Apple iPhone 6s Plus

iPhone 6s Plus heeft een schitterend 5,5-inch Retina HD-display met 3D Touch, waardoor je nog sneller, handiger en intuïtiever met je iPhone aan de slag gaat. De A9-chip in elke iPhone 6s Plus levert indrukwekkende prestaties en zorgt voor een lange batterijduur. En met de 12-MP camera met optische beeldstabilisatie maak je 4K-video's en foto's van uitstekende kwaliteit.


Design & prestaties

Groots.

iPhone 6s Plus heeft een strak en naadloos ontwerp met een behuizing van geanodiseerd aluminium uit de 7000-serie, hetzelfde materiaal dat in de luchtvaartindustrie wordt gebruikt. Hij maakt schitterende foto's en video's en heeft Touch ID. Je ontgrendelt hem dus veilig met je vinger. Op iPhone 6s Plus maakt ook 3D Touch zijn opwachting, waarmee je een wereld aan nieuwe mogelijkheden opent. iPhone 6s Plus is ideaal voor wie op zoek is naar een iPhone met geavanceerde technologieën en een groter display dan iPhone 6s.

3D Touch.

Multi-Touch met een nieuwe dimensie.

3D Touch voelt precies hoe hard je op het display drukt, waardoor je nog sneller, handiger en intuïtiever met je iPhone aan de slag gaat. Als je 3D Touch gebruikt, reageert je iPhone met een subtiel tikje. Je ziet dus niet alleen wat je met je vinger doet, maar je voelt het ook.


Superhandig.

Dankzij 3D Touch krijg je met een lichte aanraking van het display een preview van een e-mail nog voor je hem opent. Of een glimp van een website nog voor je hem bezoekt. Druk op een adres en je krijgt al een beeld van de locatie. Druk wat harder om het e-mailbericht te openen, naar de website te surfen of het adres te bezoeken.

Doe alles sneller.

Met 3D Touch heb je voor de dingen die je het meest doet minder handelingen nodig en dus minder tijd. Zoals contactgegevens in een mail met één druk toevoegen aan je Contacten-app. En foto's uit die mail meteen toevoegen aan je fotobibliotheek zonder dat je je mail hoeft te verlaten. Zo kun je meteen ook een berichtje typen aan iemand in je lijst met favoriete contacten. Of de camera activeren voor een selfie. Of de kortste weg naar huis opvragen. Voor de meeste handelingen hoef je maar één keer te drukken vanuit het beginscherm.

Schitterend Retina HD-display

iPhone 6s Plus heeft een haarscherp en kristalhelder 5,5-inch Retina HD-display (met een resolutie van 1920 x 1080) waarop je foto's en video's tot leven komen. Het Retina HD-display werkt ook als flitser voor de FaceTime HD-camera en verlicht wel drie keer beter dan eerdere iPhones.

Touch ID. Geavanceerde beveiliging. Je hebt het letterlijk in de vingers.

Touch ID maakt gebruik van een unieke identiteitssensor voor vingerafdrukken, die nu sneller en beter werkt dan ooit tevoren. Zo wordt je iPhone in een handomdraai ontgrendeld.

Camera's. Beelden om te koesteren.

De 12-megapixel camera met optische beeldstabilisatie maakt superscherpe en gedetailleerde foto’s en schitterende 4K-video’s. De resolutie van zo'n video is maar liefst vier keer hoger dan HD. En met de 5-megapixel FaceTime HD-camera maak je de mooiste selfies.

Live Photos. Er zit leven in je foto's.

Met de camera van iPhone 6s maak je levensechte video's en schitterende foto's. Sterker nog: je foto's komen tot leven met bewegend beeld en geluid dankzij Live Photos. De camera legt de momenten vlak voor en na de foto vast. Door de foto even in te drukken krijg je bewegend beeld én geluid. En die Live Photos kun je instellen als achtergrond voor het toegangsscherm van je iPhone. Telkens je erop drukt, komt die ene speciale foto weer tot leven. En met het iOS 11-besturingssysteem worden Live Photos nog expressiever, leuker en creatiever. Verander je favoriete Live Photo in een grappige video die zich blijft herhalen. Speel hem achterstevoren af of zorg voor speciale effecten met lange belichting.

Fantastische ervaring.

iPhone 6s Plus is uitgerust met een A9-chip met 64-bits architectuur. Die chip is tot 70 procent sneller en levert maar liefst 90 procent snellere grafische prestaties dan de A8-chip in zijn voorganger, iPhone 6 Plus.

Autonomie en draadloze voorzieningen.

