Apple Smart Battery Case iPhone XR

De Smart Battery Case is speciaal ontworpen voor je iPhone XR. Deze beschermhoes verlengt de batterijduur en beschermt meteen ook je iPhone.

* Verplichte velden

Prijs

€ 149,00

(Incl. BTW)

Voorraad Niet op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Perfecte afwerking.

Het speciaal voor iPhone XR ontworpen Smart Battery Case verlengt de batterijduur en beschermt meteen ook je iPhone. Aan de binnenkant zorgt een zachte microvezel voor een goede bescherming. En aan de buitenkant voelt de afwerking van silicone heel prettig aan.

Extra batterij.

De Smart Battery Case is compatibel met gecertificeerde Qi-opladers. Als je je iPhone en het batterijhoesje tegelijkertijd oplaadt, kun je tot 37 uur bellen, tot 20 uur internetten en nóg langer muziek luisteren en films kijken. Zit je iPhone in de Smart Battery Case, dan zie je op het toegangsscherm van je iPhone en in Berichtencentrum de intelligente batterijstatus. Je weet dus altijd exact hoeveel lading de batterij nog heeft.

Compatibel met Lightning-accessoires.

Het hoesje kan nog sneller worden opgeladen met opladers die geschikt zijn voor USB-PD. Het is ook geschikt voor Lightning-accessoires, zoals de EarPods met Lightning-connector (meegeleverd met je iPhone), en de Lightning-naar-digitale-AV-adapter (afzonderlijk verkrijgbaar).

Geschikt voor iPhone XR.

Apple Smart Battery Case iPhone XR