Apple iPhone 12/iPhone 12 Pro
Clear Case met MagSafe

De Clear Case van Apple is dun, licht én ligt prettig in de hand. De prachtige kleur van je iPhone 12 of iPhone 12 Pro blijft goed zichtbaar, terwijl het hoesje ook extra bescherming biedt.

Prijs

€ 59,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Afwerking.

Het hoesje is gemaakt van een mix van helder polycarbonaat en flexibele materialen, en past precies over de knoppen. Daardoor werkt alles zoals je gewend bent. Op zowel de buiten- als de binnenkant is een krasbestendige coating aangebracht. Bovendien zijn alle materialen en coatings geoptimaliseerd om vergeling tegen te gaan.

Vanwege de ingebouwde magneten die perfect matchen met iPhone 12 en iPhone 12 Pro is koppelen een kwestie van klik en klaar. Dankzij de magneten zit je iPhone direct goed op zijn plek, zodat je ’m snel en eenvoudig kunt opladen. Als het tijd is om op te laden, dan kun je het hoesje gewoon om je iPhone laten zitten en je MagSafe-oplader eraan vastklikken of je iPhone op je Qi-oplader plaatsen.

Zoals alle hoesjes van Apple is ook dit model duizenden uren getest, zowel tijdens de ontwerpfase als het fabricageproces. Het ziet er daarom niet alleen fantastisch uit, maar beschermt je iPhone ook tegen krassen en vallen.

Geschikt voor iPhone 12 en iPhone 12 Pro.

Apple iPhone 12/iPhone 12 Pro Clear Case met MagSafe