Apple Watch Geweven sportbandje tahoe-blauw

Apple Watch wordt standaard geleverd met een polsbandje, dat je makkelijk kan verwisselen naargelang je stemming, activiteit of gelegenheid. Zo maak je je Watch nóg persoonlijker!

* Verplichte velden

Prijs

€ 59,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Geweven nylon.

Het geweven sportbandjke is gemaakt van een zacht, ademend materiaal, én is voorzien van een makkelijk verstelbare klittenbandsluiting.
Voor dit bandje heeft Apple meer dan 500 nylondraden samengeweven tot een uniek, kleurrijk patroon. En vervolgens in twee lagen vervlochten tot een supersterk bandje dat uiterst prettig aanvoelt en zorgt voor ventilatie. Er zijn strips van klittenband voorzien die met een laser op het rekbare bandje zijn gelast voor extra stevigheid.

Eenvoudig.

Nagenoeg elke Apple Watch kan bovendien gecombineerd worden met àlle beschikbare bandjes. En dat zijn er heel veel, in verschillende materialen. Elk verwisselbaar bandje voor Apple Watch schuift perfect op zijn plek. Je drukt op de ontgrendelknop, haalt het huidige bandje eruit en kiest vervolgens een bandje dat past bij je outfit, bij wat je doet of bij hoe je je voelt.

Afmetingen.

38 mm - geschikt voor een Apple Watch van 38 mm en een polsomtrek van 130-190 mm
42 mm - geschikt voor een Apple Watch van 42 mm en een polsomtrek van 145–220 mm

Philips Hue White & Color Ambiance GU10-starterkit