Apple MacBook Air

De nieuwe MacBook Air is dunner en lichter, heeft een schitterend Retina-display met True Tone-technologie, Touch ID, het allernieuwste toetsen­bord en een Force Touch-trackpad. Hij is verkrijgbaar in drie kleuren en is gemaakt van 100% gerecycleerd aluminium. En met een batterij die de hele dag meegaat, is MacBook Air de ideale notebook voor al je dagelijkse bezigheden.

Maak een vliegende start!

Met een Mac ga je met plezier terug naar school! Een Mac is snel, krachtig en eenvoudig, zodat jij je volop kan concentreren op je resultaten. Wij starten je nieuwe Mac gratis voor je op en helpen je graag op weg zodat je nieuwe studiegenoot geen geheimen meer voor je kent.

10% korting voor leerlingen, studenten en leerkrachten.

Tot en met 30 september 2019 genieten leerlingen, studenten en leerkrachten bij Pure Lifestyle van 10% korting op Mac.

Actievoorwaarden back 2 school.

Onze back 2 school-actie voor studenten en leerkrachten wordt verrekend aan de kassa in onze winkel in Ninove. Ze is niet cumuleerbaar met andere kortingen. Meer info op onze nieuwspagina.


Retina-display

Vier miljoen pixels.
Een schitterend debuut.

Het 13,3-inch Retina-display van de nieuwe MacBook Air bevat vier keer zoveel pixels als een HD-display. Afbeeldingen zien er realistischer uit, je ziet meer details en tekst is haarscherp.

True Tone-technologie.

True Tone-technologie stemt automatisch de witbalans af op het omgevings­licht. Zo zien webpagina’s en e-mails er even natuurlijk uit als op een gedrukte pagina.


Helft meer kleuren.

Met 48% meer kleuren dan op het display van de vorige generatie MacBook Air komt het beeld van de nieuwe MacBook Air helemaal tot leven. Alles ziet er nog beter uit, realistischer en scherper. Inclusief je foto's en video's.

Helft smallere randen.

De nieuwe MacBook Air heeft exact dezelfde schermgrootte als zijn populaire voorganger. Maar het toestel is een flink stuk compacter. Het display­glas loopt nu helemaal door tot de rand van de behuizing en de omlijsting is de helft smaller.

Touch ID

Je vingerafdruk is je veilige wachtwoord.

MacBook Air heeft nu ook de geavanceerde beveiliging en het gemak van Touch ID. Plaats gewoon je vinger op de Touch ID-sensor en je Mac wordt meteen ontgrendeld. Met je vingerafdruk kan je direct bij beveiligde bestanden, notities en systeem­instellingen, zonder eerst het zoveelste wacht­woord in te voeren.

Apple T2 Security-chip

MacBook Air is voorzien van de Apple T2 Security-chip, de tweede generatie van een door Apple ontworpen Mac-siliciumchip die je Mac nog veiliger maakt.

Perfect beschermd.

Dankzij de Apple T2 Security-chip zijn je gegevens altijd perfect beschermd als je via Touch ID je Mac ontgrendelt of een beveiligd bestand opent.

Direct versleuteld.

Alles wat je op je MacBook Air bewaart, wordt automatisch direct versleuteld.

Hé Siri.

Dankzij de T2 Security-chip staat ‘Hé Siri’ altijd voor je klaar om apps te openen, bestanden te zoeken, muziek af te spelen of je vragen te beantwoorden.


Toetsenbord

Helemaal hands-on.

Het toetsen­bord van de nieuwe MacBook Air is voorzien van Apple's vlinder­­mechanisme. De toetsen zijn vier keer zo stabiel als bij een traditioneel schaar­mechanisme, waardoor typen een stuk comfortabeler gaat.

Omgevings­licht­sensor.

Dankzij de omgevings­licht­sensor en de toetsen met individuele led-achter­grond­­­verlichting kan je ook bij weinig licht gewoon doortypen.

Force Touch-trackpad.

Met subtiele verschillen in de hoeveelheid druk die je uitoefent kun je op het Force Touch-trackpad aangeven wat er moet gebeuren. De besturing is uiterst precies en je krijgt altijd dezelfde reactie, ongeacht waar je klikt.

Meer ruimte voor Multi-Touch.

Het Force Touch-trackpad is 20% groter dan het trackpad in de vorige generatie MacBook Air en dus ideaal voor Multi-Touch-bewegingen als knijpen en scrollen. Je vingers weten vanzelf de weg.

Prestaties

Goed voor lange, drukke dagen.

De nieuwe MacBook Air weegt slechts 1,25 kg en is 15,6 mm dun. Je kan 'm dus makkelijk overal meenemen. Hij heeft de meest recente draad­loze technologie aan boord en is supersnel. Dankzij de Intel Core i5-processor van de achtste generatie kosten alledaagse dingen, zoals je mail lezen, internetten, een Keynote-presentatie maken of in iMovie een film monteren, minder tijd. Met tot 16 GB geheugen werkt alles even snel, ook als je veel apps tegelijk geopend hebt. En met een SSD tot 1 TB staan apps in no time op het scherm en heb je bovendien meer dan genoeg ruimte voor al je documenten, foto’s en video’s.

De klok rond.

