De Smart Battery Case is speciaal ontworpen voor iPhone 7. Dit hoesje verlengt de batterijduur en beschermt meteen ook je toestel.

Extra power.

Met de Smart Battery Case, een batterijhoesje van Apple, bescherm je je iPhone 7 én voorzie je hem van extra batterij-autonomie. Als je je iPhone en het batterijhoesje tegelijkertijd oplaadt, kun je tot 26 uur bellen, tot 22 uur internetten via 4G LTE en tot 24 uur muziek beluisteren en films bekijken.

Batterijstatus

Zit je iPhone in de Smart Battery Case, dan zie je op het toegangsscherm van je iPhone en in Berichtencentrum de intelligente batterijstatus. Zo weet je altijd exact hoeveel autonomie de batterij nog heeft. Op die manier kan je het hoesje én je iPhone tijdig weer van stroom voorzien.

Bescherming

De zachte voering van microvezel aan de binnenkant beschermt je iPhone. Aan de buitenkant zorgt de silicone afwerking voor een perfecte grip en een hoes die tegen een stootje kan. Dankzij het scharnier van zacht elastomeer kan je je iPhone snel en makkelijk in en uit het hoesje halen.

Compatibel met Lightning-accessoires

De Smart Battery Case is geschikt voor Lightning-accessoires, zoals de Lightning-naar-USB-kabel (meegeleverd met je iPhone). Het hoesje past ook in het iPhone Lightning Dock (los verkrijgbaar).

Koop (RED). Geef hoop.

Samen met (RED), een initiatief van Bono van U2 en Bobby Shriver, vecht Apple al meer dan tien jaar tegen de verspreiding van aids. Apple doneert bij elke aankoop van (RED) een bijdrage aan het Wereldfonds. Die gebruikt dit geld voor 100% in de strijd tegen aids via begeleiding, testen en de financiering van medicijnen die voorkomen dat hiv overgaat van moeder op ongeboren kind in de Sahara, Zuid-Afrika. Door een (RED) product aan te kopen, steun je het Wereldfonds en lever je een bijdrage die ervoor zorgt dat er dagelijks minder baby's worden geboren met het hiv-virus.
Apple iPhone XR