Apple Magic Trackpad 2

Met Magic Trackpad 2 - voorzien van een oplaadbare batterij - brengt Apple Force Touch naar je desktop. Magic Trackpad 2 heeft over de gehele breedte een glazen oppervlak dat bijna 30% groter is dan bij het vorige trackpad. En door het lagere profiel scrol en swipe je sneller en vlotter dan ooit.

* Verplichte velden

Prijs

Vanaf-prijs: € 135,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Nog geavanceerder aan de oppervlakte. En vlak eronder.

Met Apple Magic Trackpad bedien je een desktop zoals een MacBook, iPod touch, iPhone of iPad: met eenvoudige vingerbewegingen. Apple Magic Trackpad 2 heeft over de gehele breedte een groter, glazen oppervlak dat direct en consistent op je vingers reageert. Het maakt niet uit waar je klikt: vier druksensoren onder het oppervlak herkennen automatisch hoeveel druk je op het trackpad uitoefent. In combinatie met het nieuwe, lagere profiel baan je je nog sneller én makkelijker een weg door je documenten en multimedia.

Multi-Touch. Force Touch. Personal touch.

Met Multi-Touch-bewegingen kun je gemakkelijker en intuïtiever in elke richting scrollen, door webpagina’s swipen, enz. En dankzij Force Touch kun je op nog meer manieren de interactie met je Mac aangaan. Gewoon met je vingertoppen. De druksensoren detecteren de kracht waarmee je drukt en vertellen je Mac wat hij moet doen, op basis van subtiele verschillen in de hoeveelheid druk die je uitoefent. Daardoor kun je met één enkele aanraking allerlei verschillende dingen gedaan krijgen.

Draadloos en energiezuinig.

De ingebouwde lithium-ionbatterij maakt AA-batterijen of andere wegwerp­batterijen overbodig. Magic Trackpad 2 maakt automatisch verbinding met je Mac, je kunt dus meteen aan de slag. En de batterij geeft je Magic Trackpad 2 voldoende energie voor een maand of meer – zonder tussentijds opladen. Met de ingebouwde draadloze Bluetooth-technologie krijg je over een afstand van circa 9 meter een betrouwbare, beveiligde verbinding. Magic Trackpad 2 opladen doe je met de meegeleverde Lightning-naar-USB-kabel. Het Trackpad detecteert automatisch wanneer het niet wordt gebruikt en schakelt dan vanzelf over naar een zuinige stand om de batterij te sparen.

Afmetingen.

Lengte 16 cm - breedte 11,49 cm 
Hoogte: 0,49-1,09 cm

Gewicht.

231 gram

Apple Magic Trackpad 2