Apple iPhone 12

5G‑snelheid. De krachtige A14 Bionic-chip. Een OLED-display van rand tot rand. Ceramic Shield, dat vier keer beter beschermt bij een val. En Nachtmodus op alle camera’s. iPhone 12 heeft het allemaal.

iPhone 12


6,1-inch
Super Retina
XDR-display

Exact dezelfde
schermgrootte
als iPhone 11
maar in z'n
geheel
compacter.
Met smallere
randen.

11%
dunner

15%
kleiner

16%
lichter

Ceramic Shield.

Sterker dan welk
smartphone-glas ook.

4x beter beschermd
bij vallen

Het sterkere werk.

iPhone had al het sterkste glas in een smart­phone. Om iPhone 12 nog beter te beschermen, komt Apple nu met een compleet nieuw materiaal.
Keramisch kristal op nanoformaat.

Ceramic Shield ontstaat door glas samen te voegen met nanokeramische kristallen, die harder zijn dan de meeste metaalsoorten. Dat klinkt misschien eenvoudig, maar is het niet. Want keramisch materiaal is niet doorzichtig. Door heel nauw­keurig het type kristallen en de mate van kristalliniteit te kiezen, is Apple erin geslaagd een unieke combinatie te ontwikkelen met de hardheid van keramiek en de transparantie van glas. Het is aan deze doorbraak te danken dat Ceramic Shield zo geschikt is voor het display. Het wordt nu voor het eerst in een smart­phone gebruikt, en het is harder dan het glas van welke smartphone dan ook.


Tweevoudige ionen­uitwisseling.

Het display moest niet alleen hard zijn, maar ook krasbestendig. Dus met hetzelfde proces voor tweevoudige ionen­uitwisseling dat Apple voor het glas aan de achterkant gebruikt, beschermen ze nu ook het display tegen krassen en andere slijtage.


4x beter beschermd bij vallen.

Naast Ceramic Shield is er nog iets dat bijdraagt aan de bescherming van de voorkant. Het display en de rand van het device sluiten namelijk nagenoeg naadloos op elkaar aan. Alles bij elkaar kon Apple de valbestendigheid met een factor vier vergroten.

Randen van
hoogwaardig
aluminium.

H2Oké

Nog beter
bestand
tegen
morsen
en spatten

Zes
frisse
uitvoeringen

5G‑snelheid

OMGGGGG.

5G op iPhone is supersnel. Dus nu kun je onderweg films downloaden. Video streamen in hogere kwaliteit. Of FaceTimen in HD via een mobiel netwerk. Met veel minder vertraging. En iPhone 12 heeft de beste 5G‑dekking ter wereld.

Je hebt 5G.
En dan heb je 5G op iPhone.

Van meet af aan was het duidelijk: 5G op iPhone 12 moest het beste in zijn soort worden. Punt. Apple moest het dan ook net even anders aanpakken.


Speciaal voor 5G ontworpen.

Apple ontwikkelde speciale antennes en zendcomponenten die niet alleen een hoge gevoeligheid hebben, maar ook superefficiënt werken. En iPhone 12 heeft meer 5G‑banden dan welke smartphone ook, dus je hebt op meer plekken 5G.


Geoptimaliseerde software.

Van apps tot complete frameworks op systeemniveau: Apple's software is over de hele breedte geoptimaliseerd voor 5G. Dat betekent bijvoorbeeld dat veel apps van 5G kunnen profiteren zonder dat dit meer stroom verbruikt.


Slim batterijgebruik.

5G op iPhone is niet alleen sneller, maar ook slimmer. Als je iPhone geen 5G-snelheden nodig heeft, bijvoorbeeld als hij een update uitvoert op de achtergrond, dan schakelt hij automatisch over naar LTE om de batterij te sparen. Maar doet snelheid er wél toe, bijvoorbeeld als je een compleet seizoen van je favoriete serie wilt downloaden, dan schakelt iPhone 12 over naar 5G. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om altijd 5G te gebruiken als het beschikbaar is.


Dit is nog maar het begin.

In samen­werking met providers heeft Apple al diverse oplossingen ontwikkeld en getest om 5G-netwerken te optimaliseren. De resultaten tot nu toe: niet alleen indruk­wekkende snelheden, maar ook betere gesprekskwaliteit, batterijduur en dekking overal ter wereld. Dit is 5G, maar dan op iPhone.


A14 Bionic chip

Krachtig.
Snel.
Energiezuinig.


Super Retina XDR-display
Alle ogen op OLED.Van LCD naar OLED.
Schitterend wordt briljant.

