Apple iPad Pro 11-inch

Weergaloze prestaties dankzij de M2‑chip. Ongelofelijk geavanceerde displays. Supersnelle draadloze verbindingen. Ongekende mogelijkheden met Apple Pencil. Krachtige nieuwe features in iPadOS 16. De ultieme iPad‑ervaring.

iPad Pro

Met de superkracht van

M2‑chip.
Prestaties van
de volgende generatie.


Duizelingwekkende snelheid, verbluffende graphics en een batterij die de hele dag meegaat. Vlieg door je werk, creëer als een pro en speel games van console-kwaliteit.De M2-chip, de beeldsignaalprocessor en de geavanceerde camera’s zorgen samen dat je ProRes-video kunt opnemen. En je video­projecten converteer je nu sneller dan ooit.Ontdek méér over de superkracht van M2 in iPad Pro.


M2-chip. De M2-chip is de nieuwste generatie van Apple silicon. De 8‑core CPU is tot 15 procent sneller en de 10‑core GPU levert tot wel 35 procent snellere graphics. Bovendien heeft M2 een 40 procent snellere Neural Engine voor machinelearning-taken en 50 procent meer geheugen­bandbreedte. Daardoor profiteer je op iPad Pro van weergaloze prestaties en nieuwe mogelijkheden. Zo kun je sneller dan ooit fotorealistische 3D-ontwerpen en complexe AR-modellen maken. En in je vrije tijd geniet je van games met graphics van console-kwaliteit en hoge framerates. Allemaal met een batterij die de hele dag meegaat.
M2-chip


8-core

CPU

10-core

GPU

16-core

Neural EngineEen complete filmstudio in je handen. De krachtige media engine van M2 zorgt voor nog snellere encodering en decodering in ProRes. Video­projecten converteren naar ProRes doe je tot drie keer sneller dan voorheen. Met de beeldsignaal­processor van M2 en de geavanceerde camera’s van iPad Pro kun je nu ProRes-video vastleggen. En dankzij de vijf microfoons van studiokwaliteit en vier speakers met ondersteuning voor Dolby Atmos kun je geluid van bioscoopkwaliteit opnemen en afspelen.

12,9-inch display

Liquid Retina XDR

Ideaal voor het bekijken en bewerken van content met extreem hoge helderheid en hoog contrast, zoals HDR-foto’s en ‑video’s.1600 nits piekhelderheid (HDR)
True Tone stemt af op het omgevingslicht
Brede kleurweergave (P3)
ProMotion met adaptieve refresh‑rate van 120 Hz
Contrastverhouding 1.000.000:111-inch display

Liquid Retina

Prachtig om te zien en handzaam, met geavanceerde technologieën waardoor alles soepel gaat en er schitterend uitziet.600 nits piekhelderheid (HDR)
True Tone stemt af op het omgevingslicht
Brede kleurweergave (P3)
ProMotion met adaptieve refresh‑rate van 120 Hz


iPadOS.
Vergroot je mogelijkheden.


Apps van desktopklasse.
Nieuwe manieren om te werken met Stage Manager.
Ondersteuning voor externe 6K‑displays.
En referentiemodus op het
12,9‑inch Liquid Retina XDR-display.Camera’s.
Vastleggen en connecten.
Op een dieper niveau.


Pro-camera’s en LiDAR-scanner
voor foto’s, video’s en AR.
ProRes-video opnemen om
schitterende films mee te maken.
Camera aan de voorkant. iPad Pro heeft een ultragroothoek­camera met een 12‑MP sensor en een beeldhoek van 122 graden. Perfect voor het maken van foto’s en video’s voor social media, FaceTime-gesprekken met Middelpunt of epische selfies in de Portretmodus. Bovendien werkt hij samen met de TrueDepth-camera om je iPad Pro veilig te ontgrendelen met Face ID.


12-MP

ultragroothoekcamera

TrueDepth

ontgrendelt je iPad met Face ID
Middelpunt. De feature Middelpunt maakt slim gebruik van de ultragroothoek­­camera en machinelearning, zodat je tijdens videogesprekken altijd goed te zien bent. Ook als je heen en weer beweegt, blijf je steeds midden in beeld. Wanneer anderen erbij komen of weggaan, zoomt de camera uit of in. Middelpunt werkt met FaceTime en andere apps voor video­vergaderen, zodat al je gesprekken nog natuurlijker aanvoelen.

