Apple TV

Weinig soeps op tv? Dankzij Apple TV had je grote scherm nog nooit zoveel te bieden! Met een App Store vol films, series en games wordt tv-kijken via Apple TV iets heel bijzonders. En al helemaal met de Apple TV Remote met Touch-bediening.

Eén kastje, zoveel eenvoudiger.

De manier waarop we tv kijken, is de voorbije jaren fors veranderd. En daar zitten apps voor heel veel tussen. We gebruiken apps op iPhone, iPad en computer. En steeds vaker om te gamen en om nieuwsuitzendingen, tv-reeksen of films te bekijken. Dankzij apps bepaal je zelf wat, wanneer en waar je iets bekijkt. Apple TV maakt die nieuwe manier van tv kijken nog leuker. Hij is zo ontworpen dat je makkelijk je weg vindt en zonder beperkingen geniet van deze nieuwe wereld vol video-apps en games.

Apps. Zo kijk je nu tv.

Met apps gaat er een wereld voor je open. Alleen jij bepaalt wat je kijkt en wanneer je dat doet. Denk aan topfilms en series in iTunes en op Netflix, de spannendste games, sportwedstrijden, live-muziek, concerten, streaming-tv-zenders, apps die je woonkamer omtoveren tot fitnessruimte, of die leuk zijn voor kids en het hele gezin.

Netflix

Bekijk Netflix via Apple TV, inclusief de veelgeprezen Netflix original-series, films en documentaires.

Op Apple TV valt altijd iets te beleven.

Met zoveel video-apps kun je nooit meer zeggen dat er niets op tv is.

Red Bull TV

Op Red Bull TV komen extreme sporten, avontuur en muziek allemaal samen. Je krijgt toegang tot exclusieve live-events met ’s werelds grootste atleten, artiesten en meer. Ook vind je er de complete seizoenen van series als Momentum en 21 Days, bovenop een omvangrijke bibliotheek aan video’s on demand.

Apple TV remote

Je tv werd bediend met knoppen. Nu met Touch.

De Apple TV Remote heeft een aanraakgevoelig Touchpad. Door je duim erover te bewegen, navigeer je snel en nauwkeurig op het televisiescherm en regel je het volume. Dankzij Bluetooth hoef je de afstandsbediening niet meer op je tv te richten. Apple TV pikt de signalen altijd op, hoe je de afstandsbediening ook houdt.


Switch snel van app naar app.

Als je twee keer op de thuisknop op de afstandsbediening klikt, zie je alle apps die je onlangs hebt gebruikt. Daardoor kun je snel even switchen van een iTunes-film naar de Rayman Adventures-game die je aan het spelen was, zonder eerst helemaal terug te gaan naar het beginscherm.

Games en meer

Kijk eens wat je tv allemaal kan.

Verover planeten vanuit je zetel. Gebruik je vloerkleed als yogamat. Of ga in pyjama op huizenjacht. Met Apple TV gaat er een hele nieuwe wereld voor je open, gewoon in je woonkamer.


Games

Speel je games op het grootste scherm in huis. Stoppen wordt lastig met zoveel speelplezier binnen handbereik. Wist je trouwens dat de Apple TV Remote ook een dynamische gamecontroller is, waarbij het Touchpad fungeert als gamepad? Apple TV ondersteunt bovendien alle MFi-gamecontrollers. Daarmee kun je rennen, springen, schieten, trappen, slaan en alles wat je maar kunt bedenken.


Gezondheid, fitness & lifestyle

Maak van je woonkamer een fitnesszaal. Met de gezondheids- en fitnessapps op Apple TV blijf je in beweging. En dankzij de lifestyle-apps blijf je op de hoogte van de laatste mode- en woontrends. Je zoekt makkelijk en vanuit je zetel een hotel of een recept voor dat speciale etentje. Het maakt niet uit waar je interesses liggen, Apple TV biedt het.

Muziek

Apple Music krijgt een groter podium.

Beluister miljoenen nummers, ook je eigen muziekcollectie, op het beste geluidssysteem dat je in huis hebt. Beats 1 radio brengt een wereld aan muziek bij je thuis. En Apple Music gunt je exclusieve inhoud en een kijkje achter de schermen bij je favoriete artiesten.


Je eigen muziek. En die van Apple Music.

Alle nummers en albums die je hebt verzameld, de playlists die je hebt samengesteld, de artiesten en nummers die je in de Apple Music-catalogus hebt ontdekt, je vindt ze allemaal hier. Ontdek de nieuwste releases, hits, videoclips en albums en playlists die dagelijks worden afgestemd op jouw muzieksmaak.


Radio

Luister naar Beats 1, met ’s werelds beste artiesten en dj’s. Probeer één van de speciale zenders of maak je eigen zender met je favoriete nummers of artiesten.
Je foto's en video's

Iedereen die je kent, komt op tv.

Bekijk alle foto’s en video’s uit je iCloud-fotobibliotheek en gedeelde albums in hun volle glorie op groot scherm. Dankzij Apple TV en de AirPlay-functie komt er geen kabel meer aan te pas.


AirPlay

Draadloos van het kleine naar het grote scherm.

Met AirPlay stream je de inhoud van je iPad, iPhone, iPod touch of Mac draadloos naar je tv. Zo kun je heel gemakkelijk foto’s, webpagina’s en Keynote-presentaties laten zien op een groot scherm.

 

Apple TV Remote app

Bedien het grote scherm vanaf je kleine scherm.

Bedien je Apple TV ook met je iPhone of iPod touch via de Apple TV Remote-app. Daarmee kun je zoeken naar films of muziek, tekst invoeren via het toetsenbord of navigeren met Touch- en vingerbewegingen. Je kunt er zelfs games mee spelen die gebruikmaken van de versnellingsmeter en de gyroscoop.

Quad Lock Bike Kit