Apple iPhone 12 Pro Max

5G gaat Pro. De A14 Bionic geeft iedere andere smart­phone-chip het nakijken. Het pro-camera­systeem legt nog mooiere beelden vast bij weinig licht. En Ceramic Shield beschermt vier keer beter als je hem laat vallen. Ontdek wat deze Pro allemaal kan.


Een grote sprong
voorwaarts.


5G voor supersnel downloaden en superscherp streamen

A14 Bionic, de snelste chip in een smartphone

6,1-inch of 6,7-inch
Super Retina XDR-display

Ceramic Shield, dat vier keer beter beschermt bij een val


LiDAR voor portretten in de Nachtmodus en baanbrekende AR

Pro-camera's voor nog mooiere foto's bij weinig licht

4K HDR-video opnemen in Dolby Vision tot 60 bps

Compatibel met compleet nieuwe MagSafe-accessoires
Minder rand.
Meer scherm.

iPhone 12 Pro Max

6,7-inch
Super Retina
XDR-display

iPhone 12 Pro

6,1-inch
Super Retina
XDR-display

Vergeet glas.Ceramic Shield.
Sterker dan welk
smart­phone-glas ook.


iPhone had al het sterkste glas in een smart­phone. Om iPhone 12 Pro nog beter te beschermen, introduceert Apple nu een compleet nieuw materiaal.Keramisch kristal op nanoformaat.

Ceramic Shield ontstaat door glas samen te voegen met nanokeramische kristallen, die harder zijn dan de meeste metaalsoorten. Dat klinkt misschien eenvoudig, maar is het niet. Want keramisch materiaal is niet doorzichtig. Door heel nauw­keurig het type kristallen en de mate van kristalliniteit te kiezen, is Apple erin geslaagd een unieke combinatie te ontwikkelen met de hardheid van keramiek en de transparantie van glas. Het is aan deze doorbraak te danken dat Ceramic Shield zo geschikt is voor het display. Het wordt nu voor het eerst in een smart­phone gebruikt, en het is harder dan het glas van welke smartphone dan ook.


Tweevoudige ionen­uitwisseling.

Het display moest niet alleen hard zijn, maar ook krasbestendig. Dus met hetzelfde proces voor tweevoudige ionen­uitwisseling dat Apple voor het glas aan de achterkant gebruikt, beschermen ze nu ook het display tegen krassen en andere slijtage.


Vier keer beter beschermd bij een val.

Naast Ceramic Shield is er nog iets dat bijdraagt aan de bescherming van de voorkant. Het display en de rand van het device sluiten namelijk nagenoeg naadloos op elkaar aan. Alles bij elkaar kon Apple de valbestendigheid met een factor vier vergroten.


Chirurgisch
staal

Laat andere
smart­phones
naar adem
happen.

Toonaangevende
waterbestendigheid
volgens IP68-norm

Vier keer de
finishing
touch.

Oceaanblauw,
goud,
zilver
en grafiet

Supersnel
draadloos
Zeg hallo
tegen 5G.
Je hebt 5G.
En dan heb je 5G op iPhone.

5G op iPhone betekent sneller draadloos internet en betere prestaties op overbelaste netwerken. Download nu onderweg grote bestanden of stream films in HDR-kwaliteit. Zonder. Al. Die. Vertraging. En iPhone heeft meer 5G-banden dan welke smart­phone ook, dus je hebt op meer plekken 5G. Daarnaast opent 5G een wereld aan mogelijk­heden voor toekomstige apps.Het beste in zijn soort.

Van meet af aan was het duidelijk: 5G op iPhone 12 Pro moest het beste in zijn soort worden. Punt. Apple moest het dan ook net even anders aanpakken.


Speciaal voor 5G ontworpen.

Apple ontwikkelde speciale antennes en zendcomponenten die niet alleen een hoge gevoeligheid hebben, maar ook superefficiënt werken. En iPhone 12 Pro heeft meer 5G‑banden dan welke smartphone ook, dus je hebt op meer plekken 5G.


Geoptimaliseerde software.

