Apple TV HD

Met een App Store boordevol films en series van iTunes, games en streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video en MUBI wordt tv-kijken via Apple TV iets heel bijzonders. Bekijk live concerten, sportwedstrijden, documentaires, reality shows en zoveel meer. Apple TV krijgt dit najaar ook nieuwe functies waarmee tv-kijken nog gemakkelijker, persoonlijker en leuker wordt.


Eén kastje, zoveel eenvoudiger.

De manier waarop we tv kijken, is de voorbije jaren fors veranderd. En daar zitten apps voor heel veel tussen. We gebruiken apps op iPhone, iPad en computer. En steeds vaker om te gamen en om nieuwsuitzendingen, livewedstrijden, series, films en streamdiensten te bekijken. Dankzij apps bepaal je zelf wat, wanneer en waar je iets bekijkt. Apple TV HD maakt die nieuwe manier van tv kijken nog leuker. Hij is zo ontworpen dat je makkelijk je weg vindt en zonder beperkingen geniet van deze nieuwe wereld met duizenden games en apps.


Een geweldige selectie films en series.

Via Apple TV krijg je toegang tot duizenden van de beste films en series om te huren of kopen. Inclusief alles van Netflix en Amazon Prime. En binnenkort ook Apple TV+, een nieuwe streamingdienst van Apple.


De App Store.
Fun. En zoveel méér.

In de App Store op Apple TV vind je werkelijk van alles. Van entertainment-apps als Netflix en Amazon Prime tot duizenden populaire sport-, nieuws-, gezondheids- en lifestyle-apps. Inclusief live-muziek, concerten en je favoriete games.

Gezondheid, fitness & lifestyle.

Maak van je woonkamer een fitnesszaal. Met de gezondheids- en fitnessapps op Apple TV blijf je in beweging. En dankzij de lifestyle-apps blijf je op de hoogte van de laatste mode- en woontrends. Je zoekt makkelijk en vanuit je zetel een hotel of een recept voor dat speciale etentje. Het maakt niet uit waar je interesses liggen, Apple TV biedt het.

Games.

Speel je games op het grootste scherm in huis. Stoppen wordt lastig met zoveel speelplezier binnen handbereik. Wist je trouwens dat de Apple TV Remote ook een dynamische gamecontroller is, waarbij het Touchpad fungeert als gamepad? Apple TV ondersteunt bovendien alle MFi-gamecontrollers. Daarmee kun je rennen, springen, schieten, trappen, slaan en alles wat je maar kunt bedenken.


Je foto’s en video's. Allemaal op TV.

Bekijk alle foto’s en video’s uit je iCloud-fotobibliotheek en gedeelde albums in hun volle glorie op groot scherm. Terugblikken maakt automatisch verzamelingen met je beste foto’s en video’s van de voorbije dagen, maanden en jaren.

Draadloos delen, kijken en luisteren.

Ook je vrienden en gezinsleden kunnen hun foto's, video's, muziek en games delen, bekijken en beluisteren met je Apple TV. Dat doe je met de AirPlay-functie op iPhone, iPad, iPod touch of Mac. Dankzij AirPlay stream je de inhoud van je Apple toestel (inclusief apps, webpagina's en Keynote-presentaties) draadloos via het wifi-netwerk naar je Apple TV en aangesloten of AirPlay compatibele luidsprekers.


Apple Music krijgt een groter podium.

Met Apple Music krijg je toegang tot meer dan 50 miljoen nummers. En videoclips, van de jaren 80 en 90 tot de hits van vandaag. Allemaal op je Apple TV. Apple Music gunt je exclusieve inhoud en een kijkje achter de schermen bij je favoriete artiesten. Alle nummers en albums die je hebt verzameld, de playlists die je hebt samengesteld, de artiesten en nummers die je in de Apple Music-catalogus hebt ontdekt, je vindt ze allemaal hier. Ontdek de nieuwste releases, hits, albums en playlists die dagelijks worden afgestemd op jouw muzieksmaak. En met Beats 1 radio haal je 's werelds beste artiesten en dj’s in huis.


De nieuwe Apple TV-app.