Met een autonomie tot 12 uur staat je MacBook Air de klok rond voor je klaar. Je e-mail ophalen, internetten, teksten schrijven of spread­sheets invullen, het kan allemaal zonder dat je een stopcontact nodig hebt. Vlieg je de oceaan over? Download dan alvast enkele films, want op MacBook Air kan je tot 13 uur lang video's bekijken.


Thunderbolt 3

Eén voor allen,
alles-in-één.

Thunderbolt 3 is een geavanceerde universele poort die een hoge bandbreedte combineert met de veelzijdigheid van USB-C. En MacBook Air heeft er twee. Thunderbolt 3 voegt supersnelle gegevensoverdracht, video-uitvoer en opladen samen in één compacte connector met een doorvoer­snelheid van wel 40 Gb/s. Dat is twee keer zo snel als Thunderbolt 2 en maar liefst acht keer sneller dan USB 3. Je devices - zoals je iPhone, iPad, printer, externe schijf of camera - sluit je eenvoudig aan met een kabel of adapter. En de Thunderbolt 3-​connector is symmetrisch: je plugt hem dus altijd in één keer goed in.


Speakers en camera

Luid en duidelijk.

MacBook Air klinkt beter dan ooit dankzij de allernieuwste geluids­technieken. De stereo­speakers leveren dubbel zoveel bas en 25% meer volume dan die in de vorige MacBook Air. Ook is het stereogeluid breder, wat je meteen hoort als je muziek luistert of een film kijkt. Dankzij de FaceTime HD-camera ben je bij iedereen goed in beeld. En de drie microfoons vangen je stem nauw­keuriger op, zodat je luid en duidelijk overkomt als je via FaceTime belt, iets dicteert of Siri gebruikt.


Materialen

De eerste Mac met 100% gerecycleerd aluminium.

Apple heeft voor het eerst een aluminium­­legering gemaakt die even sterk en solide is én er net zo mooi uitziet als aluminium dat uit de grond wordt gehaald. Voor deze legering worden resten aluminium­­schaafsel gebruikt, die tot op atoomniveau worden bewerkt. De nieuwe MacBook Air heeft een 47% lagere CO₂-uitstoot vergeleken met de vorige generatie en is de groenste Mac ooit, met een behuizing die net zo oogverblindend mooi en sterk is als alle andere computerbehuizingen van Apple.

macOS

Méér doen met minder moeite.

Alles wat je op je Mac doet, begint bij het besturings­systeem macOS. Je kan er dingen mee doen die op andere computers niet mogelijk zijn. macOS is namelijk speciaal ontwikkeld voor de hardware waarop het draait. En andersom. Op een Mac werkt alles precies zoals je verwacht: intuïtief, gebruiksvriendelijk én vertrouwd. De apps op je iPhone en iPad werken immers net zo makkelijk op Mac. Wat je ook wil doen op je Mac, je krijgt meer gedaan met minder moeite.


macOS Mojave

Kracht in al zijn eenvoud.

Mojave, de nieuwste versie van macOS, bevat tal van nieuwe functies die zijn geïnspireerd door professionals en die voor iedereen nuttig zijn. Donkere modus bijvoorbeeld om geconcentreerd te werken. macOS Mojave heeft overigens een dynamisch bureaublad dat automatisch wordt afgestemd op het tijdstip van de dag, waar je ook bent. Mooi, en superhandig. En met de nieuwe Finder kan je nog sneller documenten terugvinden én ze aanpassen zonder ook maar één app te openen. Met Stapels ruim je je bureaublad in één beweging op en hou je het overzichtelijk. Praktisch. En rustgevend. Dankzij macOS Mojave haal je nog méér uit je Mac!


Mac + iPhone

Je Mac werkt met je iPhone samen zoals geen enkele andere computer dat kan. Alle berichten die op je iPhone binnenkomen, verschijnen ook op je Mac. En dus kan je ook vanaf je Mac sms’jes verzenden en ontvangen. Je gesprekken zijn altijd up-to-date. En dat gaat nog een stuk verder. Je kan op je Mac aan een bestand, e-mail, berichtje of notitie beginnen en dat afmaken op je iPhone. Of andersom.

Boordevol apps.

Elke nieuwe Mac zit boordevol apps waarmee je zowel creatief als productief aan de slag kunt. Van Safari, Mail, Kaarten, Agenda, Berichten, Siri, Notities en FaceTime tot iTunes, Foto's, iMovie en GarageBand voor het beheren en bewerken van foto's en video's en het maken van muziek. En met Pages, Numbers en Keynote levert Apple de beste apps voor tekstverwerking, spreadsheets en presentaties. Die zijn overigens ook compatibel met Microsoft Office.

Veiligheid en privacy.

In macOS is alles volledig ontworpen met het oog op privacy en veiligheid. macOS is gebaseerd op de onbetwiste stabiliteit en veiligheid van UNIX en bevat geavanceerde technologie die continu je Mac en de informatie daarop beveiligt. En met de krachtige ingebouwde versleutelingstechnieken kun je je gegevens nog eens extra beschermen.

Op en top compatibel.

Je Mac is volstrekt compatibel met de pc-wereld. Van nagenoeg alle Windows-apps zijn versies verkrijgbaar voor Mac, inclusief Microsoft Office. Je kan dus perfect Word, Excel en PowerPoint blijven gebruiken. En naast macOS kan je ook Windows standaard (licentie niet meegeleverd) op je Mac draaien.

Apple MacBook Air (Retina-display)