iPad Pro 12,9-inch

Je volgende computer is geen computer.

Een indruk­wekkend staaltje techniek van glas. Zo snel dat de meeste pc-laptops hem niet kunnen bijhouden. Uitgerust met pro-camera’s die je de wereld op een heel andere manier laten ervaren. En je bedient ’m met je vingers, Apple Pencil, een toetsen­bord, en nu ook met een trackpad. Hier is de nieuwe iPad Pro.

Liquid Retina-display

Een geavanceerder mobiel display dan dit? Vergeet het maar.

Het schitterende Liquid Retina-display loopt van rand tot rand en zit boordevol geavanceerde technologie. Door de accurate kleuren, True Tone en ProMotion voelt alles op iPad Pro net zo geweldig aan als het eruitziet. Het is niet voor niets het meest geavanceerde mobiele display ter wereld.

Liquid Retina-technologie

De meest accurate kleuren in de industrie

Brede kleurweergave (P3)

Helderheid van 600 nits

120Hz ProMotion

True Tone, een zegen voor je ogen

Minimale reflectie

Pro-camera's

Duik dieper in de camera’s van iPad.

Door de geavanceerde camera’s, het grote display, de snelle prestaties en de nauw­keurig gekalibreerde sensoren stond iPad altijd al op eenzame hoogte. Met de groothoekcamera en de nieuwe ultragroothoek­­camera maak je perfecte foto’s en video’s. En in combinatie met de microfoons van studiokwaliteit en vier speakers kun je zelfs een multicamera-configuratie opzetten om films te maken.

Nieuwe 10-MP ultragroothoekcamera
12-MP groothoekcamera

Schat aan mogelijkheden voor AR

LiDAR-scanner

LiDAR (Light Detection and Ranging) is een systeem waarmee afstand kan worden bepaald door te meten hoelang het duurt voordat licht een object bereikt en wordt terug­gekaatst. Het is zo geavanceerd dat NASA het gebruikt voor de volgende landingsmissie naar Mars. En nu is het zo ontworpen dat het in de dunne en lichte iPad Pro past. De speciaal ontworpen LiDAR-scanner gebruikt een ‘time of flight’-meting om licht te meten dat vanop tot 5 meter afstand wordt terug­gekaatst, zowel binnenshuis als buiten. Dit werkt op fotoniveau, gebeurt in nanosecondes en biedt een schat aan mogelijk­heden voor augmented reality en meer.

De LiDAR-scanner in iPad Pro werkt met de pro-camera’s, de bewegings­sensoren en de frameworks van iPadOS om diepte te meten. Door deze combinatie van hardware, software en ongeëvenaarde innovatie is iPad Pro het beste device ter wereld voor augmented reality.

Augmented Reality

Op de nieuwe iPad Pro zijn AR-apps nog levensechter. AR-objecten staan meteen op hun plek. Door middel van realistische object occlusion kunnen AR-objecten voor of achter voorwerpen in de echte wereld worden geplaatst. De verbeterde motion capture en people occlusion zijn nauw­keuriger dan ooit. En ontwikkelaars kunnen nog meer indruk­wekkende AR-ervaringen creëren.

Opnemen en bewerken.

Mede dankzij het profes­sionele camera­systeem is iPad Pro ongelofelijk veelzijdig. 4K-video’s opnemen, editen en delen doe je allemaal op hetzelfde device. Met de ultragroothoekcamera leg je in één beeld de hele kamer vast, waarna je met Markeringen direct de inrichting kunt veranderen. Je kunt ook een document scannen, een handtekening of notities toevoegen met Apple Pencil, en het met één tikje terugsturen.

TrueDepth-camera

De TrueDepth-camera aan de voorzijde maakt Face ID mogelijk, de veiligste vorm van gezichts­herkenning in een tablet en in een computer. Je kunt ook FaceTimen met vrienden, selfies maken in de Portretmodus en gesprekken in de Berichten-app opfleuren met een Animoji van jezelf.

Prestaties

Laat de pc ver achter zich.