Heel veel meer contrast. Ongelooflijk accurate kleuren. Een enorme sprong in pixeldichtheid. Wat je ook op het OLED-display bekijkt, de lichte delen zijn helderder, de zwarttinten dieper en de resolutie is hoger. En het display loopt helemaal van rand tot rand.Helderheid van 1200 nits (HDR)
Contrast­verhouding 2.000.000:1

Terwijl een LCD-scherm achtergrond­verlichting gebruikt om alle pixels tegelijkertijd op te laten lichten, worden OLED-pixels allemaal afzonderlijk bestuurd. Ze kunnen helemaal uit, zodat je volle zwarttinten ziet, of helemaal aan, zodat je HDR-content kunt bekijken bij de volle 1200 nits. Zo krijg je een contrast­verhouding van 2.000.000:1. Het is een verschil van dag en nacht.


Heldere lichte delen, diepere zwarttinten.

Tekst en e-mails zijn zichtbaar scherper. Al je foto’s en video’s, ook die van vroeger, zien er levensechter uit dan ooit. En film­scènes met explosies en intergalactische veldslagen zijn supergedetailleerd, vol kraakhelder licht en diepzwarte duisternis.


Dual-camerasysteem

Welkom in het donker.Mooie avonden worden nog mooier.

De Nachtmodus is nu op de groothoek- en ultragroothoek­camera’s beschikbaar, en zorgt voor betere beelden dan eerdere iPhones bij weinig licht. De roothoek­camera legt 27 procent meer licht vast vergeleken met iPhone 11. Dat betekent dat je meer kleur en detail terugziet in je foto’s, ongeacht of je die overdag of ’s avonds bij volle maan hebt gemaakt.


Nachtmodus registreert de hoeveelheid licht en gaat automatisch aan als dat nodig is. Zo krijg je heldere foto’s met prachtige, levendige kleuren. Jij hoeft je dus alleen maar te focussen op je foto’s.


Beelden die ooit moeilijk vast te leggen waren, zoals een maanovergoten landschap, krijg je nu haarscherp op de foto.

Deep Fusion komt in actie bij gemiddeld tot weinig licht en analyseert meerdere belichtingen, zodat elk detail perfect in beeld komt. Zoals de nerf van het hout, de structuur van de stof en de glinstering van het kristal. Voeg daar nog de ultragroothoek­camera aan toe en je hebt een adembenemende foto.Automatisch
fantastisch.

Slimme HDR 3 brengt alle elementen op een foto in balans. Zo zie je de persoon en de bomen tot in detail, terwijl de lucht diep blauw blijft, ook al is het een stralend zonnige dag.
Ook in fel zonlicht slaagt Slimme HDR 3 erin om de structuren, huidskleuren, kleurverzadiging en individuele details vast te leggen die je nodig hebt om een foto tot leven te laten komen.
Slimme HDR 3 gebruikt machine learning niet alleen voor gezichten, maar ook om de omgeving te herkennen en daarna zo nodig de scherpte, kleur en witbalans aan te passen.


Portretmodus.
Altijd een
prachtig gezicht.

Portretmodus maakt nu nog mooier de achter­grond onscherp, zodat alle aandacht uitgaat naar het onderwerp.
Je tilt je foto’s naar een hoger niveau door te kiezen uit zes belichtings­effecten, waaronder studio, natuurlijk en high-key mono.


Video

Een beetje licht.
Camera.
En actie.


Hoe verbeter je de videokwaliteit die toch al de allerbeste is van alle smartphones? Door bij weinig licht maar liefst 27 procent winst te behalen. Je kunt nu dus op elk moment van de dag – of nacht – prachtig gedetailleerde opnames maken. Verder is de Nachtmodus nu ook beschikbaar voor Timelapse-video’s. Dus zet je iPhone ergens neer en leg dat lichtspoor vast.

Ziezo.
Je eigen filmstudio.

Je kunt nu 4K HDR-video’s opnemen in Dolby Vision. De opnames monteren in Foto’s of iMovie. En het topresultaat met AirPlay op je tv bekijken. Van begin tot eind bioscoop­kwaliteit dus, iets wat alleen op iPhone kan. Komt dat even goed uit als je hond weer eens iets grappigs doet.


Eerste camera ooit die in Dolby Vision kan opnemen.


Filmisch in een flits

Tot nu toe was Dolby Vision er alleen voor films en tv-series van grote Hollywood-studio’s. Maar nu kun je met je iPhone Dolby Vision opnemen, bewerken en afspelen. Dat kan met geen enkele andere smart­phone. (Sterker nog, dat kan niet eens met profes­sionele filmcamera’s.)60 keer meer kleuren met 10-bits video-opnames

Er waren twee stappen voor nodig om Dolby Vision op iPhone mogelijk te maken. Eerst maakte Apple de sprong van 8-bits naar 10-bits HDR-opnames, zodat iPhone nu maar liefst 700 miljoen kleuren kan vastleggen. Toen werd het opnemen in Dolby Vision toegevoegd, zodat ieder frame er levensechter uitziet.


