De lichte, duurzame Smart Cover is helemaal opnieuw ontworpen voor iPad Air. Hij beschermt het scherm van je iPad Air, maar laat de robuuste aluminium achterkant onbedekt. Je iPad ziet er dus nog net zo cool uit en werkt nog even prettig, maar is beter beschermd.
Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
iPad Air/Air 2 Smart Cover geel

€ 45,00

€ 29,90

Overzicht

Eigenschappen

Een onafscheidelijk duo met iPad Air.

Je ziet ze niét, maar ze zijn er wel: elke iPad Air heeft ingebouwde magneten. En die trekken het scharniertje van de iPad Air smart cover aan, dat zich meteen vasthecht aan het scherm van je iPad.

Dun en sterk.

De smart cover is gemaakt van polyurethaan en is dus dun én sterk. De binnenkant, afgewerkt met zachte microvezel, voorkomt krassen op het scherm van je iPad Air en houdt de achterkant van je iPad Air intact.

Oogjes open, oogjes dicht.

Zodra je de Smart Cover opent, is je iPad Air meteen ingeschakeld. Doe ’m dicht en je iPad dommelt weer in.

Liever ietsje rechter of schuiner?

De Smart Cover laat zich makkelijk omvouwen tot een standaard voor het bekijken van foto's en films of voor videochats met de FaceTime HD-camera van je iPad Air. Daarnaast kan je de Smart Cover ook in een handige ligpositie plaatsen zodat het virtuele toetsenbord van je iPad Air helemaal tot z'n recht komt, ideaal voor het vlot en snel typen van teksten, mails of berichten.

Geschikt voor iPad Air en iPad Air 2.

Apple iPad Air/Air 2 Smart Cover geel