Dankzij de A12Z Bionic-chip is iPad Pro sneller dan de meeste nieuwe pc-laptops. Je doet alles sneller en soepeler, of het nu alledaagse klusjes zijn of veeleisende grafische taken. En de 8-core grafische processor zorgt dat apps en games nog vloeiender en levensechter overkomen.

A12Z Bionic-chip

Pro-workflow

De A12Z Bionic kan de taaiste klussen aan en is bij uitstek geschikt voor profes­sionele apps. De 8-core grafische processor zorgt dat alles snel en soepel gaat, van 3D-design en augmented reality tot het editen van 4K-video’s. Het verbeterde thermische design leidt tot hogere piekprestaties en zorgt voor meer uithoudings­vermogen, cruciaal voor veeleisende workflows. De door Apple ontwikkelde Neural Engine maakt bovendien geïntegreerde machine learning mogelijk, geschikt voor de volgende generatie professionele apps.

Veelzijdig

Multitasken

iPad Pro heeft een hoop in huis en iPadOS maakt daar maximaal gebruik van. De snelle hardware en krachtige software zijn gezamenlijk ontwikkeld zodat alles wat je met iPad doet, soepel gaat. Meerdere apps tegelijk gebruiken of van space wisselen, het werkt allemaal razendsnel.

Magic Keyboard

Yep, hij zweeft.

Het nieuwe Magic Keyboard is ideaal voor iPad Pro. Je typt er makkelijker mee dan ooit op iPad en met het geïntegreerde trackpad kun je iPadOS op een heel andere manier gebruiken. De USB-C-poort is bovendien geschikt voor opladen en je iPad is van voor tot achter beschermd. Het Magic Keyboard heeft een nieuw zwevend design, klikt magnetisch vast aan iPad Pro en is eenvoudig in te stellen voor de perfecte kijkhoek.

Klikt magnetisch vast.

Je iPad Pro klikt magnetisch vast aan het Magic Keyboard.

Traploos verstelbaar.

Het Magic Keyboard is traploos verstelbaar en is dus handig en praktisch om de juiste kijkhoek van je iPad Pro te bepalen.

USB-C-poort

Laadt iPad Pro op.

Met de ingebouwde USB-C-poort van het Magic Keyboard kan je je iPad Pro van stroom voorzien.

Volledig toetsenbord.

Het speciaal voor iPad Pro ontwikkelde volledige toetsen­bord heeft afzonderlijke harde toetsen en een schaar­mechanisme met een key-travel van 1 mm, waardoor je makkelijker, preciezer en stiller typt.

Verlichte toetsen.

Ga aan de slag, schrijf die geweldige roman, zet een businessplan op of werk je e-mail bij. De toetsen zijn verlicht, dus je kunt ook bij weinig licht gewoon verder.

Speciaal ontwikkeld trackpad.

Met het handige trackpad kun je op compleet nieuwe manieren in iPadOS aan het werk. Je kunt er de nieuwe cursor in iPadOS mee bedienen, wat handig is voor taken als spreadsheets bewerken en tekst selecteren, of gewoon direct alles vanaf het trackpad doen. Bovendien kun je snel met vertrouwde Multi-Touch-bewegingen navigeren. Swipe bijvoorbeeld om naar het begin te gaan of om tussen spaces te wisselen.

Een cursor voor iPadOS.

De beste cursor ooit. Punt.

Trackpad voor iPadOS.

Trackpad­ondersteuning voegt een extra dimensie toe aan je iPad. De opnieuw uitgekiende cursor­ervaring is speciaal ontworpen voor z’n touch-omgeving. De cursor verandert in de tool die je nodig hebt, afhankelijk van het object waar je naar wijst, bijvoorbeeld een knop, symbool of tekst. Dit komt perfect van pas als je heel precies moet werken, bijvoorbeeld in een spreadsheet of bij het bewerken van tekst. Dankzij de cursor en ondersteuning van trackpad­bewegingen gebruik je iPadOS op een heel nieuwe, intuïtieve manier.

