Met de Lightning-naar-30-pin adapter sluit je probleemloos 30-pin accessoires aan op iOS-toestellen met een Lightning-connector. Zo kan je je accessoires met een 30-pin connector, zoals luidsprekers en autoladers, blijven gebruiken.
Voorraad
Niet op voorraad
ProductnaamPrijs
Lightning naar 30-pin adapter (0.2m)
€ 39,00

Overzicht

Eigenschappen

Kenmerken:

  • De Lightning connector heeft een geheel digitale interface, met acht dubbel uitgevoerde contacten aan beide zijden, waardoor je niet langer hoeft te kijken of je de connector met de juiste kant naar boven in je iOS-toestel steekt. Dat wil echter niet zeggen dat huidige en oudere accessoires voor de vroegere 30-pin iPhones, iPods en iPads niet meer kunnen aangesloten worden. Daar zorgt deze compacte adapter namelijk voor. Met deze adapter - voorzien van een 0,2 m lange kabel - kan je toestellen met een Lightning-connector aansluiten op een groot aantal 30-pin-accessoires.
  • De adapter biedt ondersteuning voor analoge audio-uitvoer en USB-audio. Ook synchroniseren en opladen is een koud kunstje.
  • Video-uitvoer wordt niet ondersteund.
  • Geschikt voor elke iPhone vanaf iPhone 5, iPod touch (vanaf de 5de generatie), iPod nano (vanaf de 7de generatie), iPad Retina (4de generatie iPad), iPad Pro, iPad Air (1 en 2) en iPad mini (vanaf de 1ste generatie).
Philips Hue Wellness White Ambiance tafellamp met draadloze dimmer