Apple MacBook Air

De nieuwe MacBook Air is dunner en lichter, heeft een schitterend Retina-display met True Tone-technologie, Touch ID, het allernieuwste toetsen­bord en een Force Touch-trackpad. Hij is verkrijgbaar in drie kleuren en is gemaakt van 100% gerecycleerd aluminium. En met een batterij die de hele dag meegaat, is MacBook Air de ideale notebook voor al je dagelijkse bezigheden.


Retina-display

Vier miljoen pixels.
Een schitterend debuut.

Het 13,3-inch Retina-display van de nieuwe MacBook Air bevat vier keer zoveel pixels als een HD-display. Afbeeldingen zien er realistischer uit, je ziet meer details en tekst is haarscherp.

True Tone-technologie.

True Tone-technologie stemt automatisch de witbalans af op het omgevings­licht. Zo zien webpagina’s en e-mails er even natuurlijk uit als op een gedrukte pagina.


Helft meer kleuren.

Met 48% meer kleuren dan op het display van de vorige generatie MacBook Air komt het beeld van de nieuwe MacBook Air helemaal tot leven. Alles ziet er nog beter uit, realistischer en scherper. Inclusief je foto's en video's.

Helft smallere randen.

De nieuwe MacBook Air heeft exact dezelfde schermgrootte als zijn populaire voorganger. Maar het toestel is een flink stuk compacter. Het display­glas loopt nu helemaal door tot de rand van de behuizing en de omlijsting is de helft smaller.

Touch ID

Je vingerafdruk is je veilige wachtwoord.

MacBook Air heeft nu ook de geavanceerde beveiliging en het gemak van Touch ID. Plaats gewoon je vinger op de Touch ID-sensor en je Mac wordt meteen ontgrendeld. Met je vingerafdruk kan je direct bij beveiligde bestanden, notities en systeem­instellingen, zonder eerst het zoveelste wacht­woord in te voeren.

Apple T2 Security-chip

MacBook Air is voorzien van de Apple T2 Security-chip, de tweede generatie van een door Apple ontworpen Mac-siliciumchip die je Mac nog veiliger maakt.

Perfect beschermd.

Dankzij de Apple T2 Security-chip zijn je gegevens altijd perfect beschermd als je via Touch ID je Mac ontgrendelt of een beveiligd bestand opent.

Direct versleuteld.

Alles wat je op je MacBook Air bewaart, wordt automatisch direct versleuteld.

Hé Siri.

Dankzij de T2 Security-chip staat ‘Hé Siri’ altijd voor je klaar om apps te openen, bestanden te zoeken, muziek af te spelen of je vragen te beantwoorden.


Toetsenbord

Helemaal hands-on.

Het toetsen­bord van de nieuwe MacBook Air is voorzien van Apple's vlinder­­mechanisme. De toetsen zijn vier keer zo stabiel als bij een traditioneel schaar­mechanisme, waardoor typen een stuk comfortabeler gaat.

Omgevings­licht­sensor.

Dankzij de omgevings­licht­sensor en de toetsen met individuele led-achter­grond­­­verlichting kan je ook bij weinig licht gewoon doortypen.

Force Touch-trackpad.

Met subtiele verschillen in de hoeveelheid druk die je uitoefent kun je op het Force Touch-trackpad aangeven wat er moet gebeuren. De besturing is uiterst precies en je krijgt altijd dezelfde reactie, ongeacht waar je klikt.

Meer ruimte voor Multi-Touch.

Het Force Touch-trackpad is 20% groter dan het trackpad in de vorige generatie MacBook Air en dus ideaal voor Multi-Touch-bewegingen als knijpen en scrollen. Je vingers weten vanzelf de weg.

Prestaties

Goed voor lange, drukke dagen.

De nieuwe MacBook Air weegt slechts 1,25 kg en is 15,6 mm dun. Je kan 'm dus makkelijk overal meenemen. Hij heeft de meest recente draad­loze technologie aan boord en is supersnel. Dankzij de Intel Core i5-processor van de achtste generatie kosten alledaagse dingen, zoals je mail lezen, internetten, een Keynote-presentatie maken of in iMovie een film monteren, minder tijd. Met tot 16 GB geheugen werkt alles even snel, ook als je veel apps tegelijk geopend hebt. En met een SSD tot 1 TB staan apps in no time op het scherm en heb je bovendien meer dan genoeg ruimte voor al je documenten, foto’s en video’s.

