Apple iPad Pro 11-inch

De nieuwe 11-inch iPad Pro is één en al scherm. Eén en al power. En één en al vernieuwing.

Ideale studiegenoot.

Met een iPad ga je met plezier terug naar school! Een iPad is snel, krachtig en eenvoudig, zodat jij je volop kan concentreren op je resultaten. Wij starten je nieuwe iPad gratis voor je op en helpen je graag op weg zodat je nieuwe studiegenoot geen geheimen meer voor je kent.

5% korting voor leerlingen, studenten en leerkrachten.

Tot en met 30 september 2019 genieten leerlingen, studenten en leerkrachten bij Pure Lifestyle van 5% korting op elke iPad, dus ook iPad Pro.

Actievoorwaarden.

Kortingen worden verrekend aan de kassa in onze winkel in Ninove. Je ziet ze dus niet online. Actie geldig tot en met 30 september 2019. Eén iPad per klant. Deze actie is niet cumuleerbaar met andere kortingen en is voorbehouden voor studenten en leerkrachten. Meer info op onze nieuwspagina.


Compleet veranderd.

Alleen de naam is gebleven.

Apple wilde van iPad altijd al één magisch stuk glas maken, met onbegrensde mogelijkheden. En met iPad Pro is het zover. Elk aspect van iPad is opnieuw ontworpen. In het design zit Apple's meest geavanceerde technologie en dat werpt een heel nieuw licht op wat je met iPad kan doen.

Design

Eén en al scherm.

iPad Pro heeft een all-screendesign. Niet zomaar een scherm, maar het meest geavanceerde display ooit. Het is net een stuk magisch glas dat precies doet wat je wilt, hoe je hem ook vasthoudt. Kleiner in totale omvang, maar handiger om vast te houden én vooral: met een groter scherm, waardoor je meer ruimte krijgt om te creëeren, werken, kijken en genieten.

Liquid Retina-display

Een technologisch hoogstandje van rand tot rand.

Het Liquid Retina-display van iPad Pro is het beste ooit op iPad en de hele industrie. Apple stemde elke individuele pixel af tot in de kleinste afgeronde hoeken voor een haarscherpe en kristalheldere beeldkwaliteit, met de minste reflectie in alle omstandigheden.

De meest accurate kleuren in de industrie.

Het Liquid Retina-display van iPad Pro heeft de meest accurate kleuren in de hele industrie. Het scherm is bovendien uitgerust met ProMotion-technologie dat een display automatisch afstelt op waarmee je bezig bent voor de beste prestaties. Of je nu aan het surfen bent, een spannend 3D-game speelt of een complexe illustratie maakt met Apple Pencil, alles verloopt vloeiend en supersnel.

True Tone, een zegen voor je ogen.

Het display van iPad Pro is uitgerust met True Tone-technologie. Een geavanceerde omgevings­licht­sensor stemt de witbalans op het scherm perfect af op de kleur­temperatuur van het licht om je heen. Daardoor zien afbeeldingen er net zo natuurlijk uit als op papier, wat meer rust geeft voor je ogen.

Gebruikservaring.

Buitengewoon intuïtief.

Met de nieuwe, intuïtieve bewegingen vind je meteen je weg. Even omhoog swipen en je bent op het begin­scherm.

Face ID

De veiligste vorm van gezichtsherkennig.

iPad Pro werkt met Face ID, een technologie die speciaal is ontwikkeld om je iPad veilig te ontgrendelen en die altijd werkt, hoe je je iPad ook vasthoudt. Face ID is de veiligste vorm van gezichts­herkenning op een tablet. En op een computer.

Prestaties

Krachtiger dan de meeste laptops.

iPad Pro wordt aangedreven door de A12X Bionic chip, de krachtigste en slimste chip die Apple ooit heeft gemaakt. Hij bevat een Neural Engine, die per seconde maar liefst vijf biljoen taken kan uitvoeren en geavanceerde machine learning mogelijk maakt. In gewoon Nederlands: iPad Pro is krachtiger dan de meeste pc-laptops.

Krachtige apps. Niet langer alleen op je computer.

iPad Pro kan met gemak overweg met professionele apps die je totnogtoe enkel op een krachtige computer kon draaien. Zo maakt Adobe Photoshop nog in 2019 zijn opwachting op iPad Pro.

Multitasking

Allemaal tegelijkertijd.

Zet al die power met een paar swipes naar je hand door te multitasken. Werk aan je creatieve project, mail met een vriend, doe online inspiratie op en bel via FaceTime. Allemaal tegelijkertijd.

Grafische hoogstandjes.

De A12X Bionic-chip staat garant voor 2x snellere graphics. Dat maakt iPad Pro ideaal voor augmented reality en de meest veeleisende games.

Twee geweldige camera's.

Voor geweldige foto's, selfies, video's en AR.

iPad Pro heeft twee geweldige camera’s met Slimme HDR. Een 12-MP camera achteraan voor schitterende foto’s, 4K-video’s, het scannen van bestanden en Augmented Reality. En een TrueDepth-camera vooraan voor selfies in Portretmodus, FaceTime, Animoji en Memoji.

USB-C

Uiterst veelzijdig.

iPad Pro krijgt stroom via zijn USB-C-ingang. En geeft via die USB-C-poort ook stroom door. USB-C maakt het mogelijk om externe apparaten - zoals displays, camera's en andere accessoires - snel aan te sluiten op je iPad Pro. Je kan dus alles bekijken op een groot extern scherm en dankzij USB-C zelfs je iPhone opladen via je iPad Pro.

De dunste iPad ooit.

iPad Pro is de dunste iPad ooit en is naast een krachtpatser ook een lichtgewicht. Hij weegt slechts 468 gram en is dus handiger dan ooit.

10 uur autonomie.

iPad Pro mag dan dun zijn, en licht en krachtig. Met 10 uur batterij-autonomie, snelle wifi en 4G LTE Advanced kan je er de hele dag mee online.

Twee maten.

iPad Pro is verkrijgbaar in een 11-inch en 12,9-inch versie in zilver en spacegrijs, met wifi of wifi + cellular met een opslagcapaciteit van 64, 256 of 512 GB én 1 TB.

Nieuwe Apple Pencil

Opent een heel nieuwe wereld.

Apple heeft voor iPad Pro met Face ID een nieuwe Apple Pencil ontworpen, met een naadloos ontwerp. De nieuwe Apple Pencil is optioneel verkrijgbaar en voegt tal van nieuwe mogelijkheden toe aan iPad Pro.

Houdt je in je workflow.

Deze Apple Pencil reageert op je aanraking. Twee keer tikken op de Pencil en je wisselt van tool zonder uit je workflow te raken.

Automatisch opladen.

Je voelt de aantrekkingskracht.

Apple Pencil klikt zich magnetisch vast op nagenoeg de volledige behuizing van iPad Pro. Op die manier wordt je Apple Pencil automatisch opgeladen via je iPad. Bovendien maakt je Apple Pencil ook direct verbinding met de iPad Pro.

Smart Keyboard Folio

Beschermt. En werkt fantastisch.

De optionele Smart Keyboard Folio beschermt de voor- en achterkant van iPad Pro en typt uiterst comfortabel.

Vitra Seat Dot klassiek groen/bosgroen - klassiek groen/cognac