Apple iPhone XS Max

iPhone XS Max heeft een 6,5-inch OLED Super Retina-display - het grootste en beste scherm ooit op een iPhone - en is uitgerust met een baanbrekende dubbele camera met portretmodus en diepteregeling. Hij is voorzien van Face ID (gezichtsherkenning) voor een ultieme beveiliging en wordt aangestuurd door de krachtige A12 Bionic-chip. iPhone XS Max is alles wat je verlangt van een iPhone. En nog veel meer.

Super Retina Display

De scherpte en helderheid van OLED. Op een heel nieuwe schaal.

iPhone XS Max heeft een speciaal ontwikkeld 6,5-inch Super Retina-Display. Het is het scherpste en helderste OLED- en HDR-scherm ooit op een iPhone, met de hoogste resolutie (2688 x 1242). Het display biedt de meest accurate kleur­weergave in de industrie, ultradiepe zwarttinten en een ongeëvenaarde helderheid en contrast.

De meest accurate kleurweergave ooit in een smartphone.

Het kleurbeheer in het display is het meest geavanceerde in de sector. iPhone XS Max geeft al je afbeeldingen, films en apps superrealistisch weer.

True Tone, een zegen voor je ogen.

Het display van iPhone XS Max is uitgerust met True Tone-technologie. Een geavanceerde, 6-delige omgevings­licht­sensor stemt de witbalans op het scherm perfect af op de kleur­temperatuur van het licht om je heen. Daardoor zien afbeeldingen er net zo natuurlijk uit als op papier, wat meer rust geeft voor je ogen.

Het grootste scherm ooit op iPhone.

Het 6,5-inch OLED HDR-display van iPhone XS Max is het grootste scherm ooit op een iPhone. Het display is een stuk groter dan het 5,5-inch display van iPhone 8 Plus, terwijl het toestel in totale omvang even groot is. Je ziet dus een pak méér.


Buitengewone materialen.

iPhone XS Max heeft het sterkste glas in een smartphone ooit, een schitterende nieuwe goudkleurige uitvoering en een nauwkeurig gefabriceerde omranding van roestvrij chirurgisch staal. Hij is helemaal klaar voor een draadloze toekomst en is water- en stofbestendig als nooit tevoren.

Het sterkste glas ooit in een smartphone.

iPhone XS Max is bijna helemaal gemaakt uit glas, het sterkste ooit in een smartphone, zowel aan de voor- als achterkant. De fraaie afwerking van de glazen achterkant is het resultaat van een geavanceerd proces uit zeven lagen dat diepe, volle kleuren oplevert.

Roestvrij chirurgisch staal.

De omranding rondom iPhone XS Max is gemaakt van een speciaal door Apple ontworpen legering van roestvrij chirurgisch staal, verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen: zilver, goud en spacegrijs. Voor de uitvoeringen in goud en spacegrijs wordt op de stalen banden gebruikgemaakt van een geavanceerd kleurproces. Dit zorgt voor kleuren en een reflectiegraad die perfect passen bij het glas.

Helemaal klaar voor een draadloze toekomst.

Dankzij de glazen achterkant kan je iPhone XS Max draadloos opladen. Nog sneller zelfs dan de oorspronkelijke iPhone X. iPhone XS Max is bovendien compatibel met bestaande draadloze Qi-laders.Water- en stofbestendig.

De combinatie van materialen zorgt voor een optimale stof- en waterbestendige behuizing. Hoewel iPhone XS Max niet is bedoeld om mee te nemen onder de douche of om mee te gaan zwemmen, heeft hij geen last van een stortbui of een onverwachte en kortstondige onderdompeling in water tot 2 meter diepte.


Geavanceerde
Face ID.

Beveiliging is eenvoudig wanneer je gezicht je wacht­woord is. Met een enkele blik kun je je iPhone via Face ID op een veilige manier ontgrendelen en inloggen bij apps, accounts en nog veel meer.

Face ID. Hoe werkt het?

Face ID maakt een unieke scan van je gezicht door ruim 30.000 onzichtbare punten te projecteren. Een infraroodcamera legt een afbeelding van het punten­patroon vast en stuurt die naar de A12 Bionic-chip van je iPhone. Die analyseert alles in realtime en brengt het reliëf van je gezicht heel nauw­keurig in kaart. Je kan Face ID niet misleiden. Ook niet met een masker of een foto. Face ID ontgrendelt je iPhone alleen als je er met open ogen naar kijkt. Zelfs in het donker. Het maakt bovendien niet uit of je nu eens een bril, sjaal of muts draagt. Of je baard laat groeien of hem afscheert.

Veilig. Efficiënt.
En nu nog sneller.

Face ID is de veiligste vorm van gezichts­herkenning in een smart­phone. En het werkt nu nog sneller.

Slimme A12 Bionic-chip.

Een nieuwe generatie Neural Engine en de A12 Bionic-chip - de slimste en krachtigste chip ooit in een smartphone - leveren samen absolute topprestaties. Ze zorgen voor geweldige Augmented Reality (AR)-ervaringen, gaming, de allermooiste foto's, beeldschone portretten met Diepteregeling, en meer snelheid in alles wat je doet.

Nog nooit zo krachtig en energiezuinig.

