Apple iPhone 7

Special Edition (PRODUCT) RED

Met iPhone 7 (PRODUCT) RED levert Apple een bijdrage in de strijd tegen aids. Deze Special Edition iPhone heeft voorts àlles wat iPhone 7 zo geliefd maakt. Hij is verkrijgbaar met een opslagcapaciteit van 128 en 256 GB.

Toonbeeld van innovatie en precisie

iPhone 7 is vervaardigd van ontzettend sterk aluminium (7000-serie). Het nieuwe unibody-design heeft geen voelbare naden en is gemaakt om tegen een spatje te kunnen. Het is dan ook de eerste spatwater- en stofbestendige iPhone.

Het helderste en kleurrijkste iPhone‑display ooit

Het Retina HD-display van iPhone 7 maakt gebruik van dezelfde kleurruimte die je ook bij digitale bioscoopfilms aantreft. Wat je ziet, is dus merkbaar helderder. Kleuren worden veel preciezer weergegeven en alles op je scherm ziet er levensechter uit, bijna tastbaar zelfs.

3D Touch, nu nog handiger

In het nieuwe Retina HD-display is 3D Touch geïntegreerd. Bij 3D Touch reageert je iPhone met subtiele tikjes. Je ziet dus niet alleen wat je met je vinger doet, je voelt het ook. Handig in Berichten, Agenda, Mail en tal andere apps.

De krachtigste chip in een smartphone ooit

iPhone 7 heeft de krachtigste chip die ooit voor een smartphone is gebruikt. Het is niet alleen de snelste iPhone, maar ook de efficiëntste. Dit is te danken aan de geheel nieuwe architectuur van de A10 Fusion‑chip met 64‑bits architectuur en geïntegreerde M10‑bewegingscoprocessor: alleen wanneer nodig gaat de verwerkingssnelheid omhoog en op andere momenten werkt de chip juist heel zuinig.

Alle focus op een compleet nieuwe camera

iPhone 7 heeft een nieuwe 12-MP-camera met optische beeld­stabilisatie om bewegingsonscherpte tegen te gaan. In combinatie met het grotere diafragma (ƒ/1.8) en de nieuwe zesdelige lens maak je met deze camera kristalheldere, detailrijke foto’s. En dankzij True Tone Flash met 4 slimme leds past de flits zich automatisch aan de kleurtemperatuur van de omgeving aan. Zo maak je probleemloos perfect belichte foto’s.

De smartcamera in je smartphone

In de A10 Fusion-chip is een verbeterde, door Apple ontworpen beeldsignaalprocessor (ISP) ingebouwd voor een optimaal resultaat. Andere slimme verbeteringen zijn een snellere focus en een betere lokale tonemapping en witbalans.

Filmpjes worden films

Dankzij de optische beeld­stabilisatie en het grotere diafragma van ƒ/1.8 schiet je op iPhone 7 haarscherpe en heldere films, zélfs bij weinig licht. Je maakt video-opnamen met een resolutie tot 4K, slo-mo-video's in 1080p of 720p en timelapse-videos die je kan bewerken in iMovie en makkelijk met iedereen kan delen.

Nieuwe 7‑MP FaceTime HD‑camera: hou van je selfie

De FaceTime HD‑camera heeft niet alleen een hogere resolutie, maar legt ook meer kleuren vast. Is het licht niet optimaal? De Retina Flash zorgt ervoor dat de kleur is afgestemd op het omgevingslicht, voor meer natuurgetrouwe huidtinten.

Nu in stereo

Voor het eerst heeft iPhone stereospeakers, die twee keer zo veel geluid produceren als vorige iPhones, en een groter dynamisch bereik hebben.

EarPods met een Lightning‑connector

iPhone 7 wordt geleverd met EarPods oordopjes met een Lightning-connector voor een nog beter digitaal en levensecht geluid. Wil je je oude koptelefoon blijven gebruiken? Dan kan je die aansluiten met de meegeleverde mini‑jack-adapter.

iOS 10, het kloppend hart van je iPhone

iOS 10 is 's werelds meest geavanceerde besturingssysteem. Het is intuïtief en gebruiksvriendelijk en waarborgt je privacy en veiligheid. iOS 10 wordt geleverd met talrijke door Apple ontworpen apps voor dagelijks gebruik, zoals Mail, Safari (webbrowser), Berichten, FaceTime (video- en audiochat), Camera, Contacten, Agenda, Muziek, Foto’s en Kaarten.

Hé Siri

Siri, de stembediening van Apple, speelt misschien wel de hoofdrol op je iPhone. Dankzij Siri kan je handsfree en met je stem berichten versturen, herinneringen instellen, proactieve suggesties krijgen, nummers beluisteren en herkennen, enz. Siri spreekt en begrijpt vele tientallen talen, waaronder ook het Nederlands.

Langste batterijduur in een iPhone ooit

Dankzij de A10 Fusion‑chip kun je langer dan ooit met je iPhone doen zonder opladen. Zo kun je iPhone 7 tot twee uur langer gebruiken dan de vorige generatie: tot 14 uur gesprekstijd, tot 14 uur internetgebruik via WiFi en 12 uur via 3G of 4G, tot 40 uur muziek afspelen en 13 uur video's bekijken.

Opslagcapaciteit

iPhone 7 Special Edition (PRODUCT) RED is verkrijgbaar met een ruime opslagcapaciteit van 128 of 256 GB. Laat de apps, foto's en video’s maar komen!

Koop (RED), geef hoop

Samen met (RED), een initiatief van Bono van U2 en Bobby Shriver, vecht Apple al meer dan tien jaar tegen de verspreiding van aids. Apple doneert bij elke aankoop van (RED) een bijdrage aan het Wereldfonds.
Apple iPhone 7 Special Edition (PRODUCT) RED