lang hebt gezeten, hoeveel stappen je hebt gezet en hoeveel calorieën je hebt verbrand. Probeer elke dag een half uur actief te zijn. Dat hoeft niet per se in één keer.Veelzijdige gezondheidstool

Hou je hoofd bij je lichaam.

Hartslag-app

Polst continu je hartslag.

Apple Watch Series 3 monitort de hele dag je hartslag bij rust, beweging en herstel na een work-out. De Hartslag-app geeft ook een melding als je hartslag boven een bepaalde waarde komt wanneer je tien minuten niet actief bent geweest.

Ademhaling-app

Breng je geest tot rust. Ontspan je lichaam.

Een mooie animatie en subtiele tikjes op je pols helpen je om je te concentreren op je ademhaling, zodat je meer in balans komt. Herinner­ingen helpen je om mindful te leven. En je kunt je hartslag zien als je klaar bent met je sessie.

Externe gezondheidsapps

Drink vaker. Slaap beter. Voel je beter.

De juiste apps kunnen je actief helpen bij jouw specifieke levens­stijl. Wil je meer water drinken? Lekkerder slapen? Beter omgaan met je diabetes? Er zijn speciale apps voor. Zet ze op je Apple Watch Series 3 en kijk welke het beste werken.

Gezondheid-app op iPhone

Eén app voor alle data over je gezondheid en conditie.

De Gezondheid-app op je iPhone bewaart gegevens uit al je gezondheids- en fitnessapps. Alle informatie staat dus handig bij elkaar. Je geeft zelf aan wat je in het dashboard wilt zien en kunt je gegevens in een grafiek bekijken. Bekijk de nieuwe hartslagweergave voor meer gedetailleerde informatie uit de Hartslag-app.
Altijd alerte assistent.

Regel je dag.
Zo vanaf je pols.

Bellen en berichten

Stuur berichten, bel en ontvang uitnodigingen.

Verstuur heel eenvoudig een tekstbericht. Krijg een telefoon of vraag aan Siri om zelf iemand op te bellen. Voer een FaceTime-audiogesprek en check zelfs je voicemail. Met SOS kun je in noodgevallen ook snel en makkelijk hulp inschakelen.

Siri

Siri is nu sneller en slimmer dan ooit.

Vraag Siri om een herinnering in te stellen. Iets voor je uit te zoeken. Of een nieuwe work-out te starten. Siri is behulpzamer en veelzijdiger dan ooit. Til gewoon je arm op, zeg “Hé Siri” en stel je vraag.

Apps en meldingen

Mis nooit meer iets belangrijks.

Apple Watch Series 3 houdt je volledig op de hoogte én connected. Je ontvangt mails, berichten, nuttige aanwijzingen om de weg te vinden en zoveel méér. Dankzij de krachtige dual-core­processor gaat het openen van apps twee keer zo snel. En als je je favorieten in het Dock bewaart, blijven ze automatisch up-to-date.