Apple iPhone 8

iPhone 8 heeft een design uit supersterk glas, is bestand tegen stof en water en is helemaal klaar voor een draadloze toekomst. Hij wordt aangestuurd door de A11 Bionic-chip, heeft een haarscherp 4,7-inch LCD Retina HD-display en een camera die geschikt is voor augmented reality.

Een design van glas en aluminium.

iPhone 8 is voor- en achteraan helemaal gemaakt uit supersterk glas. Het glas kreeg een verstevigingslaag die maar liefst 50 procent dieper gaat dan normaal en is verder versterkt met een basis van lasergelast staal en een band van aluminium dat ook in de luchtvaart wordt gebruikt.

Retina HD-display

Nu met True Tone.

Het Retina HD-display van iPhone 8 maakt gebruik van True Tone-technologie, een geavanceerde omgevingslichtsensor die de witbalans op het scherm afstemt op de kleurtemperatuur van het licht om je heen. Daardoor zien afbeeldingen er op het display net zo natuurlijk uit als op papier, wat meer rust geeft voor je ogen.

Sprankelende kleuren.

Het Retina HD-display geeft meer kleuren weer weer dan op eerdere iPhones, met een nog hoger contrast. Of je nu je foto’s of een film bekijkt, aan het gamen bent of een nieuwsbericht leest, dankzij de bredere kleurgave en het hoog contrast ziet alles er scherp en levensecht uit.

Geavanceerde 12-MP camera.

Een nieuwe sensor en de A11 Bionic-chip in iPhone 8 zorgen voor schitterende foto’s en video’s. En voor indrukwekkende augmented reality-ervaringen waar je helemaal in opgaat.

Op alle vlakken beter dan iPhone 7.

In vergelijking met de camera in iPhone 7 is de 12-MP camera in iPhone 8 veel geavanceerder. Hij heeft een groothoeklens met zes elementen, een diafragma van ƒ/1.8 en een grotere en snellere 12-MP sensor. En ook een betere kleurenfilter, verbeterde pixel­technologie en optische beeld­stabilisatie voor foto’s en video’s.

Beeldsignaalprocessor

Haal méér uit elk fotomoment.

De slimme, door Apple ontworpen beeldsignaalprocessor herkent beeldelementen, zoals mensen, beweging en belichting. Zo worden je foto’s al geoptimaliseerd nog voordat je ze hebt gemaakt. Daarnaast biedt hij geavanceerde pixelverwerking, brede kleurregistratie, snellere autofocus en betere HDR-foto’s.

Camera vooraan.

Je staat er scherp op.

Dankzij Retina Flash, brede kleurregistratie, geavanceerde pixeltechnologie en automatische beeldstabilisatie maak je met de 7-MP FaceTime HD-camera schitterende selfies.

Betere belichting.

Betere flits. Vanaf het moment dat je een foto maakt tot je laatste edit, zorgt iPhone 8 voor schitterende resultaten. En dankzij HEIF-compressietechnologie zijn foto’s die je neemt maar half zo groot als voorheen. Zonder in te leveren op kwaliteit.

True Tone Flash met 4 leds en Slow Sync. Slow Sync combineert een lange sluitertijd met een korte, pulserende flits. Zo wordt zowel het onderwerp als de achtergrond perfect belicht. En met de True Tone Flash met vier leds is de belichting tot 40% gelijkmatiger, waardoor je minder overbelichte plekken krijgt.

Video.

4K-video en Slo-Mo-video in HD. Met iPhone 8 maak je schitterende 4K-video’s tot 60 beelden per seconde en slo-mo video's in HD (1080p met tot 240 bps). Video­codering biedt beeldverwerking in real time voor een optimale beeldkwaliteit. En dankzij HEVC-compressie zijn je video's nog maar half zo groot. Zonder kwaliteitsverlies.

Stabielere video's. Geavanceerde videostabilisatie maakt gebruik van een grotere sensor en een krachtige beeldsignaalprocessor om je opnames stabieler te maken. En optische beeldstabilisatie is ontwikkeld om bewegingsonscherpte tegen te gaan. Zo kan iedereen stabiele videobeelden schieten, ook als je geen vaste hand hebt.

A11 Bionic-chip.

Krachtig én slim.

iPhone 8 is uitgerust met de krachtige en intelligente A11 Bionic-chip, de motor achter spectaculaire augmented reality-apps en -games. De A11 Bionic-chip is vele malen sneller dan de A10 Fusion-chip in iPhone 7. En hij gaat efficiënt om met zijn enorme kracht door taken te verdelen tussen zijn vier efficiency-cores. De dingen die je het vaakst doet, zoals berichtjes sturen en internetten, gaan hierdoor sneller en kosten minder energie.

Draadloos opladen voor een draadloze wereld.

Met zijn glazen achterkant en een ingebouwd draadloos oplaad­systeem is iPhone 8 helemaal klaar voor een draadloze toekomst. En geschikt voor draadloze Qi-opladers.

Autonomie.

iPhone 8 heeft een inge­bouwde, oplaadbare lithium-ionbatterij, die geschikt is voor snelladen (binnen 30 minuten tot 50% opgeladen met een afzonderlijk verkrijgbare adapter van 18 W of meer).

Autonomie gesprekstijd (draadloos) tot 14 uur
Internetgebruik tot 12 uur
Draadloos video afspelen tot 13 uur
Draadloos audio afspelen tot 40 uur

Water- en stofbestendig.

Hoewel iPhone 8 niet bedoeld is om mee te nemen onder de douche of om mee te zwemmen, is hij bestand tegen een hevige stortbui of een kortstondig contact met water. Hij is waterbestendig tot 30 minuten en 1 meter diepte. Spat-, water- en stof­bestendigheid kunnen na verloop van tijd afnemen als gevolg van normale slijtage.

iOS 13

Nieuwe looks.
Nieuwe brains.

iOS 13 introduceert een spectaculaire nieuwe look, grote updates van de apps die je dagelijks gebruikt, nieuwe manieren om je privacy te beschermen en verbeteringen in het hele systeem waardoor je iPhone nog gebruiks­vriendelijker is.

iCloud

De beste plek voor al je foto’s, bestanden en meer.

In iCloud blijven al je foto’s, bestanden, mails en notities veilig bewaard en up-to-date, en zijn ze toegankelijk op al je devices. Als je foto's maakt met je iPhone, staan die als iCloud en wifi zijn ingeschakeld vrijwel onmiddellijk en automatisch ook op je iPad en Mac. Je hebt dus altijd een reservekopie.

Privacy is standaard.

Net als elk ander Apple product is iPhone ontworpen met het oog op jouw privacy en veiligheid. Via ‘Log in met Apple’ log je veilig in bij apps en websites met je huidige Apple ID. En met Touch ID vingerafdrukherkenning kun je makkelijk en veilig je iPhone ontgrendelen of betalen met Apple Pay.

Je gegevens zijn van jou. En alleen van jou. Ontgrendel je iPhone veilig met Touch ID. Je verificatie­gegevens worden versleuteld en beschermd op je toestel, en dus niet bewaard op servers van Apple of in iCloud.

Trade In

Ruil je oude smartphone in voor korting op een nieuwe iPhone.

Ruil je oude smartphone in voor korting op een nieuwe iPhone. Goed voor jou én het milieu want Apple recycleert je oude toestellen. De waarde ervan krijg je als korting bij aankoop van een nieuwe iPhone. Bezoek onze inruilpagina voor meer informatie.