Apple Smart Keyboard

iPad Pro 12,9-inch

De Smart Keyboard Folio voor de nieuwe 12,9‑inch iPad Pro is een fullsize toetsenbord voor de momenten dat je er een nodig hebt. Daarna vouw je ’m terug en heb je een stijlvolle cover die de voor‑ en achterkant beschermt. Dankzij het innovatieve, opvouwbare design kun je je iPad altijd in een prettige kijkhoek zetten. En omdat je dit toetsenbord niet hoeft op te laden of te koppelen, kun je meteen aan de slag.

Prijs

€ 219,00

(Incl. BTW)

Voorraad Niet op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Handig in gebruik. Handig om mee te nemen.

Vouw Smart Keyboard uit als je het nodig hebt. Ben je klaar? Vouw het terug en je hebt een dunne en stijlvolle beschermhoes die de voor‑ en achterkant van je iPad Pro beschermt

Doeltreffend design.

De dunne, lichte Smart Keyboard Folio klikt magnetisch vast aan de achterkant van iPad Pro en beschermt hem dan aan alle kanten. De voorkant doet daarnaast dienst als toetsen­bord. Vouw hem uit en je kunt aan de slag. Vouw hem terug en het display is goed beschermd.

Precies de juiste typ- en kijkhoek.

Vouw de voorkant uit en zet je iPad Pro in een van de twee kijkposities, afhankelijk van wat je wilt gaan doen.

Vertrouwde shortcuts binnen handbereik.

Met de werkbalk op het scherm kun je tekst vet of cursief maken, onder­strepen​ en zelfs knippen en plakken, allemaal met een paar keer tikken. Of gebruik de toets­combinaties: daarmee kun je tussen apps switchen, de zoekfunctie activeren en nog veel meer doen. Sommige apps hebben hun eigen toets­combinaties. Als je de Command-toets ingedrukt houdt, zie je direct welke dat zijn.

Toetscombinaties.

Met vertrouwde toetscombinaties op je Smart Keyboard kun je op iPad Pro nóg meer doen, bijvoorbeeld tussen apps schakelen of de zoekfunctie activeren. Je kunt zelfs app-specifieke toetscombinaties gebruiken. Houd de Command-toets ingedrukt om alle toetscombinaties in een app te bekijken.

AZERTY Smart Keyboard geschikt voor iPad Pro 12,9-inch.