Deze stroomadapter van Apple is ontworpen voor de vroegere MacBook Air. De adapter werd standaard meegeleverd en is ook afzonderlijk verkrijgbaar. Deze is niet geschikt voor de huidige generatie van 11- en 13-inch MacBook Air. Daarvoor is er de MagSafe2 stroomadapter van 45W.
Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
45W MagSafe Power Adapter
€ 85,00

Overzicht

Eigenschappen

Kenmerken:

  • Een magnetische connector zorgt voor een snelle, veilige aansluiting aan je computer. Die magnetische connector koppelt automatisch los als iemand over de kabel struikelt, of als er aan de kabel wordt getrokken. Zo voorkom je dat je MacBook Air van tafel valt bij een plotse ruk aan het snoer. De connector voorkomt tevens al te snelle slijtage van de kabel.  
  • Als de connector goed is aangesloten, gaat op het uiteinde ervan een LED-lampje branden. Het oranje lampje geeft aan dat de batterij van de computer wordt opgeladen, terwijl het groene lampje aangeeft wanneer de batterij volledig is opgeladen.
  • Geleverd met een wisselstroomstekker, die je rechtstreeks kan aansluiten op de adapter en in het stopcontact kan stoppen. Wil je iets meer bewegingsvrijheid over een langere afstand, dan kan je het - eveneens meegeleverde - netsnoer gebruiken. Die kabel sluit je aan op de adapter en de stekker stop je in stopcontact. 
  • Speciaal ontworpen om overal mee te nemen. Het doordachte ontwerp maakt het mogelijk om de kabel om de adapter te wikkelen, zodat die handig en snel wordt opgeborgen.
  • Laadt de lithium-polymeerbatterij in je computer op, ongeacht of die in sluimerstand staat, of aan- of uitgeschakeld is.  
  • Geschikt voor de vroegere generatie MacBook Air. Voor de huidige generatie van 11- en 13-inch MacBook Air is er de MagSafe 2 stroomadapter van 45W.
Apple iPad mini