De klok rond.

Met een autonomie tot 12 uur staat je MacBook Air de klok rond voor je klaar. Je e-mail ophalen, internetten, teksten schrijven of spread­sheets invullen, het kan allemaal zonder dat je een stopcontact nodig hebt. Vlieg je de oceaan over? Download dan alvast enkele films, want op MacBook Air kan je tot 13 uur lang video's bekijken.


Thunderbolt 3

Eén voor allen,
alles-in-één.

Thunderbolt 3 is een geavanceerde universele poort die een hoge bandbreedte combineert met de veelzijdigheid van USB-C. En MacBook Air heeft er twee. Thunderbolt 3 voegt supersnelle gegevensoverdracht, video-uitvoer en opladen samen in één compacte connector met een doorvoer­snelheid van wel 40 Gb/s. Dat is twee keer zo snel als Thunderbolt 2 en maar liefst acht keer sneller dan USB 3. Je devices - zoals je iPhone, iPad, printer, externe schijf of camera - sluit je eenvoudig aan met een kabel of adapter. En de Thunderbolt 3-​connector is symmetrisch: je plugt hem dus altijd in één keer goed in.


Speakers en camera

Luid en duidelijk.

MacBook Air klinkt beter dan ooit dankzij de allernieuwste geluids­technieken. De stereo­speakers leveren dubbel zoveel bas en 25% meer volume dan die in de vorige MacBook Air. Ook is het stereogeluid breder, wat je meteen hoort als je muziek luistert of een film kijkt. Dankzij de FaceTime HD-camera ben je bij iedereen goed in beeld. En de drie microfoons vangen je stem nauw­keuriger op, zodat je luid en duidelijk overkomt als je via FaceTime belt, iets dicteert of Siri gebruikt.


Materialen

De eerste Mac met 100% gerecycleerd aluminium.

Apple heeft voor het eerst een aluminium­­legering gemaakt die even sterk en solide is én er net zo mooi uitziet als aluminium dat uit de grond wordt gehaald. Voor deze legering worden resten aluminium­­schaafsel gebruikt, die tot op atoomniveau worden bewerkt. De nieuwe MacBook Air heeft een 47% lagere CO₂-uitstoot vergeleken met de vorige generatie en is de groenste Mac ooit, met een behuizing die net zo oogverblindend mooi en sterk is als alle andere computerbehuizingen van Apple.macOS Catalina

De power van Mac.
Volle kracht vooruit.

Alles wat je zo fijn vindt aan Mac. En nog veel meer. Dat is macOS Catalina. Met geheel nieuwe apps voor muziek, tv en podcasts. Slimme nieuwe features in de apps die je dagelijks gebruikt. En Sidecar, waarmee je iPad kunt gebruiken als tweede beeldscherm.

macOS

Daarom werkt alleen een Mac zoals een Mac.

macOS is het besturings­systeem van de Mac. Je doet er dingen mee die op andere computers niet mogelijk zijn. Het is speciaal ontwikkeld voor de hardware waarop het draait. En andersom. macOS bevat een heel pakket aan intuïtieve apps, waarmee je sneller en vlotter kunt werken én nog meer plezier beleeft aan je Mac. macOS werkt hand in hand met iCloud om je foto’s, documenten en andere bestanden op al je devices altijd up-to-date te houden. Hierdoor werkt je Mac perfect samen met je iPhone en iPad. En alles is volledig ontworpen met het oog op privacy en veiligheid.

Meer doen met minder moeite.

Op een Mac werkt alles precies zoals je verwacht. Je bedient 'm met eenvoudige, intuïtieve bewegingen. Je kan je apps automatisch - én veilig - laten bijwerken en Siri vragen om een bestand te zoeken. Je krijgt méér gedaan. Met minder moeite.

Al je devices werken samen als één.

