Apple iPhone 8

iPhone 8 is krachtig en snel en heeft een design uit supersterk glas. Hij is helemaal klaar voor een draadloze toekomst. En zijn camera is nóg beter dan de camera in iPhone 7. Perfect ook voor augmented reality, waarmee je dingen mogelijk maakt die je eerder voor onmogelijk hield. Het Retina-display is haarscherp, het geluid loepzuiver en de behuizing waterbestendig.

Een iPhone van glas.

Het sterkste glas ooit in een smartphone.

Hoe maak je van ijzersterk glas een iPhone die waterbestendig is en die je ook nog eens draadloos kunt opladen? Door de iPhone met microscopische precisie bestand te maken tegen spatten, water en stof en een nieuw soort glas te ontwikkelen. iPhone 8 is dan ook bijna helemaal gemaakt uit glas, het sterkste ooit in een smartphone, zowel aan de voor- als achterkant. Het glas kreeg een verstevigingslaag die maar liefst 50 procent dieper gaat dan normaal en is verder versterkt met een basis van lasergelast staal en een band van aluminium dat ook in de luchtvaart wordt gebruikt.
Retina HD-display.

Het Retina HD-display van iPhone 8 maakt gebruik van True Tone-technologie en zorgt zo voor meer rust voor je ogen. Het scherm geeft meer kleuren weer dan ooit, met een nog hoger contrast, een brede kijkhoek en 3D Touch. Je ziet dus niet alleen wat je met je vinger doet, maar je voelt het ook. Zodat je op nog meer manieren met je apps aan de slag kunt.

Retina HD. Nu met True Tone.

Het Retina HD-display van iPhone 8 maakt gebruik van True Tone-technologie, een geavanceerde omgevingslichtsensor die de witbalans op het scherm afstemt op de kleurtemperatuur van het licht om je heen. Daardoor zien afbeeldingen er op het display net zo natuurlijk uit als op papier, wat meer rust geeft voor je ogen.

Sprankelende kleuren.

Of je nu je foto’s of een film bekijkt, aan het gamen bent of een nieuwsbericht leest, dankzij de bredere kleurgave en het hoog contrast van het nieuwe Retina HD-display ziet alles er scherp en schitterend uit. Je foto’s zien er levensecht uit met natuurlijke, sprankelende kleuren.

Brede kijkhoek.

Door de dual-domain-pixels blijft het scherm van iPhone 8 vanuit bijna elke hoek perfect zichtbaar.

De populairste camera ter wereld.

Nu nog beter.

Hoe maak je de populairste camera ter wereld nog beter? Met de introductie van een nieuwe sensor en de A11 Bionic-chip. Het maakt werken met de meest geavanceerde fotografietechniek kinderspel. En zorgt voor de mooiste foto’s en video’s. Daarnaast zijn de iPhone 8-camera’s gemaakt voor indrukwekkende augmented reality-ervaringen waar je helemaal in opgaat.

Geavanceerdere 12-MP camera.

iPhone 8 is voorzien van een geavanceerdere 12-MP camera, een groothoeklens met zes elementen, een diafragma van ƒ/1.8 en een grotere en snellere 12-MP sensor. De camera heeft voorts ook een nieuwe kleurenfilter, verbeterde pixel­technologie en optische beeld­stabilisatie voor foto’s en video’s.

Nieuwe, geavanceerde ISP.

Haal meer uit elk fotomoment.

De slimme, door Apple ontworpen beeldsignaalprocessor herkent beeldelementen, zoals mensen, beweging en belichting. Zo worden je foto’s al geoptimaliseerd nog voordat je ze hebt gemaakt. Daarnaast biedt hij geavanceerde pixelverwerking, brede kleurregistratie, snellere autofocus en betere HDR-foto’s.

Camera aan de voorzijde.

Je staat er scherp op.

Dankzij Retina Flash, brede kleurregistratie, geavanceerde pixeltechnologie en automatische beeldstabilisatie maak je met de 7-MP FaceTime HD-camera schitterende selfies.

Nieuwe filters. Betere flits. Meer fun.

Vanaf het moment dat je een foto maakt tot je laatste edit, zorgt iPhone 8 moeiteloos voor spectaculaire resultaten. En dankzij de nieuwste HEIF-compressietechnologie zijn de foto’s die je nu neemt maar half zo groot als voorheen. Zonder in te leveren op kwaliteit. Je kunt er dus naar hartenlust op los fotograferen.

Live Photo-effecten en nieuwe filters.

Verander je favoriete Live Photo in een grappige video die zich blijft herhalen. Speel hem achterstevoren af. Tover vuurwerk om tot felle strepen aan de hemel met het lange-belichting-effect. En pas nieuwe filters toe voor natuurlijkere huidskleuren of om portretten een klassieke uitstraling te geven.

True Tone Flash met 4 leds en Slow Sync.

Slow Sync combineert een lange sluitertijd met een korte, pulserende flits. Ideaal als er weinig licht is, want zo wordt zowel het onderwerp als de achtergrond perfect belicht. En met de True Tone Flash met vier leds is de belichting tot 40 procent gelijkmatiger, waardoor je minder overbelichte plekken krijgt.

Video’s die zo de bioscoop in kunnen.

Of je nu een trotse ouder bent, een filmstudent of een professioneel regisseur, met iPhone 8 maak je spectaculaire video’s. De door Apple ontworpen video­codering biedt beeldverwerking in real time voor een optimale beeldkwaliteit. En dankzij HEVC-compressie zijn je videobestanden nog maar half zo groot als voorheen. Zonder in te leveren op kwaliteit.

Stabielere video's.

Geavanceerde videostabilisatie maakt gebruik van een nieuwe, grotere sensor en een krachtige ISP om je opnames stabieler te maken. En optische beeldstabilisatie is ontwikkeld om bewegingsonscherpte tegen te gaan, ook in video’s die gemaakt zijn bij weinig licht. Zo kan iedereen stabiele videobeelden schieten, ook als je geen vaste hand hebt.

4K-video

Tot 60 bps.

Slo-mo

1080p tot 240 bps

Timelapse

Video

A11 Bionic-chip.

Krachtig én slim.

iPhone 8 is uitgerust met de krachtige en intelligente A11 Bionic-chip, de motor achter spectaculaire augmented reality-apps en -games. De A11 Bionic-chip is vele malen sneller dan de A10 Fusion-chip in iPhone 7. En hij gaat efficiënt om met zijn enorme kracht door taken te verdelen tussen zijn vier efficiency-cores. De dingen die je het vaakst doet, zoals berichtjes sturen en internetten, gaan hierdoor sneller en kosten minder energie.

Draadloos opladen voor een draadloze wereld.

Met zijn glazen achterkant en een ingebouwd draadloos oplaad­systeem is iPhone 8 helemaal klaar voor een draadloze toekomst. Heel wat merken hebben draadloze Qi-opladers ontwikkeld, speciaal voor iPhone 8.

Apple iPhone 8