Met de compacte Lightning-naar-30-pins adapter sluit je 30-pin accessoires aan op je nieuwe iPod, iPhone of iPad met Lightning-connector. Zo kan je je huidige muziekdock of auto-adapter probleemloos blijven gebruiken.
Voorraad
Niet op voorraad
ProductnaamPrijs
Apple Lightning naar 30-pin adapter
€ 35,00

Overzicht

Eigenschappen

Kenmerken:

  • De Lightning connector heeft een geheel digitale interface, met acht dubbel uitgevoerde contacten aan beide zijden, waardoor je niet langer hoeft te kijken of je de connector met de juiste kant naar boven in je iOS-toestel steekt. Dat wil echter niet zeggen dat huidige en oudere accessoires voor de vroegere 30-pin iPhones, iPods en iPads niet meer kunnen aangesloten worden. Daar zorgt deze compacte adapter namelijk voor. Met de adapter kan je toestellen met een Lightning-connector aansluiten op een groot aantal 30-pin-accessoires.
  • De adapter biedt ondersteuning voor analoge audio-uitvoer en USB-audio. Ook synchroniseren en opladen is een koud kunstje.
  • Video-uitvoer wordt niet ondersteund.
  • Geschikt voor elke iPhone vanaf iPhone 5, iPod touch (vanaf de 5de generatie), iPod nano (vanaf de 7de generatie), iPad Retina (4de generatie iPad), iPad Pro, iPad Air (1 en 2) en iPad mini (vanaf de 1ste generatie).
Apple Lightning naar dock adapter