Continuïteit. Je Mac werkt met je andere Apple toestellen samen zoals geen enkele andere computer dat kan. Een telefoontje op je iPhone kan je beantwoorden op je Mac. Of ook: een foto nemen met je iPhone en het resultaat direct op je Mac bekijken. Aan een document, bericht of mail beginnen op Mac en het afwerken op je iPhone. En zelfs teksten of afbeeldingen kopiëren en plakken van het ene naar het andere device.

Al je bestanden op Mac, iPhone en iPad.

iCloud. Elke Apple app gebruikt iCloud, de stille kracht achter de manier waarop je Apple toestellen naadloos samen­werken. Op al die toestellen heb je altijd toegang tot je foto’s, video’s, documenten, e-mails, notities, contacten, agenda’s en nog veel meer. Allemaal automatisch.

Muziek. Film. En podcasts.

Nu drie fantastische apps.

iTunes heeft definitief veranderd hoe we genieten van muziek, films, tv-programma’s en podcasts. En nu zijn er drie gloednieuwe, speciaal ontwikkelde apps: Apple Music, Apple TV en Apple Podcasts. Elke app is helemaal opnieuw ontworpen, zodat je meer dan ooit kunt genieten van entertainment op je Mac. En maak je geen zorgen: alles uit je iTunes-bibliotheek blijft gewoon toegankelijk in deze apps. iCloud synchroniseert alles naadloos op al je devices. Natuurlijk kun je ook back-ups maken, bestanden terug­zetten en synchroniseren door je device rechtstreeks op je Mac aan te sluiten.

Nu al een hit.
Apple Music op je Mac.

De nieuwe Apple Music-app is de ultieme manier om muziek te streamen op je Mac. Laat je inspireren door een bibliotheek met 50 miljoen nummers, ontdek nieuwe artiesten en songs, vind de perfecte playlist, download wat je offline wilt beluisteren of geniet van al je eigen muziek. Op al je devices.

Apple TV.
In première op je Mac.

De Apple TV-app voor Mac is de nieuwe thuisbasis voor al je favoriete films en binnenkort ook voor Apple TV+, de nieuwe streamingdienst van Apple die op 1/11 van start gaat. Bekijk alles rechtstreeks in de app, online of offline, op al je devices. En voor het eerst op Mac: films in 4K en Dolby Atmos.

Moet je horen.
Podcasts op je Mac.

Met Apple Podcasts luister je op je Mac naar de beste uitzendingen, van nieuws tot entertainment, van comedy tot sport. Zoek naar podcasts op titel, onderwerp, presentator of inhoud. Met ‘Luister nu’ ga je verder waar je was gebleven, op al je devices.

Je favoriete iPad-apps. Meteen op je Mac.

Gebruik je favoriete iPad-apps nu ook op je Mac. Software-ontwikkelaars kunnen nu eenvoudig Mac-apps maken op basis van de iPad-apps die je al kent en waar je graag mee werkt. Deze apps werken gewoon naast je bestaande Mac-apps, zodat je content van de ene naar de andere app kunt slepen. Ze benutten het grotere scherm en de snelle hardware van je Mac. En ze werken precies hetzelfde als op iOS. Er is nu al een hele waaier aan Mac-apps verkrijgbaar voor van alles en nog wat. Denk aan reizen, amusement, gamen, bankieren, onderwijs en projectmanagement.

Je apps van elke dag, nu nog knapper.

In macOS Catalina zijn je favoriete apps nog mooier en slimmer. Zo wordt alles wat je doet op je Mac makkelijker dan ooit.

Apps die net zo krachtig en mooi zijn als je Mac. Omdat ze voor elkaar gemaakt zijn. Elke nieuwe Mac zit boordevol apps waarmee je zowel creatief als productief aan de slag kunt. Ze voelen heel vertrouwd, want je gebruikt ze ook op je iPhone en iPad. En ze halen maximaal voordeel uit de kracht van je Mac. Ze werken allemaal met iCloud, dus hun inhoud is altijd up-to-date.

Op en top compatibel. Je Mac is volstrekt compatibel met de pc-wereld. Van nagenoeg alle Windows-apps zijn versies verkrijgbaar voor Mac, inclusief Microsoft Office. Je kan dus perfect Word, Excel en PowerPoint blijven gebruiken. En als je wilt, kan je ook Windows op je Mac draaien.