Van apps tot complete frameworks op systeemniveau: Apple's software is over de hele breedte geoptimaliseerd voor 5G. Dat betekent bijvoorbeeld dat veel apps van 5G kunnen profiteren zonder dat dit meer stroom verbruikt.


Slim batterijgebruik.

5G op iPhone is niet alleen sneller, maar ook slimmer. Als je iPhone geen 5G-snelheden nodig heeft, bijvoorbeeld als hij een update uitvoert op de achtergrond, dan schakelt hij automatisch over naar LTE om de batterij te sparen. Maar doet snelheid er wél toe, bijvoorbeeld als je een compleet seizoen van je favoriete serie wilt downloaden, dan schakelt iPhone 12 over naar 5G. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om altijd 5G te gebruiken als het beschikbaar is.


Dit is nog maar het begin.

In samen­werking met providers heeft Apple al diverse oplossingen ontwikkeld en getest om 5G-netwerken te optimaliseren. De resultaten tot nu toe: niet alleen indruk­wekkende snelheden, maar ook betere gesprekskwaliteit, batterijduur en dekking overal ter wereld. Dit is 5G, maar dan op iPhone.
A14 Bionic

De enige die een
beetje in de buurt komt,
is Apple's vorige chip.


De A14 Bionic is de eerste 5-nanometer chip in een smartphone, met geavanceerde componenten van maar een paar atomen breed. Met veertig procent meer transistors is de snelheid hoger, maar het energie­verbruik lager. Zo gaat de batterij langer mee. En dankzij de nieuwe ISP kun je nu ook opnemen in Dolby Vision, iets wat zelfs met een professionele filmcamera niet mogelijk is. Laat staan met een andere telefoon.Ligt generaties
voor op
iedere andere
smartphone-chipTot

50% snellere

CPU en GPU dan in andere smart­phone-chips
11,8 miljard

transistors
Eerste

5-nm

chip in een smart­phone
Tot

80% snellere

snellere Neural Engine
16-core

Neural Engine
Tot

70% snellere

machine learning­-versnellersDe snelste chip
ooit in een
smartphone.
Opnieuw.


De nieuwe features van iPhone 12 Pro vragen om snelheid. Heel veel snelheid. Om dat mogelijk te maken, ontwikkelde Apple de A14 Bionic, een 5-nanometer chip, de eerste in een smartphone.Nog betere prestaties. En nog energiezuiniger.

Omdat de componenten van de chip maar een paar atomen breed zijn, passen er extreem veel transistors naast elkaar: 11,8 miljard om precies te zijn. Energie komt sneller op zijn plek en er vloeit onderweg minder weg. Daardoor levert de A14 Bionic betere prestaties, maar gaat hij toch zuiniger met energie om.


11 biljoen bewerkingen per seconde. Een zegen voor al je apps.

Apple kon de prestaties van de Neural Engine drastisch verbeteren door het aantal cores te verdubbelen van 8 naar 16. Intensieve machine learning-taken, zoals Deep Fusion om meer detail in je foto’s te brengen, gaan hierdoor 80% sneller. De speciale machine learning-versnellers in de CPU zijn nu 70% sneller, en daar kan elke app van profiteren.


Gloednieuwe beeldsignaal­processor én 4K HDR opnemen in Dolby Vision

Een gloednieuwe beeldsignaal­processor zorgt voor nog betere prestaties. Slimme HDR 3 voor nog levensechtere foto’s. Meer detail in videobeelden van hoge kwaliteit, dankzij geavanceerde tijdelijke ruisreductie door de nieuwe beeldsignaal­processor. En Dolby Vision die al direct tijdens het filmen wordt meegecodeerd, in plaats van achteraf met krachtige computers in een montagestudio. Nooit eerder was er een chip als de A14 Bionic. Dus we zijn erg benieuwd wat voor moois jij ermee gaat doen.LiDAR-technologie

Scant Mars.
En nu ook
je woon­kamer.

NASA gebruikt LiDAR-technologie voor zijn volgende missie naar Mars. iPhone 12 Pro meet met de LiDAR-scanner hoelang het duurt totdat licht door voorwerpen is teruggekaatst. Zo kan hij een dieptekaart maken van de ruimte waar je bent. Dit werkt dusdanig snel en nauw­keurig dat je met AR-apps je kamer zo omtovert in een levensecht regenwoud, of kunt bekijken hoe die nieuwe sneakers je staan.