Met iPhone 6s Plus kan je supersnel surfen via 802.11ac wifi en mobiele netwerken. iPhone 6s heeft bovendien een lange batterij-autonomie: tot 24 uur gesprekstijd via 3G en 4G , tot 12 uur internetten via wifi en mobiele netwerken, 14 uur hd-video's bekijken en tot 80 uur muziek beluisteren.

iOS 11 besturingssysteem. Ultiem gebruiksgemak.

iOS 11 legt de lat nog hoger voor wat al het meest geavanceerde mobiele besturingssysteem ter wereld was. Met iOS 11 wordt iPhone zo slim, dat hij van jou leert. Zo veelzijdig, dat hij je nog persoonlijker helpt. En zo goed op je afgestemd, dat hij al voor je klaarstaat voordat je erom vraagt. Bovendien biedt het geweldige nieuwe mogelijkheden voor augmented reality in games en apps. iOS 11 doet Apple's legendarische gebruiksgemak en gevoel voor intuïtie alle eer aan. Intelligente suggesties verschijnen zodra je ze nodig hebt. En dankzij geavanceerde technologie zijn je privacy en veiligheid gewaarborgd. iOS is ontworpen om er supergoed uit te zien. En supergoed te werken. Op alle vlakken.

Hardware en software gemaakt om optimaal samen te werken.

Als hardware en software voor elkaar zijn gemaakt, gebeurt er iets moois. Alles wérkt. Supergoed. Zo profiteren iOS en de ingebouwde apps maximaal van de hardware features. Of je op het internet nu iets opzoekt, tussen apps schakelt of een complexe 3D-videogame speelt, alles gaat even snel en soepel. Geen enkel ander mobiel besturingssysteem werkt zo makkelijk en natuurlijk.

Een bijzonder hoog IQ.

OS weet al wat je wilt nog voordat jij het zelf weet. Afspraken in je agenda worden bijvoorbeeld automatisch voorzien van routeaanwijzingen. Je krijgt ook aanbevelingen voor apps. Arriveer je bij de fitness, dan stelt iOS voor om je favoriete sport-app te gebruiken om nog meer uit je training te halen. En je persoonlijke gegevens blijven gewoon privé. Als een app je locatie of gegevens wil gebruiken, wordt je toestemming gevraagd. En je gesprekken via iMessage en FaceTime worden versleuteld. Niemand kijkt of leest mee.

Siri. Nog natuurlijker en nog behulpzamer.

In iOS 11 is Siri, de meest populaire assistent ter wereld, nog spraakzamer, nog natuurlijker én nog behulpzamer. Dankzij een zelflerend systeem en kunst­matige intelligentie kan Siri berichten versturen, een timer instellen, voor dj spelen en nog veel meer. Je hoeft het alleen maar te vragen.

Augmented Reality. Apps die je wereld veranderen.

Dankzij de nieuwste AR-technologie kun je nu je huis digitaal inrichten, een stad verkennen waar je nog nooit bent geweest of zelfs een nieuwe tatoeage uitproberen. De mogelijk­heden zijn eindeloos. iOS heeft de meeste AR-games en -apps en is het grootste augmented reality-platform ter wereld.

Bedieningspaneel.

In iOS 11 kun je het vernieuwde Bedieningspaneel naar eigen smaak aanpassen voor de dingen die je het vaakst doet. Wil je briljante ideeën meteen kunnen vastleggen? Voeg de Dictafoon-functie toe. Met één tikje de verlichting dimmen? Voeg een functie uit de Woning-app toe. En met 3D Touch open je in het Bedieningspaneel nog veel meer opties. Ook met het toegangsscherm kun je nu nog meer. Om je meldingen te zien, sleep je het gewoon vanaf de bovenkant van het scherm naar beneden. Je krijgt dan al je recente en gemiste meldingen bij elkaar.

Berichten. Sneller op je apps af.

Leuke en grappige berichten versturen, was nog nooit zo makkelijk. Swipe over de gloednieuwe app-lade en deel de emoji’s, stickers en games met je vrienden. Meer lol, minder gedoe.Leuke en grappige berichten versturen, was nog nooit zo makkelijk. Swipe over de gloednieuwe app-lade en deel de emoji’s, stickers en games met je vrienden. Meer lol, minder gedoe.


Ingebouwde apps. Mooi gemaakt. Knap handig.

iOS wordt geleverd met allerlei door Apple ontworpen apps voor dagelijks gebruik, zoals Foto’s, Kaarten, Berichten en Gezondheid. Elke app is verzorgd tot in de kleinste details en zo ontworpen dat je er heel intuïtief mee aan de slag kan. Daarnaast zijn er nog miljoenen apps in vernieuwde App Store.


Geavanceerde beveiliging.

iOS is het best beveiligde mobiele besturings­systeem. De hardware en firmware zijn zo ontworpen dat ze een goede beveiliging bieden tegen malware en virussen, terwijl de features in iOS bijdragen aan de beveiliging van je persoonlijke gegevens. Met Touch ID kun je je vingerafdruk gebruiken als handig alternatief voor je toegangscode, zodat je zeker weet dat niemand anders je device kan gebruiken.


iCloud. Sla alles veilig op. Automatisch.

iCloud kan automatisch een back-up maken van onder meer je foto’s, video’s, documenten, apps, contacten en agenda-afspraken. Zo is je belangrijkste informatie altijd veilig en maak je tegelijkertijd ruimte vrij op je iPhone of iPad. Zoek mijn iPhone maakt het makkelijker om je device terug te vinden als je het kwijt bent. En alles wat je in iCloud bewaart, is gemakkelijk toegankelijk vanaf elk iOS-device en elke Mac.

Apple iPhone 6s Plus 128 GB