De cursor in actie.

Werkt met trackpad of muis.
Verschijnt wanneer je 'm nodig hebt.
Past zich slim aan content aan.
Eenvoudig tekst selecteren en opmaken.

Apple Pencil

Onmisbaar voor kunstenaars, ondernemers, studenten, leerkrachten én de rest van de wereld.

Creëren.

Apple Pencil is druk- en kantelgevoelig en reageert razendsnel. Je kunt er alle kanten mee op, van het retoucheren van een foto tot het tekenen van een verjaardagskaart. En eenmaal magnetisch vastgeklikt aan je iPad Pro wordt hij automatisch opgeladen, zodat hij altijd gebruiksklaar is.

Klikt magnetisch vast. Draadloos koppelen en opladen.

Notities maken.

iPad is perfect om je ingevingen op een rijtje te zetten en notities te maken. Schrijf je ideeën op in de Notities-app alsof je op papier werkt, orden ze, deel ze of gebruik ze in een presentatie. In de App Store vind je veel geweldige apps om je notities te ordenen, annoteren en meer.

Annoteren.

Met Apple Pencil kun je bestanden heel eenvoudig van aantekeningen voorzien. Maak een screenshot en voeg commentaar toe. Scan een document en onderteken het rechtstreeks op je iPad. Je kunt ook eenvoudig een pdf annoteren en verzenden, en zelfs direct in bepaalde apps tekenen, bijvoorbeeld in Keynote.

Voor onderweg

Komt op plekken waar je geen laptop ziet.

Batterij voor een hele dag.

Dun, licht en oersterk.

iPad Pro is een alleskunner die probleemloos overal mee naartoe kan. Hij kan zo in je rugzak en past prima op een vliegtuigtafeltje. Bovendien gaat de batterij tot wel tien uur mee, zodat je er de hele dag mee kunt werken.

Connectiviteit.

iPad Pro is het ultieme mobiele werk­station. Je kunt draadloos bestanden afdrukken, projecteren en versturen. De USB-C-poort is geschikt voor een pak accessoires, zoals een camera, externe schijf of display. Wifi en LTE zijn sneller dan ooit, dus je hebt overal verbinding (abonnement vereist voor internet onderweg). En het fantastische audiosysteem met vier speakers is ideaal als je zin hebt om tv te streamen of je favoriete muziek te luisteren. .

Goed om weten.

Het Apple Magic Keyboard voor iPad Pro en Apple Pencil zijn afzonderlijk verkrijgbaar. Kies voor een iPad Pro met Cellular als je overal internet wilt (hiervoor zijn een abonnement en een nano-simkaart vereist). Elke iPad Pro beschikt over Wifi waarmee je thuis of via het draadloos netwerk van je bedrijf, van vrienden, familie, kennissen of een hotspot op internet kan. Ook als je een iPad met Cellular in huis haalt, zal je iPad Pro altijd eerst verbinding maken met Wifi indien die beschikbaar is, om kosten te besparen.


Ruil je oude iPad in voor korting op een nieuwe.

Heeft je oude iPad zijn beste tijd gehad, ruil 'm dan in voor korting op een nieuwe. Goed voor jou én het klimaat. Want Apple recycleert je oude iPad tot het kleinste onderdeel. Bereken de waarde van je oude iPad op onze inruilpagina.


Waarom Pure Lifestyle?

Pure Lifestyle is je Apple Authorised Reseller uit Ninove. Ons team van Apple experts werkt fulltime voor onze Apple-afdeling en garandeert je de allerbeste service. Sowieso installeren wij gratis je nieuwe iPad. En we zetten de gegevens over van je oude iPad. We zorgen ervoor dat je perfect overweg kan met je nieuwe maatje en je mag gratis naar workshops en opleidingen. En als het ooit om welke reden ook foutloopt, dan krijg je van ons tijdens de herstelling een gratis vervangtoestel. Exclusief voor klanten die hun iPad bij Pure Lifestyle aankopen.
Apple iPad Pro 12,9-inch