Technologie die door NASA op Mars wordt gebruikt.


Een dieptekaart in nanoseconden
AR op lichtsnelheid.


iPhone is al geoptimaliseerd voor AR. En nu voegt de LiDAR-scanner van iPhone 12 Pro daar nog een dimensie aan toe.Nauwkeuriger dankzij meer informatie

De LiDAR-scanner bepaalt de absolute diepte door te meten hoelang onzichtbare lichtstralen onderweg zijn van zender naar voorwerp en daarna weer terug naar de ontvanger. LiDAR maakt gebruik van de diepteframeworks van iOS om talloze gegevens die het complete gezichtsveld van de camera overspannen te verzamelen in hoge resolutie. De stralen pulseren in nanoseconden om zo de omgeving continu op te meten en de dieptekaart steeds specifieker in te vullen. Een echte gamechanger voor AR.


AR in een oogwenk

LiDAR bepaalt razendsnel welke opper­vlakken zich in de ruimte bevinden. AR-apps kunnen dus onmiddellijk aan de slag om de situatie te analyseren en jou een unieke AR-ervaring te bieden.


De geometrie van een ruimte

Aan de hand van een gedetailleerde weergave van alle opper­vlakken in een ruimte zorgt LiDAR dat AR-elementen precies daar verschijnen waar je ze in het echt zou verwachten. Of dat nu op de rand van je zetel is, de rugleuning van een stoel of je rommelige bureau. Dit maakt AR-apps veel intelligenter. Stel bijvoorbeeld dat er een landschap op je woonkamer wordt geprojecteerd. Dan groeit het gras alleen op de vloer, precies tot aan je meubels. Alles past zich aan de ruimte aan.


Geavanceerde Occlusion

Dankzij de preciezere dieptekaart begrijpt iPhone 12 Pro ook welke voorwerpen zich vóór andere bevinden. Als een AR-personage over je oprit rent, loopt hij dus tussen je auto en een boom door. Het is zo realistisch dat je er compleet in opgaat.Een camera die in het donker ziet. Inclusief portretten in de Nachtmodus

Dankzij LiDAR is er nu nog meer mogelijk met het pro-camera­systeem, bijvoorbeeld tot zes keer sneller scherpstellen bij weinig licht. Met de groothoek­camera maak je dankzij het hoge detailniveau van de LiDAR-dieptekaart ook portretten in de Nachtmodus. En ook bij weinig licht kan de Neural Engine je onderwerp nu haarscherp weergeven tegen een prachtig vervaagde achter­grond.Pro-camera­systeem

Nachtmodus krijgt
sterrenstatus.De Nachtmodus is nu ook op de groothoek- en ultragroothoek­camera's beschikbaar en zorgt voor betere beelden dan ooit bij weinig licht. Dankzij LiDAR kun je nu ook portretten maken in de Nachtmodus. En de groothoek­camera legt 27 procent meer licht vast, voor meer detail en scherpere beelden overdag en in het donker.Groothoekcamera met diafragma van ƒ/1.6 legt 27% meer licht vast
Nieuwe groothoeklens met 7 elementen voor scherpte van rand tot rand
Nieuwe OIS brengt per seconde 5000 aanpassingen aan
LiDAR maakt 6x snellere autofocus mogelijk bij weinig licht


12 Pro Max

Camerus maximus.De grotere iPhone haalt nog meer uit het pro-camera­systeem. De sensor is 47 procent groter en ook de pixels zijn groter, zodat de groothoekcamera aanzienlijk meer licht kan vastleggen. De nieuwe OIS stabiliseert de sensor in plaats van de lens, zodat je ook zonder vaste hand scherpe beelden vastlegt. En met de nieuwe 65-mm telelens zoom je nog verder in op portretten.87% betere foto’s bij weinig licht
Grotere 1,7-μm pixels


5x optische zoom
Nieuwe optische beeld­stabilisatie met sensor­verschuiving


Vast en zeker.

