Apple iPad Air

iPad Air heeft een all-screendesign met een 10,9-inch Liquid Retina-display. De nieuwe A14 Bionic-chip. En ondersteuning voor Apple Pencil en het Magic Keyboard.

Een knap staaltje
technologie.Met een schitterend
all-screendesign.En een indrukwekkend
Liquid Retina-display.Snelle, makkelijke en
veilige Touch ID.

Vingerafdrukherkenning zit ingebouwd in de aan-/sluimer-knop.Aangedreven door

A14 Bionic
Apple's meest geavanceerde chip.

Met ondersteuning voor Apple Pencil 2 en Magic Keyboard.Verkrijgbaar in


zilver

spacegrijs


roségoud

groen


en hemelsblauw


Kleurrijk. Krachtig. Prachtig.

Met iPad Air doe je meer dan met een computer, op nog simpelere manieren. En dankzij nieuwe features en mogelijkheden is hij nu veelzijdiger dan ooit.Je studio in je tas.

Met de A14 Bionic-chip heb je alle power om je grootste ideeën tot leven te laten komen. Maak een 4K-video en bewerk ’m meteen op je iPad Air. Met een Apple Pencil van de tweede generatie kun je schilderen en illustreren met dynamische tools en subtiele schaduwen. En met de verbeterde graphics en machine learning van de A14 Bionic-chip heb je nieuwe creatieve mogelijk­heden als het gaat om fotobewerking, muziekproductie en nog veel meer.

Het beste notitieblok voor je beste ideeën.

Met Apple Pencil kun je heel makkelijk notities maken, je gedachten op een rijtje zetten, e-mails en screenshots annoteren en nog veel meer. En met iPadOS kun je je schetsen omtoveren tot geometrisch perfecte vormen.

Hard werken ging nog nooit zo relaxed.

Dankzij de veelzijdigheid van iPad Air kun je werken zoals jij wilt. Gebruik de Smart Keyboard Folio of sluit het Magic Keyboard aan om te typen en een trackpad te gebruiken. Ideaal voor de dingen die je moet doen, zoals een e-mail sturen. Of de dingen die je graag wilt doen, zoals een kortverhaal schrijven. En omdat de batterij de hele dag meegaat, staat iPad Air altijd voor je klaar.

Voor werk. Voor school. Voor elkaar.

iPad Air is de ideale manier om verbonden te blijven met wifi en 4G LTE Advanced. Start een groepsgesprek in FaceTime, doe mee aan een videovergadering of begin waar je maar wilt aan een groepsproject met vrienden of klasgenoten. Dankzij de geavanceerde camera’s en microfoons komen gezichten en stemmen glashelder door. iPad Air is voorzien van supersnelle wifi 6, en met 4G LTE Advanced ben je ook verbonden als er geen wifi in de buurt is.


Keihard ontspannen.

Dankzij de geweldige graphics van de A14 Bionic-chip en het adembenemende display van iPad Air ga je helemaal op in al je entertainment. Kijk films op het prachtige Liquid Retina-display met brede kleur­weergave (P3) en geniet van indrukwekkende audio met de stereo­speakers in liggende oriëntatie. Of speel games met graphics van console­kwaliteit, waarbij je zelfs een controller kunt aansluiten.Dit heeft iPad Air allemaal in huis.


Touch ID in de bovenste knop voor snelle, makkelijke en veilige authenticatie.
A14 Bionic-chip
voor razendsnelle prestaties en graphics.
40% snellere CPU
30% snellere graphics en
2x snellere machine learning met Neural Engine van de volgende generatie.
All-screendesign met een 10,9-inch Liquid Retina-display, True Tone, brede kleur­weer­gave (P3) en antireflectie­coating.
Maak notities, annoteer een document of creëer een meesterwerk met Apple Pencil van de tweede generatie.
12-MP camera aan de achterkant met Focus Pixels en 7-MP FaceTime HD-camera aan de voorkant voor video­gesprekken van hoge kwaliteit.
Compatibel met Magic Keyboard en
Smart Keyboard Folio.
iPadOS bevat tal van nieuwe features die speciaal voor iPad zijn ontwikkeld.
USB-C voor snelle verbindingen met bijvoorbeeld camera’s en displays.
Snelle internet­verbindingen met wifi 6 en tot 60% snellere 4G LTE Advanced (Cellular, vereist een abonnement).
Dankzij meer dan 1 miljoen apps in de App Store beleef je nog meer fun en verhoog je je creativiteit en productiviteit.
iPad Air is ontworpen met het oog op privacy en veiligheid. Jij behoudt de controle over je gegevens. Niemand anders.
iPad Air heeft specifieke toegankelijkheidsfuncties voor wie ondersteuning nodig heeft bij zien, horen, bewegen of leren.

Milieu

Apple neemt de verantwoordelijkheid voor de ecologische voetafdruk van al haar producten gedurende hun gehele levenscyclus. De behuizing van iPad Air is gemaakt van 100 procent gerecycleerd aluminium, het soldeer van het moederbord bevat 100 procent gerecycleerd tin, de speakers bevatten 100 procent gerecycleerde zeldzame aardmetalen, en alle houtvezels in de verpakking zijn gerecycleerd of afkomstig van duurzaam beheerde bossen.


Ruil je oude iPad in voor korting op een nieuwe.

Heeft je oude iPad zijn beste tijd gehad, ruil 'm dan in voor korting op een nieuwe. Goed voor jou én het klimaat. Want Apple recycleert je oude iPad tot het kleinste onderdeel. Bereken de waarde van je oude iPad op onze inruilpagina.


Waarom Pure Lifestyle?

Pure Lifestyle is je Apple Authorised Reseller uit Ninove. Ons team van Apple experts werkt fulltime voor onze Apple-afdeling en garandeert je de allerbeste service. Sowieso installeren wij gratis je nieuwe iPad. En we zetten de gegevens over van je oude iPad. We zorgen ervoor dat je perfect overweg kan met je nieuwe maatje en je mag gratis naar workshops en opleidingen. En als het ooit om welke reden ook foutloopt, dan krijg je van ons tijdens de herstelling een gratis vervangtoestel. Exclusief voor klanten die hun iPad bij Pure Lifestyle aankopen.
Apple iPad Air