Apple Arcade.
Gamen zoals nooit tevoren.

Met Apple Arcade krijg je toegang tot meer dan 100 nieuwe, exclusieve games die dit najaar uitkomen. Speel ze onbeperkt online en offline met één abonnement voor 6 gezinsleden op Mac, iPhone, iPad of Apple TV. Apple Arcade is dé plek om op ontdekkingsreis te gaan. Je vindt er de games die je graag speelt, plus games die je fantasie te boven gaan. En er komen elke maand nieuwe helden, verhalen en werelden bij, dus je raakt nooit uitgespeeld. Geniet van een gratis proefabonnement van 1 maand.macOS Catalina

Donkere modus.

macOS Catalina heeft een donkere modus om geconcentreerd te werken en een dynamisch bureaublad dat automatisch wordt afgestemd op het tijdstip van de dag, waar je ook bent. Mooi, en superhandig.

Vergroot je bureaublad.
Met je iPad.

Met Sidecar breid je je bureaublad uit met je iPad als tweede beeldscherm. Werk in de ene app, terwijl je er een andere naast houdt. Of bekijk je tekening op je Mac, terwijl je tools en paletten gebruikt op je iPad. Je kunt je beeldschermen ook spiegelen, zodat ze allebei dezelfde content weergeven. Zo deel je met anderen precies wat je zelf ziet.

Maak het af op je Mac.

Teken of maak een schets en markeer screenshots en pdf’s met Apple Pencil op je iPad. En zet het over op je Mac, in welk document dan ook.

Schermtijd.
Nu op je Mac.

Met macOS Catalina vind je al je favoriete Schermtijd-features op je Mac. Zo krijg je nu nog meer inzicht in hoe je je tijd besteedt. Controleer het gebruik, plan apparaatvrije tijd en stel limieten in voor apps en websites op al je devices. En via ‘Delen met gezin’ kun je limieten instellen voor je kinderen, zodat ze hun aandacht houden bij de belangrijke dingen.

Nog beter beveiligd.
Nog meer privacy.

In macOS is alles volledig ontworpen met het oog op privacy en veiligheid. Uitgebreide beveiligings­features beschermen macOS tegen onrechtmatige wijzigingen, zorgen dat de apps die je gebruikt veilig zijn en geven je meer controle over toegang tot je gegevens. Gavanceerde technologie beveiligt continu je Mac en de informatie daarop. Tijdens het surfen helpt Safari te voorkomen dat bedrijven aan de haal gaan met je gegevens. En met de nieuwe ‘Zoek mijn’-app kun je een zoekgeraakte of gestolen Mac terug­vinden, zelfs als die offline is of in de sluimerstand staat.

1 jaar gratis Apple TV+

Het beste van de allerbeste tv- en filmmakers.

Op 1 november gaat Apple TV+ van start, een nieuwe streamingdienst van Apple, waar de allerbeste tv- en filmmakers hun eigen unieke verhalen vertellen. Met exclusieve films en series in uiteen­lopende genres. Als je nu een nieuwe Mac koopt, krijg je 1 jaar gratis toegang tot Apple TV+ van zodra deze van start gaat. De Apple TV-app vind je op je iPhone, iPad, Mac en Apple TV.

Ruil je oude computer in voor korting op een nieuwe Mac.

Goed voor jou én het milieu want Apple recycleert je oude computer. En de waarde ervan krijg jij als korting bij aankoop van een nieuwe Mac. Bezoek onze inruilpagina voor meer informatie.

Waarom Pure Lifestyle?

Pure Lifestyle is je Apple Authorised Reseller uit Ninove. Met een jarenlange ervaring en een doorgedreven productkennis, gratis workshops en een eigen hersteldienst is Pure Lifestyle de perfecte partner voor iedereen die maximaal wil genieten van zijn Apple product. We helpen je ook graag én gratis bij de installatie en het overzetten van je gegevens in onze winkel in Ninove. En mocht het ooit fout lopen, dan zal je nooit zonder Mac vallen. Want als je Mac van bij ons komt, kan je tijdens een herstelling altijd gratis een vervangtoestel gebruiken.

Apple MacBook Air