De optische beeld­stabilisatie (OIS) van iPhone 12 Pro brengt nu 5000 keer per seconde aanpassingen aan in de beelden van de groothoekcamera. Dat is vijf keer sneller dan op iPhone 11 Pro. Met als resultaat superscherpe foto’s en rotsvaste videobeelden. Maar om de groothoekcamera van de iPhone 12 Pro Max te stabiliseren, was een compleet ander systeem nodig.Nieuwe camera, nieuwe OIS

De groothoekcamera van de iPhone 12 Pro Max heeft een grotere sensor gekregen met grotere pixels om meer licht te kunnen vastleggen. En dus ook meer details en meer kleur. Voor stabielere beelden heeft Apple daarnaast een oplossing ontwikkeld waarbij alleen de sensor beweegt: optische beeld­stabilisatie met sensorverschuiving.


DSLR-technologie op iPhone-formaat

Stabilisatie door middel van sensorverschuiving was tot nu toe alleen mogelijk op DSLR-camera’s. Dit is de eerste keer dat deze technologie op iPhone wordt toegepast. Of je nu filmt vanuit het autoraam op een hobbelige weg, of tikkertje speelt met je kinderen: je beelden zijn stabieler dan ooit.Portretten zo mooi
als de nacht.

Met portretten in de Nachtmodus op de groothoekcamera krijg je niet alleen levendige kleuren, maar ook een prachtig bokeh-effect dat straatverlichting, verlichte gebouwen en andere lichtbronnen in het donker accentueert.

Zelfs als er maar één kleine lichtbron is, kunnen LiDAR en de A14 Bionic patronen en texturen op de voorgrond reproduceren. Met de kleuren zoals ze echt zijn.
Deep Fusion komt in actie bij gemiddeld tot weinig licht. De Neural Engine analyseert meerdere belichtingen pixel voor pixel, zodat ongekend veel detail zichtbaar wordt in het vergrootglas, de vrouw en de achter­grond.De diepere gedachte
achter Deep Fusion.

Bij veel licht is het niet zo moeilijk om details scherp op de foto te krijgen. Maar soms is er minder licht voorhanden. Bijvoorbeeld buiten in de vroege ochtend, of binnen bij kaarslicht. Dan zorgt Deep Fusion dat elk detail perfect in beeld komt.

Meerdere belichtingen per foto

Het begint op dezelfde manier als bij een HDR-foto. Op het moment dat je een foto maakt, legt je camera meerdere frames vast met verschillende belichtingen. Om een HDR-foto samen te stellen, worden deze frames gecombineerd. Op die manier wordt je onderwerp optimaal belicht, zie je in de lichte delen en schaduwen meer details, en bevat de foto in zijn geheel minder ruis.


Miljoenen pixels in real time geanalyseerd

Deep Fusion op iPhone 12 Pro gaat nog een stap verder dan HDR en stuurt elke pixel die in de diverse frames is vastgelegd, naar de Neural Engine van de A14 Bionic. Vervolgens selecteert de Neural Engine de beste delen van iedere pixel, voor de beste scherpte, kleur, lichte delen en schaduwen. En de Neural Engine voegt al die pixels vervolgens weer samen tot een definitieve foto vol detail.


80% snellere Neural Engine

Geen enkele andere smart­phone heeft Deep Fusion. En dankzij de snelheid van de A14 Bionic-chip is Deep Fusion beter en sneller dan ooit. Deze technologie is nu beschikbaar op elke camera, ook op de TrueDepth-camera aan de voorkant. Dus wat je ook in beeld brengt, je ziet enorm veel detail terug in het eindresultaat.
Portretmodus.
Verfijnd.

Machine learning slaagt er op iPhone 12 Pro nog beter in om het onderwerp los te laten komen van de achter­grond. En met creatieve regelaars kun je de scherpte van de achter­grond en de belichting van gezichten aanpassen.Een camera met het oog van een fotograaf.

Met Slimme HDR 3 herkent de camera nu allerlei omgevingen. Vervolgens worden verschillende elementen van de foto verbeterd voor een natuur­getrouwe weergave.


Geavanceerde machine learning

Om dit mogelijk te maken, traint Apple neurale netwerken door ze talloze beelden van verschillende omgevingen te laten zien. Net als het menselijk brein leert de Neural Engine van de A14 Bionic zo bepaalde omgevingen te herkennen.


