Apple iPhone 11 Pro

leren hoesje

Dit door Apple ontworpen hoesje volgt de vorm van je iPhone zonder dat het geheel veel dikker wordt. Het is gemaakt van speciaal gelooid en afgewerkt Frans leer, zodat de buitenkant zacht aanvoelt en in de loop van de tijd een natuurlijke glans krijgt.

* Verplichte velden

Prijs

€ 55,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Materiaal.

Deze leren beschermhoesjes passen precies om je iPhone 11 Pro zonder dat het geheel veel dikker of zwaarder wordt. Ze zijn gemaakt van speciaal gelooid en afgewerkt Europees leer, zodat de buitenkant zacht aanvoelt en in de loop van de tijd een natuurlijke glans krijgt. De knoppen van machinaal vervaardigd aluminium passen mooi bij de kleur van het leer, en aan de binnenkant zorgt zacht microvezel voor een goede bescherming van je iPhone. Je hoeft het hoesje er nooit meer af te halen, zelfs niet om je iPhone draadloos op te laden.

Zoals alle hoesjes van Apple is ook dit model duizenden uren getest, zowel tijdens de ontwerpfase als het fabricageproces. Het ziet er daarom niet alleen fantastisch uit, maar beschermt je iPhone ook tegen krassen en vallen.

Geschikt voor iPhone 11 Pro.

Apple iPhone 11 Pro leren hoesje