Pro‑camera’s. Met de geavanceerde groothoek­camera en de ultragroothoek­camera maak je perfecte foto’s en video’s. En omdat je nu opnames kunt maken in ProRes, is iPad Pro een volwaardige mobiele filmstudio. De snellere beeldsignaal­processor van de M2-chip ondersteunt bovendien Slimme HDR 4, waardoor je met iPad meer dan ooit levensechte foto’s maakt.


12-MP

groothoekcamera

10-MP

ultragroothoekcamera
LiDAR. De LiDAR-scanner meet hoelang het duurt totdat licht door voorwerpen wordt teruggekaatst. Zo kan hij een dieptekaart maken van de ruimte waar je bent, voor indrukwekkende AR-ervaringen. En hij werkt samen met de krachtige beeldsignaal­processor om afbeeldingen en video’s bij weinig licht nauwkeuriger scherp te stellen en de sluitertijd te verkleinen.
Polycam

Planner 5D


Wifi 6E en 5G.
Snel stel.


Razendsnelle verbindingen. Met opties voor supersnelle wifi en mobiele data was iPad altijd al ideaal voor onderweg. En met wifi 6E heb je de snelst mogelijke draadloze verbinding. Foto’s, documenten en grote video­bestanden heb je dus zo overgezet.
Wifi 6E

Tot


2x

sneller dan de vorige generatie

5G. Met 5G-ondersteuning kun je verbinding maken met de snelste draadloze netwerken. Handig om onderweg bestanden te downloaden, met collega’s samen te werken, films te streamen en content te uploaden. Bovendien heeft iPad Pro de meeste 5G-banden in vergelijking met soortgelijke devices. Dus je hebt op meer plaatsen 5G.


Geschikt voor
De snelste draadloze verbindingen.
Magic Keyboard.
Apple Pencil.
Eindeloze mogelijkheden.Pro-accessoires. Met Apple Pencil, Magic Keyboard en de Smart Keyboard Folio haal je nog meer uit iPad Pro. Creëer je eigen meesterwerk, maak notities of stel een businessplan op. Deze veelzijdige accessoires zijn speciaal ontworpen om jouw productiviteit en creativiteit naar een hoger plan te tillen.Apple Pencil (2e generatie). Met de creatieve mogelijkheden van Apple Pencil (2e generatie) verandert je iPad Pro in een geweldig canvas en ’s werelds beste device om notities te maken. Tekenen en documenten annoteren ging nog nooit zo intuïtief en precies.

Een nieuwe dimensie van Apple Pencil. Apple Pencil hover laat je vooraf al exact zien waar je Apple Pencil zal terechtkomen op het display. Schrijven, schetsen en illustreren doe je dus met nog meer precisie. Apps en widgets op het begin­scherm worden groter als je eroverheen beweegt. Je kunt alvast zien hoe dik je lijn wordt, of hoe kleuren met elkaar mengen voordat je gaat schilderen. Met Apple Pencil hover gaat het allemaal nog makkelijker.

Als je Apple Pencil boven het display houdt, worden de elektro­magnetische signalen uit de punt tot 12 mm boven het scherm opgevangen. M2 registreert deze signalen meteen en herkent de positie van Apple Pencil in drie dimensies.Magic Keyboard. Comfortabel typen met verlichte toetsen en een ingebouwd trackpad om op nieuwe manieren te werken in iPadOS.Meer dan een miljoen
geweldige apps
voor iedere workflow.


Ingebouwde apps en App Store-apps. Je doet de wonderlijkste dingen met apps die speciaal voor iPad zijn gemaakt. Op iPad Pro staan essentiële Apple apps zoals Safari, Berichten en Keynote. En in de App Store vind je nog meer dan een miljoen andere apps. Van Microsoft Word tot Pixelmator Photo, Affinity Publisher iPad 2, GoodNotes, Adobe Photoshop enz.


Trade In.

Ruil je oude toestel in voor korting op een nieuw.

Heeft je oude iPhone, iPad, Mac of Apple Watch zijn beste tijd gehad, ruil 'm dan in voor korting op een nieuwe. Goed voor jou én het klimaat. Want Apple recycleert je oude toestel tot het kleinste onderdeel. Bereken de waarde van je oude device op onze inruilpagina.


Apple Financial Services.

Een Mac, iPad en/of iPhone voor de prijs van een koffie per dag.

Apple Financial Services biedt flexibele financieringsopties voor bedrijven. Het houdt technologie in je onderneming betaalbaar, flexibel en altijd up-to-date. Je hoeft geen grote budgetten vrij te maken en je moet je ook geen zorgen maken over verouderde toestellen.

Meer info.

Apple iPad Pro 11-inch