Intelligente rendering

De Neural Engine in de A14 Bionic is 80% sneller dan in de vorige chip en kan onderscheid maken tussen gebouwen en de lucht, besneeuwde bergtoppen en wolken, en zelfs tussen je bord en het eten dat erop ligt. Hij weet precies waar meer contrast of structuur nodig is. En of de verzadiging en witbalans moeten worden aangepast. Zo geven je foto’s weer wat jij met je ogen ziet.

Meer detail dankzij Slimme HDR 3 en artificiële intelligentie.

Slimme HDR 3 verbetert automatisch de lichte delen, schaduwen en contouren dankzij artificiële intelligentie (AI).

Ondanks het felle daglicht zie je details in het gezicht en diverse schakeringen in het zwart van de schaduwen.
Slimme HDR 3 past de witbalans zo aan dat ondanks alle beweging de kleur en structuur van het zeeschuim zich toch haarscherp aftekenen.

Met Slimme HDR 3 komt het sfeervolle licht van het gouden uur nog beter tot zijn recht. De textuur van de rotsen is sterk geaccentueerd zonder afbreuk te doen aan de subtiele blauwtinten in de lucht.

Slimme HDR 3 herkent niet alleen gezichten, maar gebruikt machine learning ook om de omgeving te herkennen. De oneffenheden op de grond en de texturen van de heuvel worden prachtig benadrukt zonder dat dit extra ruis geeft in de lucht.
Gemaakt met iPhone 12 Pro Max.
Met de 2,5x optische zoom van de 65-mm telelens­camera haal je je onderwerp van veraf heel dichtbij.

Dankzij grotere pixels leg je meer licht vast met de groothoekcamera, zodat je complexe patronen, subtiele structuren en extreem veel detail kunt zien in de hele foto. Ook als je met bestaand licht fotografeert.
Kleuren zijn in bijna alle lichtomstandigheden opvallend levensecht, zoals het doorschijnende rood van de kleding en de felgekleurde verlichting op de achtergrond.


Apple ProRAW.
Absurd veel creatieve vrijheid.

ProRAW bevat alle standaard RAW-informatie, naast de Apple beeldgegevens. Dat scheelt tijd bij het nabewerken. De ruisreductie is namelijk al gebeurd, net als de aanpassingen bij een meervoudige belichting. Je kunt dus meteen aan de slag met de kleur en witbalans.
Even inzoomen op de camera's.
Groothoek

iPhone 12 Pro


Brandpuntsafstand 26 mm

1,4-µm pixels

Diafragma ƒ/1.6

100% Focus Pixels

Lens met 7 elementen

OIS

iPhone 12 Pro Max


Brandpuntsafstand 26 mm

1,7-µm pixels

Diafragma ƒ/1.6

100% Focus Pixels

Lens met 7 elementen

OIS met sensor­verschuivingUltragroothoek

iPhone 12 Pro


Brandpuntsafstand 13 mm

Beeldhoek 120°

Diafragma ƒ/2.4

Lens met 5 elementen

Lenscorrectie


iPhone 12 Pro Max


Brandpuntsafstand 13 mm

Beeldhoek 120°

Diafragma ƒ/2.4

Lens met 5 elementen

LenscorrectieTelelens

iPhone 12 Pro


Brandpuntsafstand 52 mm

Diafragma ƒ/2.0

Focus Pixels

Lens met 6 elementen

OIS


iPhone 12 Pro Max


Brandpuntsafstand 65 mm

Diafragma ƒ/2.2

Focus Pixels

Lens met 6 elementen

OIS


Filmen als een pro.
Alleen op iPhone.

iPhone 12 Pro zet de stap van 8-bits naar 10-bits HDR-opnames en kan maar liefst 700 miljoen kleuren vastleggen voor nog levensechtere video’s. En wat dacht je van opnemen in Dolby Vision? Dé standaard van dit moment in filmstudio’s. Je kunt de Dolby Vision-beelden zelfs bewerken en ze met AirPlay weergeven op het grote scherm, zodat je het verschil nog beter ziet.


