Apple iPhone Lightning Dock goud

Ook als je je iPhone aan het opladen bent, wil je ‘m niet zomaar ergens op de kast of de vloer laten rondslingeren. Dé oplossing? Het Apple iPhone Lightning Dock!

Prijs

€ 55,00

(Incl. BTW)

Voorraad Niet op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

De ideale partner voor je iPhone.

Met het Apple iPhone Lightning Dock kun je elke iPhone met een Lightning-connector opladen en synchroniseren. Je iPhone staat daarbij rechtop in het dock, ideaal voor op je bureau of tafel. Ook als je iPhone in een Apple hoesje zit, kun je ’m gewoon in het dock zetten. En je kunt je iPhone ontgrendelen of Touch ID gebruiken zonder hem uit het dock te halen.

Opladen en synchroniseren.

Om je iPhone batterij op te laden en je iPhone te synchroniseren met je computer gebruik je de Lightning-naar-USB-kabel die Apple standaard meelevert met je iPhone. Wil je je iPhone liever rechtstreeks opladen via het elektriciteitsnetwerk? Dat kan natuurlijk ook! Sluit de USB-kabel aan op de stroomadapter van Apple, die eveneens werd meegeleverd met je iPhone. Het andere uiteinde van de kabel - de Lightning connector - sluit je aan op het Dock.

Music Maestro.

Het Dock heeft bovendien een handige geluidsuitvoerpoort om een stereo-installatie of luidspreker met eigen stroomvoorziening via een optionele audiokabel aan te sluiten en voluit te genieten van je muziek.

Handsfree bellen.

Ideaal voor conference calls en om handsfree te bellen: je hoort je gesprekspartner via de externe luidspreker klaar en duidelijk, terwijl jij je handen vrij hebt om bijvoorbeeld notities te nemen of iets op te zoeken.

Verdere kenmerken:

  • Het Dock is geschikt voor elke iPhone of iPod touch met Lightning-connector. Hij past dus voor zowel iPhone SE als iPhone 5(s), iPhone 5c, iPhone 6(s), iPhone 6(s) Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8 , iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone Xs, iPhone Xs Max en iPhone Xr. En hij is eveneens geschikt voor iPod touch 5 en 6.
  • Gemaakt uit geanodiseerd aluminium.
Apple iPhone Lightning Dock goud