De speciaal ontworpen 6-core A12 Bionic-chip levert de beste prestaties ooit in een smartphone. De kracht zit in de efficiënte werkwijze. Twee prestatie-cores spitsen zich toe op zware en veeleisende taken terwijl 4 effenciency-cores zorgen voor een vlotte werking van alle andere taken. En een nieuwe performance controller zet ze in real-time allemaal samen aan het werk. De prestatie-cores zijn tot 15% sneller dan in de A11 Bionioc-chip en tegelijk zijn de effficiency-cores tot de helft energiezuiniger.

Veel snellere graphics.

Een nieuwe door Apple ontworpen 4-core grafische processor in de A12 Bionic-chip zorgt voor tot wel de helft snellere graphics dan in de A11 Bionic-chip. Het resultaat? Visuele hoogstandjes en absolute topprestaties in gaming, videobewerking, fotografie en tal van andere visueel veeleisende apps.

Leert uit ervaring.

Sinds de A11 Bionic-chip heeft iPhone een Neural Engine. Die is specifiek gebouwd voor zelflerende systemen, een vorm van kunstmatige intelligentie waarmee computers leren door te observeren. Het is dankzij deze Neural Engine dat Face ID onder meer veranderingen in je gezicht kan herkennen. Een Neural Engine leert ook uit ervaring. Zo kan hij terugkerende patronen herkennen en vervolgens voorspellen wat jij wil doen. Zo kan je dankzij de Neural Engine in real-time levensechte Augmented Reality-ervaringen beleven. Of razendsnel foto's terugvinden van je kids, hond of vakantie.

Nooit eerder zo snel.
En zo intelligent.

De 8-core Neural Engine in de A12 Bionic-chip is razendsnel. Hij kan tot wel 5 biljoen acties per seconde uitvoeren en is daarmee tot 9 keer sneller dan zijn voorganger in de A11 Bionic-chip. Hij is ook ontzettend efficiënt. Hij kan dus enorm veel nieuwe dingen in real-time uitvoeren. En hij was nog nooit zo intelligent.

Nieuwe beeldsignaalprocessor.

De beeldsignaalprocessor (ISP) in de A12 Bionic-chip haalt nog méér diepgang en details uit de camerasensor voor een nog groter dynamisch bereik in je foto's en optimale beelden, ook bij weinig licht.

Baanbrekend dual camerasysteem.

iPhone XS Max luidt een nieuw tijdperk voor de fotografie in met zijn baanbrekende dubbele camera. De innovatieve sensor maakt gebruik van de verbeterde beeldsignaalprocessor (ISP) en de Neural Engine, voor de meest indrukwekkende foto's.
Slimme HDR.

Met de nieuwe secundaire frames, een snellere sensor en de krachtige A12 Bionic-chip krijgen je foto’s nog meer details bij licht en schaduw.


Grotere en diepere pixels, meer details bij weinig licht.

Dankzij een nieuwe sensor zijn foto’s levendiger en natuurgetrouwer met diepere en grotere pixels. Dieper voor een levensecht en natuurgetrouw beeld. En groter om meer licht door te laten. Resultaat? Nog betere foto's bij weinig licht!


Verbeterd Bokeh-effect.

Foto’s in Portretmodus zien er nog professioneler uit dankzij de subtiel wazige achtergrond.

Gloednieuwe diepteregeling.

Voortaan kan je de scherptediepte in portretten achteraf nog aanpassen.

Portretbelichting.

In de Portretmodus kan je tijdens en na je fotoshoot lichteffecten toevoegen.

4K-video.

Van alle smartphones maken iPhone XS en iPhone XS Max de beste video's in de beste kwaliteit. Ook bij weinig licht. Ze hebben een uitgebreid dynamisch bereik tot 30 beelden per seconde en registreert audio in stereo.

Dubbele 12-MP camera achteraan.

iPhone XS en iPhone XS Max hebben twee 12-MP camera's aan de achterkant met een ƒ/1.8 groothoeklens, een ƒ/2.4 telelens en een tweemaal snellere sensor voor Slimme-HDR. Je maakt foto's in Portretmodus met Diepteregeling en schiet professionele video's in 4K-kwaliteit tot 60 beelden per seconde.

TrueDepth-camera vooraan.

Vooraan zit een 7-MP TrueDepth-camera met ƒ/2.2 groothoeklens. Je maakt foto's in Portretmodus met Diepteregeling en schiet video's in 1080p HD-kwaliteit tot 60 beelden per seconde.

HDR10 en een breder stereogeluid.

HDR-films komen tot leven op je iPhone. Met een een nog betere en perfect gebalanceerde geluidservaring.

Batterij-autonomie.

Superlang bellen.

iPhone XS Max heeft een ingebouwde, oplaadbare lithium-ionbatterij met een gesprekstijd tot 25 uur en doet het daarmee 5 uur langer dan iPhone XS. Autonomie internetgebruik: tot 13 uur, draadloos video afspelen: tot 15 uur, draadloos audio beluisteren: tot 65 uur.

Opslagruimte en verbindingen.

Superhoge download­snelheden

iPhone XS Max levert geavanceerde 4G LTE Advanced voor superhoge download­snelheden. En hij heeft tot 512 GB opslag­ruimte, de meeste ooit in een iPhone. Ruimte zat dus voor foto's, films, games, apps, mails en nog zoveel méér!

iOS 12.

Het beste mobiele besturingssysteem ter wereld.

iPhone XS Max wordt geleverd met iOS 12, het meest gepersonaliseerde en veiligste mobiele besturings­systeem ter wereld. Het zit boordevol krachtige features en apps waar je elke dag weer veel plezier aan beleeft.

Apple iPhone XS Max