Opnemen in Dolby Vision

60 keer meer kleuren.
Oneindig spectaculair.


De stap van 8-bits naar 10-bits HDR-opnamen is groot, en maakt het mogelijk om veel meer kleur vast te leggen. Met filmen, bewerken en afspelen in Dolby Vision is iPhone 12 Pro zelfs tot meer in staat dan profes­sionele filmcamera’s.


Eerste camera ooit die in Dolby Vision kan opnemen

Realtime opnamen in Dolby Vision

Dolby Vision-kleuraanpassingen in films worden gewoonlijk aangebracht in de postproductiefase. Zelfs met de krachtigste computers neemt deze nabewerking veel tijd in beslag. En nu heb je dit complexe proces zomaar binnen handbereik. Om dit voor elkaar te krijgen, moesten we een nieuwe methode ontwikkelen om Dolby Vision-bewerkingen voor elk afzonderlijk frame dynamisch toe te passen, direct op het moment van opname.


Door Apple ontworpen ISP

Hoe gaat dat in z’n werk? iPhone 12 Pro legt twee belichtingen vast en Apple's speciaal ontwikkelde beeldsignaal­processor maakt daar een histogram van. Dat is een grafiek die aangeeft hoe de lichtintensiteit binnen een foto is verdeeld. Hiervan worden vervolgens de Dolby Vision-metagegevens afgeleid. De A14 Bionic is zo snel dat dit allemaal in real time plaatsvindt.


Dolby Vision-bewerkingen op een smart­phone

Vóór de 12 Pro was het niet mogelijk om in Dolby Vision te filmen op een smartphone, laat staan om deze beelden ook nog te bewerken. Je kunt nu al je Dolby Vision-video’s rechtstreeks op je iPhone bewerken in Foto’s, iMovie of Clips. Of op je Mac met Final Cut Pro.


Filmen en bewerken in Dolby Vision

Op iPhone 12 Pro kun je dankzij de supersnelle chip Dolby Vision-video in 4K opnemen met tot 30 bps. Je beelden bewerken zoals je gewend bent. En ze net zo eenvoudig op je tv bekijken met AirPlay. Het werkt geweldig en is op geen enkele andere smart­phone mogelijk.


Elke avond een filmavond.

De grotere sensor van de groothoekcamera haalt veel meer detail uit donkere elementen. En je kunt nu voor het eerst ook in de Nachtmodus met behulp van een statief spectaculaire timelapse-video’s opnemen. Nu kunnen ook je video’s een nachtje doorsteken.


87% betere video’s
bij weinig licht met
iPhone 12 Pro Max
Nieuwe ISP met
verbeterde
ruisonderdrukking
voor meer detailTrueDepth-camera

Het is nooit te laat
voor een Nachtmodus-selfie.
Ook op de camera aan de voorkant kun je nu de Nachtmodus gebruiken. Zo maak je ook met weinig licht foto’s van je favoriete onderwerp met veel detail en natuurlijke kleuren. Deep Fusion, Slimme HDR 3 en opnemen in Dolby Vision zijn nu ook op de TrueDepth-camera beschikbaar. Dus hoe het licht ook is, je ziet er altijd goed uit.Super Retina XDR-display

Een zee aan pixels.

Hoe maak je het helderste display nog beter? Door het nog groter te maken. Een nieuw design met strakke randen en een flexibel, speciaal ontwikkeld OLED-display laat waanzinnige kleuren, helderheid en contrast tot op het uiterste randje tot hun recht komen.


Meer dan 3,4 miljoen pixels op 12 Pro Max, het grootste aantal ooit op een iPhone


Tot

1200 nits

piekhelderheid voor HDR-foto’s en -films2.000.000:1

contrast­verhouding voor zwarte en witte tinten
MagSafe-accessoires

Meteen een klik.

Elk onderdeel is magnetisch en klikt haast magisch op z’n plek.Klik en klaar.

Hoesje, kaarthouder of beide. Gaat vanzelf. (Geen zorgen, de kaarthouder is afgeschermd, dus veilig voor creditcards).
Bekijk hier alle MagSafe-accessoires.Supersnel oplaadbaar.

