Apple iPhone SE leren hoesje, zadelbruin

Het Apple iPhone SE leren hoesje is perfect op maat gemaakt van je iPhone. Het hoesje met een buitenzijde van eerste keus kwaliteitsleer houdt je iPhone slank en beschermt ‘m tegen krassen, vuil en valpartijen.
Voorraad
Niet op voorraad
ProductnaamPrijs
iPhone SE leren hoesje zadelbruin
€ 45,00

Overzicht

Eigenschappen

Met precisie gemaakt.

Het Apple iPhone SE leren hoesje is de perfecte aanvulling op je iPhone SE of iPhone 5(s): het is op maat gemaakt en net zo cool, dun en elegant als je iPhone zelf. De volumeknoppen, de aan/uit-schakelaar en de afgeschuinde rand van de iPhone 5s worden uiterst nauwkeurig afgedekt.

Zacht kwaliteitsleder.

Het iPhone SE leren hoesje is gemaakt uit eerste keus kwaliteitsleder, dat zacht aanvoelt en een optimale bescherming biedt voor je iPhone.

De pigmentrijke kleur is diep in het leder doordrongen. Het is geen oppervlakkig laagje dat achteraf aan het leer is toegevoegd.

Slank.

Bij het ontwerp van het hoesje is nagedacht over alle knoppen, openingen en randen van je iPhone. Het resultaat is een extreem slank profiel. Zelfs de openingen aan de onderkant zijn volgens nauwkeurige specificaties aangebracht met een hogesnelheidsboor die normaliter alleen voor printplaten wordt gebruikt.

Zacht vanbinnen.

De zachte binnenzijde van microvezel - in dezelfde kleur als de buitenzijde - zorgt ervoor dat je iPhone SE/iPhone 5(s) er na langdurig gebruik nog altijd prachtig blijft uitzien.

Geschikt voor iPhone SE, iPhone 5 en iPhone 5s.