Realtime opnames met Dolby Vision

Professionele filmmakers voegen Dolby Vision pas toe nadat ze de film hebben opgenomen. Daarvoor gebruiken ze speciale computers in de montagestudio. Het was een hele uitdaging om zo’n complex proces binnen handbereik te brengen op een iPhone. Samen met Dolby heeft Apple een heel nieuwe manier ontwikkeld om direct in Dolby Vision op te nemen, beeld voor beeld.Dolby Vision-bewerkingen op een smartphone

Je kunt je Dolby Vision-video’s rechtstreeks op je iPhone bewerken in de Foto’s-app, iMovie of Clips, meteen nadat je ze hebt opgenomen. Instant meesterwerk.


Filmen en bewerken in Dolby Vision

Op iPhone 12 kun je dankzij de supersnelle chip 4K Dolby Vision-video opnemen met tot 30 bps. Je beelden bewerken zoals je gewend bent. En ze net zo eenvoudig op je tv bekijken met behulp van AirPlay. Het werkt geweldig en is op geen enkele andere smart­phone mogelijk.

Selfies in Nachtmodus
Ook in het donker straal je.

’s Nachts een selfie maken? Gaat lukken. De camera aan de voorkant bevat nu namelijk ook de Nachtmodus, plus een hele waaier aan andere handige features. Zoals Slimme HDR 3, Deep Fusion en opnemen in Dolby Vision. Verzin al maar je volgende pose!

MagSafe-accessoires
Meteen een klik.

Stapel op elkaar.

Nieuw Magsafe-hoesje erop. Kaarthouder erbij. Gaat vanzelf. Maak je geen zorgen, de kaarthouder is afgeschermd, dus veilig voor creditcards.
Bekijk hier alle MagSafe-accessoires.

Supersnel
oplaadbaar.

De magneten zitten altijd meteen op hun plek.
Draadloos opladen gaat dus nog sneller!
Bekijk hier alle MagSafe-accessoires.De puntjes op de i


Beste wereldwijde dekking

iPhone 12 ondersteunt tot wel 20 5G-banden en 32 LTE-banden, meer dan elke andere smart­phone, zodat je wereldwijd op nog meer plaatsen kunt roamen.

Augmented reality

De A14 Bionic-chip heeft voldoende power om ook de allernieuwste AR tot leven te laten komen. Bekijk archeologische vondsten van dichtbij, ontleed een kikker, of kijk hoe die nieuwe zetel in je woonkamer staat. Allemaal met AR Snelle weergave.

Meer opnames, minder vertraging

Wil je snel veel foto’s achter elkaar maken? iPhone past zich slim aan, zodat de verwerking sneller gaat en jij alle actie kunt vastleggen.

Ruimtelijke audio met Dolby Atmos

Het geluid beweegt door de ruimte om je heen, alsof je het allemaal zelf beleeft.


Twee telefoonnummers

Dankzij dual-sim met eSIM kun je op dezelfde iPhone een zakelijk nummer en een privénummer gebruiken.

Gerecycleerde zeldzame aardmetalen in de magneten

De zeldzame aardmetalen in de magneten van iPhone 12 zijn voor de volle 100% gerecycleerd, en dat geldt ook voor de magneten in de MagSafe-accessoires.


Kleinere CO₂-voetafdruk.
Door kleiner te denken.

Iedere iPhone wordt nu geleverd zonder lichtnetadapter en EarPods die vaak ongebruikt in een la belanden, maar mét de USB-C-naar-Lightning-kabel voor snel opladen, die de meeste mensen nodig hebben. Dat betekent kleinere verpakkingen, meer doosjes per verzending, en dus minder verzendingen in het algemeen. Daarnaast is Apple bezig om zijn productie­partners over te laten stappen op hernieuwbare energie. Alles bij elkaar zorgen ze hiermee voor twee miljoen ton minder CO₂‑uitstoot per jaar.


Een CO₂-vermindering
gelijk aan jaarlijks
450.000 minder
auto’s op de weg.
Ruil je oude iPhone in voor korting op een nieuwe.

Heeft je oude iPhone zijn beste tijd gehad, ruil 'm dan in voor korting op een nieuwe. Goed voor jou én het klimaat. Want Apple recycleert je oude iPhone tot het kleinste onderdeel. Bereken de waarde van je oude iPhone op onze inruilpagina.


Waarom Pure Lifestyle?

Pure Lifestyle is je Apple Authorised Reseller uit Ninove. Ons team van Apple experts werkt fulltime voor onze Apple-afdeling en garandeert je de allerbeste service. Sowieso installeren wij gratis je nieuwe iPhone. En we zetten de gegevens over van je oude iPhone. We zorgen ervoor dat je perfect overweg kan met je nieuwe maatje en je mag gratis naar workshops en opleidingen. En als het ooit om welke reden ook foutloopt, dan krijg je van ons tijdens de herstelling een gratis vervangtoestel. Exclusief voor klanten die hun iPhone bij Pure Lifestyle aankopen.
Apple iPhone 12