De magneten zitten altijd meteen op hun plek, zodat draadloos opladen nog sneller gaat.
Bekijk hier alle MagSafe-accessoires.

iOS 14

Recht
op je doel af.

iOS 14 zit vol slimme features
die precies doen wat je wilt,
wanneer je dat wilt.
De vernieuwde widgets tonen de info die jij wilt zien. Rechtstreeks op je beginscherm.
Met appclips gebruik je alleen bepaalde onderdelen van apps om snel dingen te kunnen doen, zoals parkeergeld betalen of eten bestellen.


Met vastgemaakte gesprekken in Berichten zet je de mensen die je het vaakst spreekt bovenaan.


Privacy is standaard.

iPhone is ontworpen om je gegevens te beschermen. Face ID-gegevens staan altijd alleen op je iPhone en worden niet bewaard als back-up in iCloud of ergens anders. Nog voordat je een app downloadt, laat iOS je zien hoe die app met je privacy omgaat. Wanneer je Apple Pay gebruikt, wordt je kaartnummer niet gedeeld met de verkopende partij. En zo kunnen we nog wel even doorgaan.De puntjes op de i


Beste wereldwijde dekking

iPhone 12 Pro ondersteunt tot wel 20 5G-banden en 32 LTE-banden, meer dan elke andere smart­phone, zodat je wereldwijd op nog meer plaatsen kunt roamen.

Twee keer zoveel opslagruimte

Het basismodel van iPhone 12 Pro heeft al 128 GB opslag­ruimte, zodat je twee keer zoveel ruimte hebt voor bijvoorbeeld foto’s en video’s.

Meer opnames, minder vertraging

Wil je snel veel foto’s achter elkaar maken? iPhone past zich slim aan, zodat de verwerking sneller gaat en jij alle actie kunt vastleggen.

Ruimtelijke audio met Dolby Atmos

Het geluid beweegt door de ruimte om je heen, alsof je het allemaal zelf beleeft.


Twee telefoonnummers

Dankzij dual-sim met eSIM kun je op dezelfde iPhone een zakelijk nummer en een privénummer gebruiken.

Gerecycleerde zeldzame aardmetalen in de magneten

De zeldzame aardmetalen in de magneten van iPhone 12 Pro zijn voor de volle 100% gerecycleerd, en dat geldt ook voor de magneten in de MagSafe-accessoires.

Kleinere CO₂-voetafdruk.
Door kleiner te denken.
Iedere iPhone wordt nu geleverd zonder lichtnetadapter en EarPods die vaak ongebruikt in een la belanden, maar mét de USB-C-naar-Lightning-kabel voor snel opladen, die de meeste mensen nodig hebben. Dat betekent kleinere verpakkingen, meer doosjes per verzending, en dus minder verzendingen in het algemeen. Daarnaast is Apple bezig om zijn productie­partners over te laten stappen op hernieuwbare energie. Alles bij elkaar zorgen ze hiermee voor twee miljoen ton minder CO₂‑uitstoot per jaar.


Een CO₂-vermindering
gelijk aan jaarlijks
450.000 minder
auto’s op de weg.

Ruil je oude iPhone in voor korting op een nieuwe.

Heeft je oude iPhone zijn beste tijd gehad, ruil 'm dan in voor korting op een nieuwe. Goed voor jou én het klimaat. Want Apple recycleert je oude iPhone tot het kleinste onderdeel. Bereken de waarde van je oude iPhone op onze inruilpagina.


Waarom Pure Lifestyle?

Pure Lifestyle is je Apple Authorised Reseller uit Ninove. Ons team van Apple experts werkt fulltime voor onze Apple-afdeling en garandeert je de allerbeste service. Sowieso installeren wij gratis je nieuwe iPhone. En we zetten de gegevens over van je oude iPhone. We zorgen ervoor dat je perfect overweg kan met je nieuwe maatje en je mag gratis naar workshops en opleidingen. En als het ooit om welke reden ook foutloopt, dan krijg je van ons tijdens de herstelling een gratis vervangtoestel. Exclusief voor klanten die hun iPhone bij Pure Lifestyle aankopen.
Apple iPhone 12 Pro Max