Deze stroomadapter van Apple is ontworpen voor de 11- en 13-inch MacBook Air. De adapter wordt standaard meegeleverd bij aankoop van een MacBook Air en is ook afzonderlijk verkrijgbaar. Als tweede adapter, bijvoorbeeld, zo heb je altijd één voor thuis en een tweede voor onderweg of op kantoor.
Voorraad
Niet op voorraad
ProductnaamPrijs
Apple MagSafe2 Power Adapter 45W
€ 85,00

Overzicht

Eigenschappen

Kenmerken:

  • Een magnetische connector zorgt voor een snelle, veilige aansluiting aan je computer. Die magnetische connector koppelt automatisch los als iemand over de kabel struikelt, of als er aan de kabel wordt getrokken. Zo voorkom je dat je MacBook Air van tafel valt bij een plotse ruk aan het snoer. De connector voorkomt tevens dat de kabel na verloop van tijd gaat rafelen of slijten.
  • Als de connector goed is aangesloten, gaat op het uiteinde ervan een LED-lampje branden. Het oranje lampje geeft aan dat de batterij van de computer wordt opgeladen, terwijl het groene lampje aangeeft wanneer de batterij volledig is opgeladen.
  • Geleverd met een wisselstroomstekker, die je rechtstreeks kan aansluiten op de adapter en in het stopcontact kan stoppen. Wil je iets meer bewegingsvrijheid over een langere afstand, dan kan je het - eveneens meegeleverde - netsnoer gebruiken. Die kabel sluit je aan op de adapter en de stekker stop je in stopcontact.
  • Speciaal ontworpen om overal mee te nemen. Het doordachte ontwerp maakt het mogelijk om de kabel om de adapter te wikkelen, zodat die handig en snel wordt opgeborgen.
  • Laadt de lithium-polymeerbatterij in je computer op, ongeacht of die in sluimerstand staat, of aan- of uitgeschakeld is. Kan je MacBook Air ook zonder batterij van stroom voorzien. 
  • Geschikt voor de huidige generatie 11- en 13-inch MacBook Air.