De Apple TV-app is helemaal aan je wensen aangepast. De app verzamelt alles wat je wilt zien op één plek. Op al je schermen.


Kopen. Huren. Kijken. Allemaal in één app.

Zoveel te zien. Zonder gedoe.

In de gloednieuwe Apple TV-app vind je duizenden films, inclusief de allernieuwste blockbusters uit iTunes. Direct vanuit de app kopen, huren en kijken? Het kan allemaal. En wil je iets zien dat je op iTunes hebt gekocht? Kan ook gewoon.

Personaliseren zoals je het nog niet eerder zag.

Ontdek nog meer moois, inclusief film- en programmasuggesties die speciaal voor jou zijn uitgekozen, en selecties op basis van alles waar je graag naar kijkt.

De keuze van de redactie.

Laat je leiden door de keuzes van Apple's redactie. Met ‘Kijk nu’ heb je alle ruimte om de zorgvuldig uitgekozen aanbevelingen te ontdekken. Zo vind je de beste programma’s.

Je slimme woning onder controle.

Sluit de garagedeur. Stel de thermostaat of airco in. Controleer of je alles goed hebt afgesloten. Dankzij Apple TV kun je HomeKit-accessoires op afstand bedienen, met de Woning-app op je iOS-device.


Kijk wat Apple TV straks allemaal te bieden heeft.

Een nieuw intuïtief startmenu.

Of je nu je favoriete serie wilt bekijken of nieuwe dingen wilt ontdekken, binnenkort gaat het allemaal nog gemakkelijker. Op het geheel vernieuwde begin­scherm staan al je favoriete apps centraal in beeld. Bovendien kun je previews scherm­vullend weergeven, zodat je helemaal opgaat in de laatste films, de nieuwste muziek en de populairste games.


Switch supersnel van gebruiker naar gebruiker naar gebruiker.

Het nieuwe Bedienings­paneel geeft meerdere gebruikers alle ruimte. Schakel snel tussen verschillende gezinsleden en hun eigen lijsten, aanbevelingen en video- en muziek­collecties. Zo wordt tv-kijken nog persoonlijker. Precies zoals jij het wilt.

Apple TV+

Het beste van de allerbeste tv- en filmmakers.

Maak kennis met Apple TV+, een nieuwe streamingdienst waar de allerbeste tv- en filmmakers hun eigen unieke verhalen vertellen. Met exclusieve films en series in uiteen­lopende genres. Vanaf dit najaar exclusief in de Apple TV-app en op Apple TV.


Apple Arcade.

Apple Arcade wordt een gamingservice zoals je die nog nooit hebt gezien. Er zijn meer dan 100 nieuwe games verkrijgbaar. Met Apple TV spatten de mythische landschappen en overdonderende explosies van het grote scherm. En Apple TV biedt nu ondersteuning voor nog meer controllers, waaronder de PlayStation DualShock 4 en Xbox Wireless Controller met Bluetooth. Zo beleef je games nog intenser. Apple Arcade is verkrijgbaar vanaf het najaar van 2019.

Apple TV remote

Tv-kijken begint met je duim.

De Apple TV Remote heeft een gevoelige Touchpad, dus gebruik gewoon je duim om snel te vinden wat je zoekt. Je kunt er ook het volume op je tv of AV-ontvanger mee regelen. En dankzij Bluetooth hoef je de afstands­bediening niet meer op je tv te richten. Hoe je hem ook houdt, Apple TV pikt de signalen altijd op.

Switch snel van app naar app.

Als je twee keer op de thuisknop op de afstandsbediening klikt, zie je alle apps die je onlangs hebt gebruikt. Daardoor kun je snel even switchen van een film, series of game die je aan het spelen was, zonder eerst helemaal terug te gaan naar het beginscherm.

Apple TV Remote-app

Bedien het grote scherm vanaf je kleine scherm.

Bedien je Apple TV ook met je iPhone of iPod touch via de Apple TV Remote-app. Daarmee kun je zoeken naar films of muziek, tekst invoeren via het toetsenbord of navigeren met Touch- en vingerbewegingen. Je kunt er zelfs games mee spelen die gebruikmaken van de versnellingsmeter en de gyroscoop.

Apple TV HD