Apple Magic Mouse 2

Apple Magic Mouse 2 is een draadloze muis. Ze bevat een ingebouwde oplaadbare lithium-ionbatterij en heeft geen wegwerpbatterijen nodig. Dat maakt Magic Mouse 2 een pak lichter en in combinatie met de nieuwe onderkant, lagere profielhoek en Multi-Touch oppervlak nog handiger in gebruik.

Prijs

€ 85,00

(Incl. BTW)

Voorraad Niet op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Soepel. Vlot. Handig.

Dankzij zijn pluimgewicht en nieuwe lagere profielhoek ligt Apple Magic Mouse 2 nog soepeler in de hand. De muis glijdt vlotjes over je bureau, terwijl het Multi-Touch-oppervlak bovenaan zorgt voor een ongekend comfort en tal van nieuwe mogelijkheden. Swipe met twee vingers door webpagina’s en foto’s. Klik of dubbelklik waar je maar wilt. De muis detecteert automatisch het verschil tussen scrollen en swipen. Hij weet zelfs wanneer je je hand gewoon even laat rusten.

Oplaadbaar.

De ingebouwde lithium-ionbatterij maakt AA-batterijen of andere wegwerp­batterijen overbodig. Magic Mouse 2 opladen doe je met de meegeleverde Lightning-naar-USB-kabel. Volledig opladen duurt slechts twee uur, waarna je Magic Mouse 2 met gemak een maand kunt gebruiken. Na een minuut opladen is de muis al goed voor een gebruik van een uur.

Draadloos en energiezuinig. 

Magic Mouse 2 wordt automatisch met je Mac gekoppeld bij gebruik van de Lightning-naar-USB-kabel. En met de ingebouwde draadloze Bluetooth-technologie krijg je over een afstand van circa 9 meter een betrouwbare, beveiligde verbinding. Magic Mouse 2 is in staat om te detecteren wanneer het niet wordt gebruikt. Het schakelt dan vanzelf over naar een zuinige stand om de batterij te sparen.

Afmetingen.

Lengte 11,35 cm - breedte 5,71 cm - hoogte 2,16 cm

Gewicht.

99 gram

Apple Magic Mouse 2